![]() |
:)
Moje to:
Adori Gran ""Robi to ham :) Utevo lux "" Cipsoft sux :o Utani Hur ""Sajonara Kate Wam spierd***" Adevo mas hur ""W piz*e damy , spierd*alamy, w morde damy, uciekamy " :evul: Adori gran flam "" XXX to ham" |
Moj fejwrit
uTani gRan huR "" now u can call me "zapier***acz" |
Cytuj:
|
Utevo lux "And i see your uougly face"
Utevo lux "CIIICHO za prąd nie płace już 3 miesiące" Exura "dziękuje mamusiu, do dla ciebie |
Tu mam tylko moje :
exura " shit skills noob" exura vita " AAA!!! MAMO NIE BIJ NIE BIJ..." utevo lux " gdzie jest moja stara ???" adevo mas hur "roz**bie tym mur !!! " |
z mojej prywatnej kolekcji
utevo gran lux "" jest swiatlo jest osram" adori gran ""hmmm to jest hmm adori gran flam "" firewerki adevo mas hur "" to bomba....i to jaka adori vita vis "" przywitaj sie z moim kolega utani gran hur "" mnie nie dogoniat exura vita "" lekarz.. gdzie jest lekarz |
utevo res "demon skeleton " ""hitler comes back! runnn ! :evul:
|
Ja tam mam
Utevo lux ""ywruK co ukradly Hip-Hop odnajde..."" |
Exevo Pan ""Kto zamawial hamburgera
Exevo Gran Mas Vis ""Shut up, dog Exevo Mort Hur ""No nie, znowu kopnalem pradem Exevo Gran Mas Pox ""Kolejna epidemia wscieklizny Exana Pox ""Szczepionka Utevo Res Ina "Wolf" ""Zgadnij, ktory jest chory na wscieklizne"" Utevo Lux "Nie boje sie gdy ciemno jest bo ojciec benzyna polewa mnie Exevo Con "Only 15...Cip SuX Exevo Con Flam "Oh, zapal sie, baby Exevo Con Vis "raz a dobrze Adori Gran "kolejne male <cenzura> Adori Vita Vis "Tele do templa Exura Vita "Niemiecka sluzba zdrowia rox Exevo Pan "Udko mialo byc pieczone, a nie surowe |
Utevo Lux "Nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke Panasonica"
Utevo Lux "Kto zgasil swiatlo ? -.-" Adori Gran "Szlam xD" Exura "Apap i po bolu" Utani Hur "Brum Brum xd" |
Utevo lux ""i stala sie jasnosc""
|
Ja używam:
Exura Vita ""i'm 2 young to die :)"" Utani Gran Hur ""Cya Cya all :P"" Adori Vita Vis ""Time to die"" Exevo Gran Mas Vis ""BU ****A BU!!"" |
utevo lux ""dance into the light"
utani gran hur ""N.O.S." adori vita vis "zaden madafaka nie podskoczy do polaka" |
Utewo lux "ja mam siłe ja mam moc ja wytrzymam cała noc"
|
Exani tera "rope me plx!!!
Utevo gran lux " Ej zobacz puszek zrzarł żarówke! |
Utani Hur ""Stefan Spier****my paly jada ^^
|
Utani Gran Hur """Zabili go i uciekl"""
Utani Hur """Abra Kadabra""" Utevo Lux """Hokus Pokus""" Exura """Czary Mary""" |
Utevo lux " i wsystko jasne
Adori gran " Go! Go! Power rengers! exura ""vita exura gran "bóg zapłać exura vita " nich bedzie pochwalony jezus chrystus maryja zawsze dziewica a józef prawiczek utani hur " łapać ch**a zapomnialem zaklecia na niewidzialnosc " amafatima bylo i nima |
AdOrI vIta ViS "" hmmm, nigdy nie lubiłem tego pieska co tu lazi
Utana Vid "" o k****, gdzie ja jestem? Utani gran hur "" Ograniczenie predkosci?!??!!??!?! CO!!!!!!!????? ILE??!!!! TO SKANDAL, TYLE KASY ZA PRZEKROCZENIE PREDKOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utevo res "monk" "" Ommmmmmmmm Utamo Vita "" Missiles? what missiles? Utana Vid "" Predator attacks! exevo flam hur "" sorry, missclick Utevo res ina "fire elemental" "" nowy Utevo lux!!!!!!! kosztuje 100 many a daje malutko swiatla!! 8o |
utani hur''''run forrest, run
<Cool> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |