Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Ciacho1920 30-12-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1161563)
"Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje... Nocta, Keno i Shyan Probuja pk ale jakos im nie wychodzi "

Tak ciacho tylko od czasu kiedy Nocta i Keno maja hunta padli Thesik i dzisiaj w nocy Maly gruby Knight wiec nie strugaj madrej glowy bo to raczej tobie _nie wychodzi_ poprawne myslenie.

i co ze ich zabili to dowodzi ze dpft se nie radzi z 2 sorcami...a daje 2dni i oni padna(chodz nocta i keno wczoraj ladnie sie ukryli pod desertem)... Loguja sie o 1 w nocy jeszcze duzo osob z dpft i znajomych jest online... Juz all dpft i hlvl maja ich na vipach wiec maks 2 fragi zrobia nie wiecej i na tym sie skonczy kozakowanie 2 noobow z ibizy...
FUHRER Zobacz kiedys napisalem to wtedy byl dzien po ich marnym masslogu jak to mozna tak nazwac...
Co do Beda to moze probowac expic bo fosa go raczej solo nie ubije na takie ek potrzeba dojsc duzo osob

Mordor 30-12-2006 20:53

no dzisiaj Keno, Nocta~ i Xaiderek zrobili jazde w biały dzień (sam tego doświadczyłem :P) i jakos turtlesi nie mogli ich dorwać :|

Tanivupo 30-12-2006 21:19

o.o

Fosa left turtle o.o moze new owner muhuahau ;d
ciekawe czemu o.o
fosaldinho-nobolinho

Da Brax 30-12-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1161402)
Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje...

Tylko żuciłem na blache ogolnie tematy które obczaiłem na forum arcy palancie więc mnie nieobrażaj ......

Da Brax 30-12-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1162454)
i co ze ich zabili to dowodzi ze dpft se nie radzi z 2 sorcami...a daje 2dni i oni padna(chodz nocta i keno wczoraj ladnie sie ukryli pod desertem)... Loguja sie o 1 w nocy jeszcze duzo osob z dpft i znajomych jest online... Juz all dpft i hlvl maja ich na vipach wiec maks 2 fragi zrobia nie wiecej i na tym sie skonczy kozakowanie 2 noobow z ibizy...
FUHRER Zobacz kiedys napisalem to wtedy byl dzien po ich marnym masslogu jak to mozna tak nazwac...
Co do Beda to moze probowac expic bo fosa go raczej solo nie ubije na takie ek potrzeba dojsc duzo osob

Takich 2 sorcow se moze ładnie pofragować, mają od zajebania kasy/run/ nic do staracania , atak z zaskoczenia i maja fraga, a co nawet dla nich taki dead jak juz maja w dupie wszystkich, to i ch przeciez niepowsztrzyma jak by chcieli ;]

Ciacho1920 30-12-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Da Brax (Post 1163835)
Takich 2 sorcow se moze ładnie pofragować, mają od zajebania kasy/run/ nic do staracania , atak z zaskoczenia i maja fraga, a co nawet dla nich taki dead jak juz maja w dupie wszystkich, to i ch przeciez niepowsztrzyma jak by chcieli ;]

Dobra... tak czy siak wiem jedno...!!!!!!!! PANOWIE WAR...fosa i jego lizacze dupy odchodza z dpft... Nic dodac nic ujac moim zdaniem najwazniejszy war dla polakow na arcani

Tanivupo 30-12-2006 22:09

;d

lizodupy spadac z serva! razem z fosa :D

ja ci dam fosa nie lubiec BARCY! ;d raz juz padles z mojego fe :P szkoda ze teraz nie mam sorc;d

FUHRER 30-12-2006 22:14

A no war a ile osob Co sa hunted powroci i do tego pewnie beda po stronie fosfika ;> Polacy moga jedynie zalowac ze huncili swoich rodakow teraz kazdy pll z polski bedzie wazny

Tanivupo 30-12-2006 22:16

o.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1163876)
A no war a ile osob Co sa hunted powroci i do tego pewnie beda po stronie fosfika ;> Polacy moga jedynie zalowac ze huncili swoich rodakow teraz kazdy pll z polski bedzie wazny

a ja mysle ze jednak bardziej nie lubia fosy ;d i dojda do PL

Medivh Shady 30-12-2006 22:32

hm... zawsze walczyli przeciwko niemu bo to on ich wyjebal wiec watpie ;P

Gidekab 30-12-2006 22:38

Cos zaczyna sie dziac na Arcani tylko jezeli ktos moze podac jakies dokladniejsze info na temat tego co sie dzieje w tej chwiili :)

Doom Terror 30-12-2006 22:40

juz wczoraj gdy widzialem szefo i dart gato w veno wiedzialem ze sie cos kroi ;p tzn uwazalem to za jakis znak :P oj bedzie ciekawie , az dreszcze mnie przechodza , pomimo tego ze mnie to niedotyczy :P jezeli sie kroi wojna kraj vs kraj to GL POLACY !

Retukss 30-12-2006 22:49

zaraz, zaraz ja już się pogubiłem. Keno i Nocta~urąbali Małego i Thesika. Fosfik opuścił dpft, ale przecież już wiele razy tak robił :/ DLaczego on wzasadzie odszedł ? poszło o coś ? sry ale ja się zgubiłem ;P

FUHRER 30-12-2006 22:53

Dzis padli Divox'roy and Haalis i jakos nocty nikt nie zajebal.. Fosfik odszedl i zrobili jakas Gildie Beach w ktorej siedza jacys non pl tubylce . A no i Xaiderek dolaczyl do Ibizy to all info z tego co sie dzialo dzisiaj a przed nami jescze noc .

Ciacho1920 30-12-2006 23:44

Polacy vs. Hiszpania no to by mi sie podobalo...

Doom Terror 30-12-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1164149)
Polacy vs. Hiszpania no to by mi sie podobalo...

mi tez , gdyby polacy wygrali ;p ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca , byc moze zbyt pochopnie uwazamy ze bedzie wojna
;p

Ciacho1920 31-12-2006 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1164158)
mi tez , gdyby polacy wygrali ;p ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca , byc moze zbyt pochopnie uwazamy ze bedzie wojna
;p

Arcania to arcania... Mowilem z tydzien temu ze bedzie wojna no i sie wrescie doczekam^^ arcania wrescie ozywa<jupi>

Lindlay 31-12-2006 02:00

Nic sie nie dzieje ; ) Panowie wyluzujcie ;]

Nacpany_Wlodek 31-12-2006 02:56

Get the bodies on the floor! :flaga_pl:

Nacpany_Wlodek 31-12-2006 03:05

Zresztą mamy leszcza , aata podszkoli pvp , przekupi sie tego araba co kupił bedka. Możemy lecieć.

:wiking:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23.