![]() |
Jeszcze jedno do palka
Knight jak jest bez bohow na 40 levelu to jest wolny jak 15 - 20 level a ja mam 23 level i mam bohy i pokonuje kumpla knighta z 47 Wiec na tyle palek lepszy ;P |
Cytuj:
|
Ale wy macie problemy zal.pl ... Jak ktos chce grac i lvl bic i nikogo niezabijac i sie nudzic tylko expiąc to proste zeby wybral knighta a jak ktos chce chodzic solo potwory na hunty jako shooter i na huntach tak szybko exp klepac ze to baja i wogule pal rox (knight moze jest fajny ale do 30 lvlu potem to juz sie robi nudne) PAL to jest to:cygaro: :cygaro:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(kto widział film jak EK na 35 przez ponad 0.5h opierał się palkowi na 100+ i sorcowi?) |
Cytuj:
Pewnie ze pall... Knight go nie dogoni chyba że ten pall ma lagi :P ale w to nie wątpie. A zapomnial bym, zależy jakie ma skills :) |
Z tego co zauwazylem palek w pelnym biegu nie strzela, wiec nici z waszych teorii.
|
A ja mam pytanie: Ktora profesja [Knight-Pall] jest szybsza na tym samym levelu [bez zadnych BOHów, Time Ringow, itd.]?
|
@up
Chyba najt :) |
fenx Gremlin nigdy bym nie zgadl :)
|
Pall ...
Więc...
Pall...-Jak nie masz lagów i duzo czasu na gra bierz pallka,Dobre potwo na małym lvl(Ja osobiście gram Pallkiem ;P Najt-Hmm...prosta gra,w tydzień wbiłem 20lvl skille 65/65 jedyny problem to eq coraz lepsze i coraz szybciejX( |
Grałem troche knaitem,obecnie gram pallkiem powiem ci że lepiej gra się knaitem.Czemu??
Hunt---55lvl knait i 55lvl palek pallek--max 1000 boltów---3bp uh---4 bp hmm--2bp gfb knait-------------------bp bardzo dużo:) I kim dłużej bendzież huncił????? ps.soori za or.klawiatura mi padła |
Ja mam paladyna i odradzamci ta profesje. Zeby nim grac trzeba bardzo duzo kasy na speary, a sam trening to katorga. Jesli jednak masz juz dobre skill to gra daje duzo przyjemnosci. Jest jeszcze jednak jeszcze jeden wielki minus - kilk, lag i odrazu dead.
|
Cytuj:
I Ty nam mówisz, że na 20 levelu ze skillami 54 udezyles SLIMA za 104 ? i mówisz ze inna profesja tego nie zrobi udezajac samą bronia bez magi tak ? To wyobraz sobie knighta level 11 Skills(53/53) z Fire axe udezylem za 120 w slima ;] Edit: Mam jeszcze jedno do powiedzenia.Palladyn moze i expi bardzo szybko na małym levelu, ale level wyzej=wolniejszy exp! taki Palladyn 50 level w porównaniu z 50 knightem to wielkie "ZERO" 1.Knight do 40 levela moze spkojnie expic sobie na scarabah itp a taki palek no dobra pójdzie na te scaraby ale wyskoczą mu 3 scaraby i co będzie ?? Knightem mozna oplacanie expic na dragah od 90 levela zalezy kto jak chce kazdy hitek 120+ praktycznie, ale palladyn moze juz wczesniej zacząc przygode z dragami.Ogólnei nie ma czegos takiego "ooo palek super szybko hiper expi a knght tylko skilluje i bardzo wolno expi" Lepsze skille szybszy exp :) Tak wszystko jakby dodac to wychodzi na to, ze Palladin jest dobry na początku niby tak fajnie sie nim gra i expi, ale z biegiem czasu palek zwalnia z expieniem.Knight na samym początku nie daje rady z dobrym expieniem i nie moze podskoczyc Palladynowi, ale gdy zdąbędzie ten 4 magiczny to juz wymiata i jego expienie staje się coraz szybsze~!Od większego levela knightem mozna siedziec na Orc Fortest tam tak exp lecii w ogóle mozna sie rozpisywac :) Powodzenia~! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wreszczie Vil powiedzial cos madrego :) mi juz niedobrze bylo od tych komentarzy :P
moim zdaniem obie profesje sa dobre i nie mozna oceniac , ktora jest lepsza, bo kazda ma wady i zalety, i tak naprawde to zalezy od doswiadczenia i umiejetnosci gracza( powtarzam sie) :) gralem oboma postaciami i obie sa fajne ;) |
Paladyn Rox
Paladyn rox dlatego ,że
Ma dużo hp i many Może walic z poteżnych run Moze walic 2 hity naraz Ma dosyc duzo capicity Dosyc szybko mlev mu wskakuje Niepotrzebuje runek ,aby zabijac potworki Paladyn rox :cup: |
ja osobiscie gram palem i muszę stwierdzic ze bardzo dobrze mi się nim gra. Po 1: na 14 lvl mozna zabic fd (sposobem gora dol gora dol itd)
Po 2:Posiada wiele przydatnych czarów Po 3: ma dosc niezle hity... . :P ale oczywiście sa i minusy i to powazne... m.in duzo forsy przepada na bolty które leca jak woda... BARDZO przeszkadza fakt,ze pal nie moze uzywac tarczy... bo dostaje sie o wiele wieksze hity... na moim lvl postrafię od guarda dostac hit 100+ ;( |
Moim zdaniem knight jest lepszy ale to zalerzy od gustu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |