![]() |
Cytuj:
|
@TGK
Z waszych postow wynika ze wy łobuzy :(:( ale piszcie sobie gdzies indziej te wasze "rl sprawy" bo tu jest temat "titania-tibia" a nie rl sprawy.. jak chcecie sie chwalic co wy robicie na rl to idzcie gdzies indziej bo tu raczej nikogo nie obchodzi |
Cytuj:
Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha @ Vilum Wyjmij kolczyk bo wygladasz jak pedal ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
A po drugie Battlehamster dobrze napisal xD T = Total Idiots G = Genetically Inferior K = Know no girls. WHAT DOES THAT MAKE ??? ---> TGK TEAM Req to join; - Inability to construct something remotely resembling a proper sentence. - Having no education. - No goals in live nor a good carreer expectancy. - Being occupied with tibia 24/7. - Being under the impression that acting cool behind the computer will eventually supply girls. OWNED |
Mam w doopie zdanie osob ktore mnie i moich nie znaja ;] czyli BattleHujstera.
|
Cytuj:
|
teraz ponton pewnie dolaczy do EVUL HOLY ELEMENTALS WHO WANT WIN WAR !! HAUSHUAHS
@ Edit Hahhahaa Kaiser 11 lvl w 2 dni ? tez tak byscie chcieli?:) |
"Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk [...] i sie przekonasz co potrafiMY"
W grupie to każdy jest pewny siebie...;) Z tego co wiem, to Ty pisałeś, że jesteście 20 km od Opola. Coś was nie było, poza tym i tak byście nie byli szczęśliwi, bo nie było Misia :baby: |
Ja pier*ole, znowu się kłócicie o rl. Kto komu mocniej wpier*oli... OMG, jak dzieci.... :D
|
Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK Hsuahsuahsuahsua |
Vilum prawdę mówiąc w dupie mam to co o nas sądzisz i co zrobisz z ip które ponton ci dał. Wszystko rozumiem no ale jednego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć. Dlaczego piszesz na polskim forum rzeczy w języku którego nie rozumiesz :S Pamiętam jak jeszcze niedawno sie mnie na tsie pytałeś jak jest "jutro" po angielsku ; widać pasujesz do Kłosa - obaj nie umiecie angielskiego i obaj pingujecie. Niedługo chyba Kłosu założy sobie kolczyk w uchu i pójdzie na kurs fryzjerski i wogóle ślub jeszcze weźcie.
@Ponton Zawsze miałem nadzieje, że się zmienisz i staniesz się znowu tym Seqiem z przed 2-3 lat kiedy to prosiłeś wszystkich o pomoc i o obronę. Teraz swoich dawnych kolegów zdradzasz dla takich pedałów jak vilum. Nie wiem jak inni z naszego teamu odbierają twoją decyzje ale dla mnie jesteś skończony w tej grze i nigdy już ci w niczym nie pomogę. Nawet jak jakimś cudem pogodzisz się z Kikiem to ja będę robił wszystko co w mojej mocy abyś do CF nie powrócił :( Powiesz, że nie potrzebujesz CF, ale czas pokaże : ) Sorry ponton ale dla mnie idziesz do pieca za to ; / |
Cytuj:
|
pk
jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.
|
Cytuj:
o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p |
To żeś koleś teraz przyjebał XD
|
Cytuj:
wiec by cie posiekal |
Cytuj:
:< Przeciez nie będe bił jakiegoś nieszczęśnika, że hunci "Boski Wiatr". Muahahaa |
ooo... free payment? XDDD
|
Emok odpis odpisz mi na gg
|
Nie ma problemu.
|
Name: Seq The Master
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 174 World: Titania Residence: Venore Aug 11 2007, 11:34:40 CEST Killed at Level 175 by Vaxefuve and by Chris di Gothia Ekheem....????? o.O |
Cytuj:
|
Dokładnie :D
Oi panie pontoniasty :D :D :D |
Hehehe dobre dobre :D moglibyście troszkę dokładniej powiedzieć o co poszło ? xd Podobno Seq znowu coś do Skocza i Saperowej sapał? Widziałem filmik z jego dedzikiem :P , jak na jego lvl to troche dziwne to było xDD Co do trwającej wojny to jestem całym sobą za gildia Oven ponieważ ci zasrani Hiszpanie robią tylko syf na tym serwerze :)
@ All Owens Powyrzynajcie tych wszystkich śmieci w pizde a Corteza to najlepiej do Rooka :D |
Czy moze ktos wytlumaczyc czemu Seq zginal od ''swoich''??
Bylbym bardzo wdzieczny, ale pewnie to tajemnica ;( |
Padl bo zasluzyl i juz :P
I przestal on byc "swoim" jakis czas temu :P |
Cytuj:
Vilum ma przyjechać sam, Wy mu pokażecie w grupie.. cwaniaki xD Założę się o złote kalesony, że jesteście twardzi w pysku tylko. Co do deada Seqa - gadaliśmy o tym nie raz. Mówiłem Ci, jeśli nie Ty ich to oni Ciebie. |
Tylko Seq ma teraz przejebane, Bolterek go nie chce, a Holy jebnie mu paymenta pewnie :) Miedzy mlotem a kowadlem ja to sie zwyklo mowic.
|
Debilizm.... Jak tak mozna... Fsssss....>.>
|
Cytuj:
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O |
Czy masz na myśli Dominike przez którą huntowaliście nas wszystkich ? xd Jeśli tak to dołączam sie do pozdrowień :P
|
Oi pokusilo XD
Pozdro dla all graczy nudy troche ale Piec Jest Rozgrzany :P |
Cytuj:
|
Ja tam mam mieszane mysli co do zabicia Seq... ; o ale stalo sie
|
Seq died part 2.
|
Cytuj:
|
Kirshna died part 1. szkoda ze nie od nas :(
|
Śmieszne.
Mam nadzieję Sequ, że widzisz teraz, jak bardzo miałem rację w naszych kilku rozmowach. I to jest tylko kwestia czasu co do reszty z was. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |