Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

kidler 02-09-2006 01:00

@Eny~

Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu.

No to macie i nie narzekajcie... macie swoja nowa ekstra wladze.

PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha!

Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy...

Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe.
Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie...

Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam.

Powodzenia
_./ RoM~

Eny the Noob 02-09-2006 01:19

Przydaloby sie jakbys powiedzial kto jest ta "choragiewka" ... Tak btw to ktora gildia jak sie dorwie do wladzy na niej nie korzysta? :P PA bedzie zawsze czy tego chcemy czy nie. Tylko na serverach takich jak Premia etc. moze byc w stopniu minimalnym gdyz online jest tam max. 250 osob i nie ma nawet kogo PA.
Takze nawet jak beda probowac to i tak zostanie. Byleby temat Folariego nie skonczyl sie wyrobieniem monopolu przez trzy rzadzece gildie na PA - wszyscy ktorzy PA zostana zgladzeni a my do woli ... Welcome to Aurea ;>

Ale gz za to ze probuja ... (Cokolwiek chca przez to osiagnac) xD

~EnyTheNoob

kidler 02-09-2006 01:28

@up

Tak, oczywiscie masz racje, kto sie dorwie to korzysta. Ja tez tak robilem, robiac PA na kim popadnie - i tego nie krytykuje. Przeszkadza mi jedynie to zmienianie zdan co przyslowiowe 5 minut.

Nawet sobie nie wyobrazasz ile osob placilo mi z tych co sie tu wypowiadali i uciekali z podkulonym ogonem krzyczac 'przepraszam', a teraz kiedy DM wygrywa - prosze, jacy 'besciacy'. Az zal dupe sciska, ale pamietajcie, wroca lata chude i zobaczymy co mi wtedy powiecie.

PS: Druga czesc mojego postu nie bylo bezposrednio kierowana do ciebie Eny~, wiec nie bierz sobie tego do siebie.

Ide spac.
_./

Gadziu 02-09-2006 01:33

Ale się dyskusja na poziomie wywiązała ;d jak nigdy w tym temacie

Kosher Pig 02-09-2006 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 968782)

Jak już mówiłem, "hail dm buheheh". FAG/inne twory będą robic to samo, nie miałem do tego wątpliwości.

Cytuj:

PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha!

Było oczywiste, że będzie.

Cytuj:

Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe.

W czasach kiedy RoM rozkręcił swoje PA to był jedyny sposób żeby jakoś grac, nie oddając arma co każdy wypad na guardy i nie płacić paymentów za "inzultad me frind" co ~tydzień. Nie twierdze, że to było dobrze, ale próbuje choć po części usprawiedliwić jakiś pomniejszych providerów/friendów którzy zmieniali strony nie po to, żeby walić PA gdzie sie da, tylko grać w spokoju. Pozatym, nie kojarze żadnego posta gdzie wyraźnie poparłem którąś ze stron.

Przy okazji, pragnę pogratulować tym którzy odłączyli się od jakuza noobs.

/Kosher Pig

Dadi 02-09-2006 10:12

lmfao hahahahahahahahahhaaha

hail heros =)

Jojo Ninja 02-09-2006 11:18

Cytuj:

@Eny~

Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu.

Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy...

Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie...

Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam.

Powodzenia
_./ RoM~

Wole polskie PA niż szwedzkie, a Ci którzy potrafią sie zakręcić nie padną ich ofarią, tyle.

~Yours Jojo

Eny the Noob 02-09-2006 14:28

@Jojo Ktore PA kto woli to kwestia wyboru, chociaz jakos tak podswiadomie wydaje mi sie ze latwiej dogadac sie z rodakami ;)

@Dadi Powiedz co jest takie smieszne moze tez sie posmiejemy. Hail Almighty PG? -,-

@Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD
A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily.

@Gadziu Ten temat wyjatkowo spokojny jest... Poczytalbys sobie poprzedni ktory zamkneli ;p

~Eny.

Gadziu 02-09-2006 14:36

Czytałem wszystkie. Jeden lepszy od drugiego.

Corsair 02-09-2006 15:06

aka :

@ kidler
Stereotypy kidler ;-) ty juz sobie w bani tak ubzdurales ze Polacy to sa nooby i asslickers ;-). Chude czasy napewno przyjda :P.
Taka jest gra >.>
Kidler moze jakies info na temat kiedy Liam Darkcrosser znowu zacznie grac :P.
@topic
Z tematu zaczyna robic sie gowno;>. Wyzywajcie sie na pm.

_/ROM
_/DM~~

ragafewee 02-09-2006 16:46

ahh

11

Dadi 02-09-2006 18:49

wy jestescie smieszni xddd

Eny the Noob 02-09-2006 19:17

@Dadi "ok"

Tak poza tym to:
Fast'keff
Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral

Wszystko zaczynamy od nowa? ;]

Sesef 02-09-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 970245)
@Dadi "ok"

Tak poza tym to:
Fast'keff
Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral

Wszystko zaczynamy od nowa? ;]

No niestety keff nie zdążył dać loga :P

Hail MaC _/

Kosher Pig 02-09-2006 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 969591)
@Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD
A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily.

Starałem się aby moje posty odzwierciedlały moje poglądy - czyli neutralność - jednak mi nie wyszło. A co do tych osób które znasz, może po prostu mieli szczęście? A to że asslicking nie jest jedynym wyjściem to wiem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi (Post 970203)
wy jestescie smieszni xddd

Za to ty jesteś żałosny, nie-zazdrosny nie-polaczku. Wniosłeś najmniej do tematu. Go on, flame me. "xddd"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 970253)
Hail MaC _/

Ile razy wy możecie się rozpadać i zmieniać nazwy?...

/Kosher Pig

Komarek 02-09-2006 20:35

Jest już po wojnie dlatego duzo osób zakłada swoje gidlie aby muc być w jednej gildii ze swoimi kumplami.

malas menilan 02-09-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komarek (Post 970421)
Jest już po wojnie ...

Mylisz się ... nawet nie wiesz jak bardzo....

ToMuS_Aurea 03-09-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi (Post 971640)
hahahahahahahahahhahhahaha

masz klawiature skladajaca sie z 2-3 klawiszy?? h,a,u ??
Wnioskuje to po esencji ktora tkwi w twoich postach...

Btw Kidler ciekaw jestem kto ci dupe lizal?? I co Cie to obchodzi czego mnie naucza w liceum?? Ciekawe ile ty masz lat ze pozwalasz sobie na tego typu komentarze...

kidler 03-09-2006 20:58

@up

Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz...

Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem.

BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;)

Co do wieku, to jestem starszy od ciebie.

Jojo Ninja 03-09-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 972308)
@up

Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz...

Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem.

BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;)

Co do wieku, to jestem starszy od ciebie.

Te, kur*a, humanista sie znalazł, weź nie napieprzaj tutaj debilnych wykładów jak sie pisze posty, bo żygać mi sie chce, okej? Patrz na siebie, a nie osądzasz innych, żal.

~Signed
/Jojo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07.