![]() |
tez uwazam ze tibia z kazdym update traci swoją piękność;(;(
|
omfg.. Jak mozna uwierzyc, ze FACC ma addona jeszcze do tego assassina >.>
Napewno pelen i czarny? ^^ utevo res ina "assassin masz 23lvl sorc/drut tez mozesz miec...;):evul: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi, lecz sie mylisz :( Zeby miec naramienniki pierw musisz zrobic Czaszke ;) :baby::baby:;( |
Beggar Outfit
Mam tylko pytanie ile czasu się czeka na wyrobienie beggar outfitu po dostarczeniu itemków dla Huga ??Z Góry dziękuję
|
Witajcie! Mam pytanie. Czy moge miec Citizen outfit bez pacca? Czy to jest mozliwe? Prosze o odpowiedz:)
|
@Up
Wszystkie addony są tylko dla pacca. |
Może wie ktoś gdzie znajde "sun adorer cactus" ???
|
Wie ktoś jak zrobić outfit na Eskimosa (norseman) ??
|
eee.... nie wie ktos czy jak sie zrobi jakis outfit i zrookuje postac czy gdy znow sie wyjdze na maina outfit bedzie spowrotem?:>
|
Najnowszy addon jest ładnie wykonany i szczegółowy... tylko jak na mój gust tego futra trochę za dużo, a w pełnym addonie playera można by pomylić z mamutem
|
Cytuj:
Nie, gdyż w momenciu zrookowania się Twoja postać zostaje zrestartowana. Dostajesz jabłko i początkowe eq, resetują Ci się questy itp. |
Mam pytanie odnośnie addonu do wizzard outfitu (naramienniki): otóż czy mogę oddać potrzebne rzeczy banshee queen przy wykonywaniu banshee questa, czy musze zapierniczać przez ghostland?
@DOWN: dzięki za odpowiedź. |
@up
mozesz oddac w trakcie banshee questa |
Orjętujecie się ile będzie wynosiła cena wszystkich potrzebnych rzeczy do Beggar Outfitu, oprócz bat wings.
|
Cytuj:
30 Kwiatkow, 200-300gp each = 6-9k 50 mino, 100gp each = 2k 20 brown cloth, 100-200gp each = 2-4k 15k max, zalezy na jakim servie. |
Znacie moze orientacyjne ceny full Barbarian, full Assasin, full Summoner(mam juz 1 addon od wczoraj ;] nie dziwie sie ze mi sie akurat wczoraj trafil szczesliwy los, bo mialem wczoraj imieniny :P)
chce sobie 1 z nich zrobic bo watpie zebym kiedykolwiek uzbieral 30 spider silk yarn mi z tych 3 najbardziej sie podoba barbarian |
Cytuj:
i zalezy na jakim servie u mnie dosc stary serv same kwiatki za 15k |
Cytuj:
@Edit Nie zauważyłem ostatniej strony i posta powyżej, przepraszam za napisanie tego samego. :) |
Czy opłaca się sprzedawać itemy do addonów?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |