![]() |
Heh mnie nikt nie przebije sprzedalem Crown armora za B ROBE !!! i 30 k to tak jak bym za 20 k dostal 60 :D i koles wcale nie byl noobem 60~ lvl pacc
|
Interes...
Kiedyś na rooku qmpel nauczył mnie robić chleb tylko musialem kupic scythe ( kose ) no to poszłem do sklepu kupiłem (bodajrze za 12 gp ) zrobilem troche chlebów i nie mialem cap'a a gość pisze "buy scythe" to ja zapytałem z ciekawości "offer" a on 77gp no i sprzedałem :p :]
|
Cytuj:
|
Moja najlepsza tranzakcja:
Kupno Fire Sworda za 3,5k a po chwili 16lvl knight kupie fire sworda ja sie pytam ile a on 10k a ja odrazu ok trade powiedział że niejest n00bem bo niemiał drobnych dał mi 1 crystalke ;) = 10k |
Tak, cud miód i orzeszki, tylko czy to nie sa zwykle wkrety?
Cieszy was to ze sprzedaliscie(chociaz i tak w to nie wierze) leather bootsy za 45k? Yours, Carker. |
ja przy dziurze jak sie idzie na vocation questa sprzedalem apple druidowi za 3k xD
|
ja kiedys kupilem 5 lin za 50 a potem sprzedalem za 250:evul:
|
Ja nie żartuje
sprzedałem w thais brass legs za 200gp+halabarde (halabarde sprzedałem u npc za 400 gp )wyszło na to że sprzedałem brass legs za 600 gp a za tyle to czasem uda się kupić plate legs :P server: empera :D :D :D :D :D :D :) :) ;) ;) :p :p :] :] :noob: |
Ja kupiłem 3 fish finy za 15k a sellnelem za 60k. :D own3d
|
Gram sobie moim pierwszym charkiem na Elysi i jest cos takiego : SELL TWO HANDED SWORD! FAST PLS :/ . No to sie pytam za ile. Usłyszałem : 450. Ja ofkoz niemiałem tyle bo nie było różdżek jeszcze. No to mu mówie że mam 100. On wkurzony mówi : Dobra! :/. I tak zyskałem Ths'a za 100 gp.
|
Pamiętam , jak dawno temu sprzedałem double axe kolesiowi za 1,5 k , typek sam taką propozycję wysunął :)
Inna sytuacja - pewien newbie chciał kupić scale armor , ja mu powiedziałem , że akurat mam na sell , on powiedział , że ma tylko 300 gp więc oczywiście się zgodziłem. Jak sobie coś przypomnę jeszcze , to dopisze. |
Cytuj:
watpie zeby ci sie chcielo 20 "flaszek" z krwia bo malo ludzi kupuje life fluidy (chyba ze chcilo ci sie kupowac te lifefluidy)X( X( X( X( X( X( |
Ja sprzedałem Document warty w sklepie 12gp za 300gp :)
|
Kupiłem demonke za 30k, po czym (newbie?) kupił za 44,6k(powiedział only)
Kupiłem AoLa za 40k, sprzedałem za 40k+100skór mino, po czym te mino skóry za 9k+tempesta, którego sprzedałem za 9k ;D Cyzli 14,6k+18k=32,6k na + w 3h :D |
hah:)
ja kiedyś kupiłem b robe za 39k i jeszcze dodałem kolesiowi k armor i tak sie podjarałem ze na ghoule poszedłem i ded. tak sie zagotowałem ze wyrzucilem wszystkie itemy. :(
|
sprzedałem p armor za 2k :p
a na poczatku swojej tibi kupilem plecak za 100 gp i jeszcze mnie koles okradl hehe stare dobre czasy :D |
<LOL0o>
A Ja Nabrałem Kolesia Ze Blue Robe Będzie Dawało Mu 5 Mlvl + Jak Kupi Ten
Steal Health Ring (Na Furorze Kosztuje Z 2k) Aon sie tak podjarał tym ze go kupił za 5k8o 8o 8o I do Selnałem Orcish Axe Za 500 gp :D I Na Galanie Kupiłem Wand Of COsmic Energy Za 500gp + Ice Rapier (LOL):p :] 8o Wymiatam!!!:cup: |
Ps :D
I Jescze Psypomniało Mi Się
:confused: Selnołem Mojemu Koledze Newbie Scale Arm za 500gp 8o :p |
a mnie sie kiedys na mainie udalo selnac longsworda za 826 gp 8o
|
carlin sword -10k (ze niby to bs, moze ktos zna takie sztuczki :D)
two handed sword (15k, to samo co up tylko ze to byl gs) noble arm 15k (c arm xD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |