![]() |
Drodzy koledzy (tj. Vatian oraz MoQ), nie napisałem tego, żeby pokazać, jak to Vatian pięknie ujął, jaki to ze mnie idiota, ale żeby udowodnić, że niektórzy "h-lvl" też są noobami... Jeżeli mój "mały żarcik" was nie rozśmieszył to trudno. Nie wszyscy muszą sie z tego śmiać.
P.S. Vatian, nie wyzywaj mnie od kretynów i noobow, gdyż ja sam tego nie robie. Thx |
Cytuj:
|
Sparfank... Yes Master!!( Bartłomieju twoje żarty bywają specyficzne.)
Macias... Let's rock soon. Reszta... Chill out (Odnoszę dziwne wrażenie że się spinacie.) |
Cytuj:
sparfank- naprawde, podaj mi choc jeden dla ktorego nie powinienem nazywac Cie ketynem. btw. Znam Edvina aka Dzane najlepiej z tego calego forum i wiem, ze nie jest noobem. Wydaje mi sie, ze nie za bardzo wiesz co slowo ' noob ' oznacza ; ( |
Jeżeli mój żart was nie śmieszy to sry - nie musiscie się śmiać. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam tym bardziej...
Jak Dezet wspomniał - moje żarty bywają specyficzne :) @Vatian Cytuj:
@Ufo Cytuj:
|
1 ) nie chodzi o to jak teraz sie zachowujesz, ale jak sie zachowywales kiedys na tym forum. Niestety trudno mi jest sie pozbyc offensywnej postawy w stosunku do Ciebie.
2)Znam Gniewka bardzo dobrze, a wiec upowaznia mnie to do napisania wiadomosci o takiej tresci. Jezeli nie zauwazyles to byl pewnego rodzaju zart- nie wiem czy smieszny, po prostu zarcik xD zreszta, mialem na uwadze to, aby temat nie zlecial na dalsze strony. Drogi Sparfanku, mam na uwadze to co mowisz i sprobuje popatrzec na Ciebie z troszke innej perspektywy niz kiedys ;) mysle, ze to Cie powinno zadowolic ;) nie wiem jak zamierzaja sie zachowac inni uzytkownicy tego forum, ale ja postanawiam w pewnym stopniu dac Ci druga szanse. - zabrzmialo to troszeczke jakbym byl zadufany w sobie... ale coz, tak to wyglada xD. Ze tak powiem: Enjoy your freedom ! |
Cytuj:
|
ehh...
gadałem właśnie z Dezetem i wszystko wyjaśniliśmy... także, Sorry never again. Od Dezeta "Let's rock soon :PPPP" |
Cytuj:
sparfank- okej. |
Cytuj:
|
opuszczasz sie w pracy, gniewko xD BERZA ZA TOBA TESKNI ZAPEWNE!
|
Cytuj:
PS 78 pkt rekrutacyjnych, 4.93 średnia, zachowanie BDB. I co Maciek pauko? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ew. praktyki dotyczące etanolu z chemii, czy wpływ konopi indyjskiej na synapsy. |
Cytuj:
Jobaczek <3333 for a life! |
Cytuj:
Grzesiu <3. |
Cytuj:
CHCESZ TAM WPAŚĆ CZY NIE ? PYTAM SIE ! |
zostaw gniewka:(
|
Dzisiaj i tak nie grając już na Valorii trzeci miesiąc (oO) odchodzę także z tego forum. Tibia już mnie nie kręci, a jak coś to możecie się skontaktować ze mną przez Krystiana. 3majcie się.
Edit - Juras <3. Good luck, mam nadzieje, że z Wappathią wyjaśnicie wszystko. Jobak, przekaż to z łaski swojej. :) |
salute! ;)
|
Cytuj:
Gniewko - Ty nasz sWat Timowcu nie odchodz PLX!!! Hahahahhahha;( |
Miodki
Kupie na servie Valoria 50 honey combs!! tyklko szybko plz, bo pacc mis ie konczy a kapelusz chce skonczyc... Piszccie do Lycq
|
Cytuj:
|
@up
WYPIER*AJ bo ja nie hcem miec haka ;[ edit post powyzej zostal usuniety, wiec teraz: @2x down WYPIER*AJ bo ja nie hcem miec haka ;[ |
@ufoczix
Siema Ufok xd Pamietasz jeszcze Kusznika xd xd??? @Topic Jak teraz z tą wojną jest?? kto wygrywa? |
Pk
mam małe pytanie bo chciał bym zacząć grać na Valori a nie wiem ile jest pk na faccu? prosze nie mowcie ze jestm noobkiem ale jak grałem na pandori wbiłem ten 17 lvl i mnie zrookowali
|
@up
Valoria to świat dla ludzi którzy maja plecy, lub szczęście sprobuj może akurat będziesz tym szczęściarzem któremu sie uda. Tak zwanych PK jest dużo. |
Gram i tak
Na valori jest duzo hamskich kolesi, ktorzy myslom ze som niewiadomo jacy dobrzy. Najczesciej sa to Pk ktorych nie nawidze. Ale nadal gram hodziasz nie robie lvl na mainie tylko kase na itemy dla nowej postaci po updacie ktora ma 6 lvl. XD a tak pozaym valoria jest spoko. :cup:
|
HEHEHHEHH, DOWCIPY HENKOW
so low. |
Hihi, haha.
|
hmm padlem ofiarą gildi henka omg;/ ja to mam szczescie hehehe :D
Jul 07 2008, 11:07:46 CEST Killed at Level 110 by Glor Thiron and by Heaven'strike |
To powinien byc dla Ciebie raczej zaszczyt : >
|
Powinien byc dumny z tego, ze ujebali go zlodzieje ;)?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS no ja jestem Pround of this nie ma co hehe :D Yours Mate~ |
czyzby boundzi sie odrobine przebudzili?
|
Baj Baj Valoria:P
|
Najpierw Entaro, a teraz Ty? Zmówiliście się? : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |