![]() |
@Neztas - Ja tam bede za tym bys po wojnie byl free... Jestes tak smieszny, ze nudno by bylo bez twoich zagrywek... Naprawde nikt tak, jak ty nie byl zapamietany... Miales 2 openy z 1 szego kazdy cie pamieta (pol bp SD i pielgrzymka na fibule) , z 2giego : "First one to log During the battles"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie widok z cama pana Feava bedzie trwal 5 minut :) na jednym open battle wojna sie nie konczy |
Cytuj:
sprawia ze mnie to j*bie x] |
A wrecz przeciwnie można powiedzieć że od 1 OB się zacznie ;)
signed: Usar |
................
|
Cytuj:
|
ahahaha
12 godzin przygotowywac sie do open battle xD troche zal ale co tam a co do liczebnosci slyszales moze legende o obronie przez Spartan Termopil ? zmniejszyli oni przewage liczebna Persow i wtedy tylko liczyla sie umiejetnosc walki, ktorej zenada i Polacy nie maja :> ale pozyjemy zobaczymy... |
Bzdura, nikt nas 12 h nie przygotowywal do walki lol. Czekalismy na nich z 1h i wyszlismy sie bic.... Nic wiecej.
|
12 h potrzebowalem na załatwienie 1337 spraw związanych z wojna, a nie przygotowanie do open.
|
Ale jestem ZLYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Gratz Metek _/ Dasz mi autograf? Muahahahahaha PS. Wtajemniczeni wiedza dlaczego jestem zly.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
wybotowales sobie postac i jestes super ekstra wojownik teraz ja Ci moge obiecac ze jezeli wojne wygra Anima to Ty mozesz nie wracac na Iridie ;> Signed //Thorius nesus |
Cytuj:
|
malo mnie obchodzi za co padl Anas ;>
|
Cytuj:
|
wow :)
jak dla mnie arc i wszystkie różowe ludki pokazały sie zajebiście ... mozna bylo sadzic ze jak anima zarowno na poczatku jak i na koncu stanela zwarcie na schodkach to popadają tylko różowi , a tutaj zaskoczenie ;) no nic gz OB i powodzenia na nastepnych !! ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Naro kuzzzzwa to ja bylem najlepszy :DDD @Mlody. buHAuiHAUHAuHAuHA Cya za tydzien :DDDDDDDD //Metek. |
:( ja nie mam kompa, spalnona plyta glowna, nie wiem ile bedize na serwisie, postaram sie zalatwic jakiegos zastepczego kompa... Koledzy jestem z wami, acha kiedy pisalem ajkeis 3 tygg temu ze zen jest zlabe i nie dolaczy to juz wtedy wiedzialem ze dolaczymy :D::D
|
15:21 Feav [98]: Poczekaj az sie war skonczy
15:21 Feav [98]: Bedziesz pucowal gale jak pojebany Owned |
Cytuj:
|
Cytuj:
Feav.... Powiem Ci jedno.... Jest to tekst ktory mi Lisu wpaja od urodzenia.... Jest mala mozliwosc, ale moze i Tobie to pomoze..... Mam nadzieje ze Pawel Ci pomoze go przygarnąć.... "Trzymaj fason" kur**.... <3 Lisu! <3 Btw. Mi pomaga :P:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cala zenada musi zaistalowac nowa tibie bo w waszej wersji nie mozna zmeinic raczki na czerwona:P chyba ze bedziecie czekac az AL zrobi skule;p Mozecie wogole myslec o pkingu? |
Cytuj:
Feav wybociles chara i twoja stara pierze w rzece;\ |
Peter(aven):
ciekawe czy diostali pzowloenie na uzywanie sdkow Peter(aven): musza new tibie zaistalowac Peter(aven): na ich tibii nie mozna zrobicz czerownej raczki tlyko biala jest Peter(aven): anty skull system Peter(aven): nie moga dopuszczac mysli o pkingu Peter(aven): 3h medytowania codziennie Peter(aven): to wiesz;< Ja: no i na open battle Ja: oni beda czekac az anima zrobi skulle :/ Peter(aven): ta Peter(aven): a tu pyk oni specjalnie bez skuli Peter(aven): i bez wojny |
@up.
Ta zajebiscie. //Metek. |
Cytuj:
Nigdy nie sadzilem, ze to podziala. :cup: Jednak nie jest tak źle :) GOGO Arcanium !! lol2... nigdy nie sadzilem, ze to szczerze powiem :) PS. My mamy taka wersje, bo raz zrobil ktos od nas peka, taka buzke mial biala kolo nicka i nie mogl na poczte wejsc... i nie mogl listu wyslac do carlin... Zaden z was nigdy nie byl w Zen i nie wie jak to wszystko wyglada. |
Powodzenia Reunion. ciekawi mnie jak zeny bendom walczyc jak sneak attacki sie zaczna ;) o ile do nich wogole dojdzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehehe ANALfabeci
@zimn widziałem na filmiku jak kablowałeś na chacie ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
To obok masz też takie i tam jest ta rączka i trzeba ją kliknąc i będzie czerwona taka pięsc i wtedy możesz dedac co |
nom dokladnie tak
ale pierw to Ty musisz nowa tibie sciagnac bo ta wasza zenowa to ciulska |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |