Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

sir Tifejo 12-01-2007 15:04

apropo picia:

http://www.youtube.com/watch?v=m_pw9vik0BQ&NR

ruscy rzondza!

zalfik 12-01-2007 15:41

A co to ta Twoja "rzondza"??? Szukalem wszedzie i nie znalazlem :(

Grypek 12-01-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1191817)

Ten sam filmik wczoraj na smogu był ;)

@Temat

Jak idze wojna?

sir Tifejo 12-01-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1191904)
A co to ta Twoja "rzondza"??? Szukalem wszedzie i nie znalazlem :(

Ironia :confused:

Sidar 12-01-2007 16:50

Co do wojny to jedna wielka porazka z tego co widze Koti olal sprawe nie loguje sie wogole tylko siedzi na gg.C**** z tego bedzie mozecie isc juz gratulowac szweda ,ze nas rozjebali jak gnoj po polu:] Nie ktorzy z nas nie bede mowil name powiedzieli za duzo czego nie powinni bo sami nie lepsi sa ale on byl taki zawsze.Koti juz nie chce walczyc czyli Laros tez nie walczy tak mysle a Alucard juz wogole nie mam slow jeszcze poczekam ten weekend nie beda kminic akcji to aj to mam w dupie i ide na inny server.Nie bede sie tu meczyl beznadziejnie.

Komin 12-01-2007 16:58

@Sidar
Dobrze, ze chociaz Ty mowisz cos n/t wojny :]

@Koti
Jesli to, co mowi Sidar jest prawda, to powiedz to na forum. Czy naprawde jest juz koniec wojny, juz nie bedziecie walczyc? Odpuscicie im? Powiedz cos konkretnego w koncu, bo mysle, ze kazdy jest zainteresowany...

KotiConqueror 12-01-2007 17:17

Po pierwsze Sidar to pogadaj z macavellim niech Ci powie co masz robic

A co do tego laros koti alcuard blebleble
To nie ja niemoge grac w nocy i tak wojna to jedna wielka porazka, nie mam slow do tej calej sytuacji jak Polakom sprawia taki problem zebrac sie na dana godzine. Ja napewno nikomu nic placic nie bede ale pare osob sie wykrusza i pewnie zaplaci albo odejdzie z serwera ale mam ich daleko w dupie :)

DodoZ 12-01-2007 19:24

Tija, chodzmy na kyre i executujmy innych ;]

Arvit 12-01-2007 22:22

"HUJ NA TO KLADE BO I TAK DAMY RADE "

i tak wiem ze nie

Aego 12-01-2007 23:05

Spoko

"21:45 Puge Nocturna [122]: prostytutki w polsce sa bardzo bardzo tanie "

Ludzie niemożna na coś takiego sobie pozwolić jeśli dana ilość osób niemoże się lognac o danej godzinie to przeczekajcie ferie .... bo to jest czas nauki wyjazdow i po przerwie powrót cie z więkrzą silom. :p :p :p B) nie podawajcie się

Kusy_Kazakov 12-01-2007 23:29

Zal.pl =='

Otóż okolo godziny 17.00 zebrało się w Thais kilkunastu Szwedów 8-25 lvle. Zaczęła się masakra pod depo z Polakami - oczywiście każdy outfit narodowy B)
Walka zakończyła się remisem ze stratami po obu stronach.
O godzinie 22.00 zebrała się druga grupka Polaków pod przewodnictwem jednego z noobcharów Dark Aquala ;]
Oto cytat jego rozmowy mojego kumpla z nim:
22:27 Selmero [13]: 22:17 Xavi Coldfire [21]: ulecze cie 22:17 Xavi Coldfire [21]: daj party

Nic dodać nic ująć -.-

PS. Nie muszę wspominać oczywiście że Polacy ubijali Polaków.

Lokator 12-01-2007 23:30

Skurczybyki ładnie walczą.

...a miało być tak pięknie.

sir Tifejo 12-01-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1193106)

Ludzie niemożna na coś takiego sobie pozwolić jeśli dana ilość osób niemoże się lognac o danej godzinie to przeczekajcie ferie .... bo to jest czas nauki wyjazdow i po przerwie powrót cie z więkrzą silom. :p :p :p B) nie podawajcie się

po przerwie powrót cie z więkrzą silom. OHOHOHO

Aego 13-01-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1193227)
po przerwie powrót cie z więkrzą silom. OHOHOHO

wiem ze nie umiem pisać i się tego nie wstędze;D:PP
:evul: :evul: :evul: :evul:

Jahakka 13-01-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1193106)

PL?

Z wiekrzą silom,
Twój polski brat

Mroczno 13-01-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1192054)
Co do wojny to jedna wielka porazka z tego co widze Koti olal sprawe nie loguje sie wogole tylko siedzi na gg.C**** z tego bedzie mozecie isc juz gratulowac szweda ,ze nas rozjebali jak gnoj po polu:] Nie ktorzy z nas nie bede mowil name powiedzieli za duzo czego nie powinni bo sami nie lepsi sa ale on byl taki zawsze.Koti juz nie chce walczyc czyli Laros tez nie walczy tak mysle a Alucard juz wogole nie mam slow jeszcze poczekam ten weekend nie beda kminic akcji to aj to mam w dupie i ide na inny server.Nie bede sie tu meczyl beznadziejnie.

Tak zgadzam sie taka jest polska mentalnosc polakow o wojen mam dosw. z wielu serwerow i ciagle to samo glowny powod tego jest to ze wiekszosc sharuje konto 15-16 latki spojrzcie chociazby na kyre a jak przychodzi do wojny do nikogo nie ma ... to jest troche zalosne ale co zrobisz zycze powodzenie all polakom D: pozdrawiam

Shifos Wielki 13-01-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno (Post 1193300)
Tak zgadzam sie taka jest polska mentalnosc polakow o wojen mam dosw. z wielu serwerow i ciagle to samo glowny powod tego jest to ze wiekszosc sharuje konto 15-16 latki spojrzcie chociazby na kyre a jak przychodzi do wojny do nikogo nie ma ... to jest troche zalosne ale co zrobisz zycze powodzenie all polakom D: pozdrawiam

Masz racje,Polacy nie walcza bo nie umieja sie bic, nie umieja sie zorganizowac,biegaja jak oszolomy i nie wiedza co maja zrobic (sa wyjatki), po prostu boja sie szwedow ktorzy nie przesadzajac sa od nich naprawde lepsi.Wywolanie wojny ze strony szwedow mialo swoj cel-wyeliminowac polakow z serwera.I tu musze przyznac, ze wlasnie tego dokonali, gdyz teraz wielu PL odejdzie z Seleny.Tylko wstyd , ze w tak banalny sposob dalismy sie pokonac!!!8o

Iomer Thunderblade 13-01-2007 01:27

Kto dal ten dal....

ALLAH BLESS JIHAD !

[]=Dodziak=[] 13-01-2007 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki (Post 1193329)
Masz racje,Polacy nie walcza bo nie umieja sie bic, nie umieja sie zorganizowac,biegaja jak oszolomy i nie wiedza co maja zrobic (sa wyjatki), po prostu boja sie szwedow ktorzy nie przesadzajac sa od nich naprawde lepsi.Wywolanie wojny ze strony szwedow mialo swoj cel-wyeliminowac polakow z serwera.I tu musze przyznac, ze wlasnie tego dokonali, gdyz teraz wielu PL odejdzie z Seleny.Tylko wstyd , ze w tak banalny sposob dalismy sie pokonac!!!8o

Taaa.... sorry że Ci zwrócę uwage ale zdaje mi się że Ty Marek nie wiele robisz w tej wojnie i sam za dobrego pvp nie masz. Więc odłóż na bok te zbędną krytykę. Thx i nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę!

zalfik 13-01-2007 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1193386)
ALLAH BLESS JIHAD !

to jusz som tej klasy rogrywki? ;)

To juz sa tej klasy rozgrywki? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.