![]() |
@Eny~
Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu. No to macie i nie narzekajcie... macie swoja nowa ekstra wladze. PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha! Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy... Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe. Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie... Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam. Powodzenia _./ RoM~ |
Przydaloby sie jakbys powiedzial kto jest ta "choragiewka" ... Tak btw to ktora gildia jak sie dorwie do wladzy na niej nie korzysta? :P PA bedzie zawsze czy tego chcemy czy nie. Tylko na serverach takich jak Premia etc. moze byc w stopniu minimalnym gdyz online jest tam max. 250 osob i nie ma nawet kogo PA.
Takze nawet jak beda probowac to i tak zostanie. Byleby temat Folariego nie skonczyl sie wyrobieniem monopolu przez trzy rzadzece gildie na PA - wszyscy ktorzy PA zostana zgladzeni a my do woli ... Welcome to Aurea ;> Ale gz za to ze probuja ... (Cokolwiek chca przez to osiagnac) xD ~EnyTheNoob |
@up
Tak, oczywiscie masz racje, kto sie dorwie to korzysta. Ja tez tak robilem, robiac PA na kim popadnie - i tego nie krytykuje. Przeszkadza mi jedynie to zmienianie zdan co przyslowiowe 5 minut. Nawet sobie nie wyobrazasz ile osob placilo mi z tych co sie tu wypowiadali i uciekali z podkulonym ogonem krzyczac 'przepraszam', a teraz kiedy DM wygrywa - prosze, jacy 'besciacy'. Az zal dupe sciska, ale pamietajcie, wroca lata chude i zobaczymy co mi wtedy powiecie. PS: Druga czesc mojego postu nie bylo bezposrednio kierowana do ciebie Eny~, wiec nie bierz sobie tego do siebie. Ide spac. _./ |
Ale się dyskusja na poziomie wywiązała ;d jak nigdy w tym temacie
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przy okazji, pragnę pogratulować tym którzy odłączyli się od jakuza noobs. /Kosher Pig |
lmfao hahahahahahahahahhaaha
hail heros =) |
Cytuj:
~Yours Jojo |
@Jojo Ktore PA kto woli to kwestia wyboru, chociaz jakos tak podswiadomie wydaje mi sie ze latwiej dogadac sie z rodakami ;)
@Dadi Powiedz co jest takie smieszne moze tez sie posmiejemy. Hail Almighty PG? -,- @Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily. @Gadziu Ten temat wyjatkowo spokojny jest... Poczytalbys sobie poprzedni ktory zamkneli ;p ~Eny. |
Czytałem wszystkie. Jeden lepszy od drugiego.
|
aka :
@ kidler
Stereotypy kidler ;-) ty juz sobie w bani tak ubzdurales ze Polacy to sa nooby i asslickers ;-). Chude czasy napewno przyjda :P. Taka jest gra >.> Kidler moze jakies info na temat kiedy Liam Darkcrosser znowu zacznie grac :P. @topic Z tematu zaczyna robic sie gowno;>. Wyzywajcie sie na pm. _/ROM _/DM~~ |
ahh
11 |
wy jestescie smieszni xddd
|
@Dadi "ok"
Tak poza tym to: Fast'keff Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral Wszystko zaczynamy od nowa? ;] |
Cytuj:
Hail MaC _/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Kosher Pig |
Jest już po wojnie dlatego duzo osób zakłada swoje gidlie aby muc być w jednej gildii ze swoimi kumplami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
masz klawiature skladajaca sie z 2-3 klawiszy?? h,a,u ?? Wnioskuje to po esencji ktora tkwi w twoich postach... Btw Kidler ciekaw jestem kto ci dupe lizal?? I co Cie to obchodzi czego mnie naucza w liceum?? Ciekawe ile ty masz lat ze pozwalasz sobie na tego typu komentarze... |
@up
Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz... Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem. BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;) Co do wieku, to jestem starszy od ciebie. |
Cytuj:
~Signed /Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |