Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129756)

pobol 19-08-2007 18:23

Powtórze moje pytanie:

Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja:D:D:D:D

Rekin Master 19-08-2007 21:45

rekin zostal SPRZEDANY:) za 220zł. Jutro o tej porze najprawdopodobniej bedzie grał nim nowy owner. Nie jest on doswiadczony, ale watpie, by robil pa(taki hmm... przyjacielski?xD) Jak mozecie to pomagajcie mu.
Z nikim nie będę sie żegnać, mamy gg, forum, nadal będę logować się. c ya :)

Shinhoshu 19-08-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DruidPoloni (Post 1611216)
@up

Tylko zauwaz ze oni maja tylko ten lvl,bo sharuja(nie wszyscy oczywiscie) konta po kilka osob...I wiesz raz mozesz trafic na dobrego sharera,a drugi na jakiegos noobka^_^

I co że sharują? Nawet gdyby nie sharowali to i takby więcej expa bili/biją niż ty. ahh ta zazdrość ;]

Hell'Lorakos 19-08-2007 23:35

@up

Co z tego ze sharują? Proste... to nie zgodne z prawami tibii Delete konta i NARKA :D Wkurza mnie to ze ktos uczciwy pracuje na taki 100lvl mase czasu.. a takich kilka frajerow wbija to w "moment" Echh.. :evul:

DruidPoloni 20-08-2007 02:13

@ 2 up

BUahaha wez mnie nie rozsmieszaj bo w mojej wypowiedzi nie bylo ani troche zazdrosci-.- i dalej twierdze ze to nooby i ze nie maja pvp-.- Przykladem moze byc ostatni atak plagena na Dawergo~ ktory mial pz'ta a i tak zdolal uciec...

oVvN3eR 20-08-2007 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pobol (Post 1611518)
Powtórze moje pytanie:

Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja:D:D:D:D

Widzę że każdy się pcha żeby Ci odpowiedzieć xD...
No więc
Gmowie rzadko logują jako GM Char , tylko jako własny char ...
A jak się zalogują to tylko dla własnych korzyści ; S
Przytoczę koment Xadama
:
"To report rule violations press CTRL-R.
Do NOT message me in private, those messages are most likely to be ignored.
Please don't message my friends or relatives with GM matters."

A te raporty ... Ofc olewają , więc sądzę że zbanowanie ftp graniczy z cudem ;(

Mendolina 20-08-2007 11:05

I co z tego, że nie mają super PvP, ale mają o wiele większe lvle, są w jednej gildii i jeśli jest wojna, albo raczej była z FfU, to FfU mogło ubijać ich w pojedynczych akcjach. Jak było open battle i nawet jak będzie to FTP zawsze wygra bo taka gildia z takimi lvlami zmiata ich jak mrówki. Widzieliście zresztą jak padł Duff. On jeden sam 160 lvl gów..mógł zrobić blocząc przejście. A oni i tak przeszli po nim jak po maśle...musimy się pogodzić, że na razie nie mamy szans z nimi i nie wiem czy kiedyś będziemy mieli.

Dawergo 20-08-2007 11:10

@Shinhoshu
hahaha wiesz na czym to pvp polega? zaraz po update jak tylko nowe ng wyszlo jak z pipao o moim locie gadalem zapytal czy nie kupie mu ng za forse w tibii bo on nie moze, to jest pvp? ng i atack combo? jak tak to nie mamy o czym gadac, jak mnie ubili lali mnie w 5 czy 6 osob, z tego 1 140+ 2 100+ -.-
@co do tego ze duffa ubili
wiesz obejrzyj sobie tamten film i policz jakie oni combo mieli to nawet bez bota by padl

@down
bo to nie do ciebie

Mendolina 20-08-2007 11:14

@up
Nie wiem o co ci chodzi:confused:

oVvN3eR 20-08-2007 11:57

@Up
Wiesz... Jemu chodzi o to ze jak na*******ali sd po 400+ to trudno bylo nie pasc
Proste chyba :p

Zwlaszcza jak nie leczyli go z tylu tylko s*******ali ; S

Michalakmee 20-08-2007 12:01

Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow.

Hell'Lorakos 20-08-2007 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 1612597)
Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow.

Cala prawda :D moze oni nie mają pvp ale wiekszosc z nas tez nie (w tym ja) no chyba ze trenujecie na jakichs OTSach swoje pvp ;) Po za tym tak jak Destroyer powiedzial boimy sie o swoje czary, moze nie wszyscy ale wiekszosc :) No i co do naszego zgrania.. żal.. Podsumowując: NIE MA SZANS ZEBY TEN SERVER BYL NASZ :(

Michalakmee 20-08-2007 12:33

Jedyna szansa na przetrwanie na tym servie to znalesc sobie very good pro wejsc do ftp academy lub ftp i spokojnie grac :p
Mozemy tez czekac na new serv pvp tam sie wbic cala ekipa polakow z silvery no i z innych servow zrobic wspolna gildie zaczac ostro pgowac i rzadzic na new servie :D

Dawergo 20-08-2007 12:38

@up
fajnie by bylo jakby new sery wyszly w tym tygodniu, byloby jeszcze 2 tyg wakacji mozna by przypgowac ;d

Michalakmee 20-08-2007 12:52

Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne ;( mi sie wydaje ze wyjda dopiero po nastepnym swiatecznym update , a wtedy to nie bedzie czasu na granie chyba ze w ferie przez je*ana szkole X(

Dawergo 20-08-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 1612696)
Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne ;( mi sie wydaje ze wyjda dopiero po nastepnym swiatecznym update , a wtedy to nie bedzie czasu na granie chyba ze w ferie przez je*ana szkole X(

grac zawsze mozna ale nie duzo bo sql a w tym roku testy mam wiec trza kuc ;d

Mendolina 20-08-2007 14:14

Jak new servy pvp wyjdą w roku szkolnym to mam ich w dup** bo nie mam zamiaru tracić kolejne wakacje na robienie od nowa postaci, chyba, że będę miał swojego kompa i neta ^.-.

Edit:
Potus, co do tych GM'ów to Amera, Nova, Antica, Calmera, Secura.

Kacperka 20-08-2007 19:34

@Shin~
Ftp maja pvp? 8o
Obejrzyj sobie kilka filmikow shortysa a pozniej to powtorz.. xD
Nie mowie ze ja mam dobre pvp czy cos w tym rodzaju ale br(czyt ktos kto nie ma pvp) z kims kto ma pvp nie ma szans.. najlepszym dowodem na to jest shortys ktory ma good pvp i go ganialo 15+ ftp a on mial do tego pz na 10~ minut i nie dosc ze bez problemu przed nimi uciekal to jeszcze ich bil i do tego przezyl.. i tak nie raz bylo.. i oni maja pvp?
Btw... Nie sztuka jest ubic lvl 60 majac lvl 140 a widziales jakie byly fragi na tej wojnie? 100~ lvle padaly od 40~ i to tych 40 lvli nie bylo wiecej niz 8~ -.-
Br to poprostu nooby i tyle ;] A to ze maja takie lvle to tylko dlatego ze uzywaja bootow i sharuja.. malo jest takich osob co na bocie wbijaja 100 lvle na silverze? co za problem zostawic na caly dzien postac czy noc i tak codziennie?

Shinhoshu 20-08-2007 21:52

@kacperka
To idz ustaw se tego bota.. ;o
A do tego że maja pvp to nadal myśle ze maja, oglądalem prawie wszystkie filmiki shortysa, i widzialem ta akcje w ank, ale gdyby neylee mu nie pomógl to by nie spierdolil... teraz w sumie to nie ma pvp co to jest trzymac hotkeya na uhu i sdku i klikac tylko atak myszką i wciskac te jebane hotkeye ale i tak ftp to nie nooby, botuja i dobrze robią, a wy to nawet sracie sie bota ustawić a jak ustawicie to caly czas przed monitorem i tylko sie sracie ze padniecie, a oni to za gre uważaja i se stawiaja bota kiedy chcą i jak chcą i nie sraja sie ze ich gm zbanuje albo ktos ujebie...
@ktos tam
Widziałem jak duff padł, no i co z tego że w tyle osób? ffu samo sie w to wladowało i ich błąd i z tej sytuacji można wyniknąć że ffu wiekszy noob od ftp ;]

Kacperka 20-08-2007 22:01

Bota bym mogl ustawic ale dla mnie to nie o to w tej grze chodzi ;S raczej wole miec satysfakcje z mojego lvla.. to nie problem byloby zrobic nawet new chara i wlaczac zeby ciagle gdzies tam expil.. ale nie masz pozniej satysfakcji ze to ty ten lvl zrobiles..
a co do pvp brow.. no tak.. gdyby mu neylee nie pomogl to by go zabili.. no to znaczy ze ze 15 hlvli nie moze zabic 1 40 lvla gdy przyjdzie drugi i mu pomoze o.O Jakby br mieli dobre pvp to taki shortys padalby jeszcze przed tym jakby kogos zabil..

Edit:
Co do tego open battle to faktycznie byla nooberska akcja i to byl tylko glupi pomysl Kilalli.. ja od poczatku mowilem ze to glupota tymbardziej ze bylo ich duzo wiecej od nas online.. dlatego wlasnie tam nie poszedlem...
a co do tej odwagi to moze i masz racje... Ja na 140~ lvlu balbym sie ustawiac na boota tymardziej takiego co na kazdy msg odpowiada "sorry man i can't talk now" nom ale w sumie jak oni tak wbijali od 1 lvla to moze to i mniejsza strata dla nich.. tymbardziej ze bija to w tyle osob ze jak bedzie deleted to za 2 miechy znowu bedzie 100+...

Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis ;) i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]

Kacperka 20-08-2007 22:10

Srry za Double.. miss click.. :P

Shinhoshu 20-08-2007 22:21

@up
Ale zobacz, że tam w tej akcji z shortysem w ank to było na up/down wszystko a jakby go wzieli na pustyni np. to by odrazu padł. ;]

"Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]"

A jak mieli was walić? Jak można było was tylko walić jeśli kogoś waliliscie, bo inaczej to w depo siedzieliście. ;p

DruidPoloni 20-08-2007 22:42

@up

Nawet kurwa up/down to sa umiejetnosci pvp...-.-. PVP to nie tylko walenie z sdka i zabicie czlowieka,to rowniez umiejetne uciekanie, bo pewnie jakby ciebie tak zaczeli gonic to bys sie posral w gacie i bys nie wieddzial co masz robic...

Shinhoshu 20-08-2007 22:44

@up
gdybyś chciał wiedzieć to nigdy mnie pk nie ubił jak byłem na charze...(no może raz jak trapowałem kolege i przyszli plagen i deatha, w sumie nie miałem szans;])
I nie popłacz sie dzieciaku bo ci wczesniej przysrałem. ŻAL
Edit:
Dobra skoncz już dziecko ;*

Gadasz na ftp że to nooby itd...
a o to twój koment na tibia.com

My Family:Ambel Kart,Kalor Tald,Tom'ekk,Gess Akar,Gronoo(sis) :D

HaIl FrIendS ^_^

HaIl Feel The Power Academy ^^

See Ya In Tibia;]

to jest dopiero żałosne. :)

DruidPoloni 21-08-2007 00:07

wiedzialem ze cos w tym stylu napiszesz -.- pokaz mi bauahah gdzie mi przysrales bo jak narazie nikt oprucz ciebie mnie nie ripostuje a ciebie owszem

DruidPoloni 21-08-2007 09:50

no i huj ze pisze ze to nooby?nawet jak tak twierdze to nie moge byc tam w gildi??o0

W ogole skoncz udawac nooba bo dobrze wiem kim jestes^_^

Mendolina 21-08-2007 10:15

@Kacperka
Co do wojny co była to ffu nie miało szans i że był remis to nic nie znaczyło dla br:p, ffu się bało iść expić i nadrobić no jak to w war, a taki brazyl z ftp padł i się nie przejął i poszedł expić :p.
OGÓLNIE MÓWIĄC w pojedynczych akcjach jakie robi ftp czasami widać, że nie potrafią się bić(wkońcu bot wychodzi bokiem :P), ale jeśli chodzi o war to nie mamy szans i tyle.

btw. jak to mówił wczoraj Ransoex, wojna będzie br vs br heh, ale potem dodał, że ftp vs br, ffu.:D

EDIT: ale miałem sen, że ojeb*** Xeosnara, tzn. jego domek i wtedy stał Ranso też i widział, że coś nie tak to 200cc udało mu się schować a drugie 200cc ja wziąłem i pełno wogóle itemów xD:D :cup:

pobol 21-08-2007 10:16

O lol ale wy noobki

Maja dobre pvp czy maja zle pvp to nie zmienia faktu ze im tu nikt nie podskoczy i nie ma szans zeby ktos inny rzadzil niz oni... w tym wypadku nie pvp sie liczy u nich tylko ich lvle wiec nie wiem o czym tu mowic.

Michalakmee 21-08-2007 10:59

@DruidPoloni
Naucz się edytować.
Nie rozumiem czemu tak nagadujesz na br i ftp skoro sam jesteś w ftp academy -.- jestem ciekaw jakie ty masz pvp bo w gębie to każdy jest mocny X(

Mendolina 21-08-2007 11:05

@DruidPoloni
Jestem na 100% pewien, że jak ktoś z members ftpa cię poprosi o pomoc w jakiejś akcji to się wykręcisz, a jak będzie war to spier**** z gildii. W sumie i tak cię wywalą zaraz bo za niski lvl :baby:

Co do war to jestem ciekaw czy xxxperience nie będzie walczyć dla ffu ^.-, bo już paru członków przeszło z ftp do xxx. Art gadał, że nie jest PA i że ma respect dla innych B)

EDIT: Druid już cie nie ma huehushaehe

Shilien 21-08-2007 16:55

Br Rox

1 Załącznik(i)
omg...dlaczego sie tak brazylijczykow czepiacie?? faktycznie sa troche uciazliwi ale...jestem zadowolony ze to wlasnie oni rzadza tym servem!! przyklad?? zobaczcie jaka ciekawostka mnie dzis spotkala bo wiedzialem ze Asen duzo siedzi na barbianach/ice witch tower i to wie....

DruidPoloni 21-08-2007 17:57

@Shaka~

Napewno nie uciekne:@
ps.gdzie ja napisalem ze mam dobre pvp?

@Destroyer~

No uwazam ich za noobkow ale mimo to musze jakos godnie zyc na serwerze jak kazdy,bo nie chce mi sie co 2 dzien zdupiac przed PKrami

Mendolina 21-08-2007 18:36

@Druid
Więc nie oceniaj ich pvp, ktoś tam powiedział że to się nie liczy bo mają wysokie lvle. I z tym się zgadzam. To nie są nooby...

Mendolina 21-08-2007 22:02

Wiem, że to double post ale piszę bo znowu ucichło i szkoda editować.

A więc wojny nie będzie:
Trzy info jakie zdobyłem:
1. FfU się nie będzie aktywować bo nie ma chętnych do wojny.
2. Miała być wojna między xxxperience i ftp ale nie będzie.
3. Xxxperience właśnie zapłaciło dla FTP za zabicie Astixa.

Chyba, że coś się stanie to nie wiem.

Kacperka 22-08-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1615568)
Wiem, że to double post ale piszę bo znowu ucichło i szkoda editować.

A więc wojny nie będzie:
Trzy info jakie zdobyłem:
1. FfU się nie będzie aktywować bo nie ma chętnych do wojny.
2. Miała być wojna między xxxperience i ftp ale nie będzie.
3. Xxxperience właśnie zapłaciło dla FTP za zabicie Astixa.

Chyba, że coś się stanie to nie wiem.

1.Podejzewam ze i tak sie znajdzie duzo ludzi co bedzie pomagalo xxxperience (jesli dojdzie do wojny)
2.o.O
3.Troche przyje**** moim zdaniem to Astix najpierw powinien przeprosic bo dobrze ma za co.. i powinno sie skonczyc ugoda.. nie wiem za co oni placa -.- kolejne P.A i PK ujdzie Astixowi plazem.. a mialo byc tak pieknie...

@Shilien
o.O

Carrion 22-08-2007 03:51

nvm
;p

btw, może piszcie w nowych topicach bo niedługo ten zamkną za kolejnego tasiemca offtopa

Mendolina 22-08-2007 13:58

@Kacperka
Nawet jakby jakimś cudem xxxperience wygrało wojnę to tam doszedł największy PA - Elextric.

Zajebundo 23-08-2007 00:18

Witam po dlugiej przerwie. Troche mialme do przeczytania... Nie uwazam sie za jakiegos mega PvP-owca ale wedlug mnie br nie sa w tym dobrzy tak jak tam kiedys czytalem oni polegaja na lvlu i liczebnosci z jak zauwazylme ostatnio to PL tez maja coraz lepsze lvle nie to co oni ale...

Dolor 23-08-2007 08:31

Ja w Tibi dużo bardziej wolę BR niż PL. Wystarczy iść na non-pvp pograć chwilkę i od razu widać która ze stron jest większymi noobami. Przykłada? np taki że w większości ludzie którzy blokują aby ktoś padł itp to Polacy. Obcy szybciej pomoże niż Polak Polakowi ;/
Smutna prawda.

Shinhoshu 23-08-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1618079)
Ja w Tibi dużo bardziej wolę BR niż PL. Wystarczy iść na non-pvp pograć chwilkę i od razu widać która ze stron jest większymi noobami. Przykłada? np taki że w większości ludzie którzy blokują aby ktoś padł itp to Polacy. Obcy szybciej pomoże niż Polak Polakowi ;/
Smutna prawda.

Na non-pvp każdy blokuje i chce czyjejś smierci, bo na non-pvp nic mu nie możesz zrobić, chyba że ctrl + r, ale musi być jeszcze gm. W ogóle tam kazdy ciebie blokuje bo myślą ze botujesz ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16.