![]() |
Cytuj:
|
Medek, ja naliczylem 8 dla nas :P
|
Ale 70 - sie nie liczy :<
|
Dodam jutro fragi, bo idę spać.
Btw. 40:10 to już chyba ostatni dzwonek dla ttt |
Jeszcze to:
[CHAR]Elprimito[/CHAR] Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 107 by [CHAR]Dalacin Crawler[/CHAR] |
Wiecie co wam powiem... trzeba usunąc ten temat bo robi sie juz bez sensu wogle, gdy czytam te posty od TTT to az smiac mi sie chce..8o jakie oni bzdury wypisuja...
|
no dobra 8 :> nie w formie byłem xD
|
Spokojnie, nie ma się co ekscytować to dopiero początek :evul: Jeszcze wszystko może się wydarzyć :evul::]:evul:
|
Cytuj:
|
@Notop
Wygraliście bitwę ale nie wojnę :) (na dzień dzisiejszy). Póki TTT ma wolę walki to musicie być ostrożni, prawda ?:). Fortuna kołem się toczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. PO WOJNIE ARCASH , TIUSO , LINDLAY I LESZCZU MAJA HUNTA 4 EVER bo FOSFIK juz ma od wojny z Beach. |
Looooooooool
Chciałem przytoczyć pewien tekst : "ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa" to słowa MEDIVHA jescze z wojny z 7k hahah i kto to mówi hahha "-.-" << jaki zły a wy co robicie niedość ze gidlie dupolizy do was doszły to jescze wy zrekrtowaliście noobów do was Thouri i spółka :S jestescie żałośni skoro jestescie takie kozaki np. Xefuron bo pękli hahha ale żal to wyskoczcie z nimi solo DPFT vs TTT bez dupolizów i zobaczymy co sie stanie a nie podniecacie cie FRAGAMI :S jak was bylo z 3 razy wiecej mówie o gildiach dupolizach :S jesteście żałośni w sumie ciesze sie że już nie gram na Arcani i czekam na nowy WORLD bo z wami to żenada grać na tym samym servie :S BB NOOBS DPFT SUX
|
Cytuj:
Nie widze zadnej pouczajacej, lub preciwstawnej riposty z Twojej strony w stosunku do mojej odpowiedzi ... Skad w ogole masz takie informacje, ze sie nie wyplaca ? Moze masz jakiegos vice leadra w dpft or smth ? |
Cytuj:
Idz na nowy serwer, moze przebijesz sie poza 30 lvl. |
HAhah
Pajac :S
bo co prawde mówie jesteś żałosny i powiedz sobie to szczerze :S noobie taka prawda przynajmniej ja swój lvl wbilem uczciwie a nie tak jak ty zmieniałes liste na Hydry :S NOOB NOOB NOOB Damoon GZ MAN zostaw tych ****i samych bez ciebie odrazu im kopara opadnie ;S bo sami nic nie potrafią zrobic cioty tylko DUPOLIZY im pomgają :S |
a ty tutaj sie wcale nie pucujesz do TTT caly czas "wyzywajac tyh fszystkih zuyh i wogule" co to pomagaja DPFT
|
@Kendran
Wiesz co to jest interpunkcja? Kazda inna gildia mogla dolaczyc do TTT, nie moja wina, ze nie maja poparcia na serwie. |
@Kendran
Żal mi ciebie szczerze mówiąc. "Dupolizy" pomagają DPFT bo nie chcą aby TTT rządziło servem bo by z każdego paymenta ściągali, aby ponieść straty z powodu war. Każdy kto bierze udział w war ma swój własny interes. Jeśli jesteś niezadowolony z rządów dpft i chcesz pomóc TTT to dołącz do nich, nikt ci nie zabrania... Btw. można wiedzieć jaki lvl miałeś na tym servie ? <pytam z ciekawości> A to co wyżej napisałem to jest jedynie indywidualne MOJE zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
<10 znakow> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
" Jun 25 2007 -
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!" :) hail apdejt http://youtube.com/watch?v=DQ2vSwgTPtw dzisiaj wyczailem fajny filmik na jutubie ;o |
Aa... to zwracam honor gigoro :p
|
to jest war DPFT&SF&INCOSTAM&KUPA&ORMO vs. TP'owcy
|
Jutro update to ciekawe jak wtedy będzie wyglądało starcie :-) bedek teraz pokaże klasę i będzie nabijał fragi :p
|
tiuso sie poddał , wiec już raczej nic nie będzie , chyba ze jakieś nocne masslogi
|
Gratzzzz dla panow z DPFT i SF... Btw. Gdzie kozaki lindlay i reszta wawy?? xD
|
:s
Cytuj:
|
To już nie te czasy że servy powstawały jak grzyby po deszczu. Wogóle niektóre servery są niemalże puste więc wątpię by powstały, ale nigdy nie wiadomo czym zaskoczą nas :)
|
Poraz kolejny Gz dla panow z dpft
NO i ( UWAGA!!) tym razem tez dla panow z Sf |
Cytuj:
|
koniec ;] gratulacje dla lukiego, alunira, damoona i netherila, jedyne osoby ktore zasluguja na respekt na tym serverze.
|
To Co Wkoncu Juszh Po War??
|
hehe, aż mi ich zal, nawet miesiąca nie powalczyli ;s
|
Jak widać to tak :) Ciekawe ile osób będzie wtedy grało na arcani po update bo z tego co widać i słychać to sporo osób zamierza deportować się...pożyjemy zobaczymy ;-)
|
Szpiegów od chuu....Szkoda, bo myślałem, że DPFT wygrało bez takich sztuczek, ale cóż - to też element taktyki. Myślałem, że wojna będzie ciekawsza, ale może następnym razem...
|
gz dla obu stron,dla dpft&sf za wygrana,podstep etc. a dla ttt za to ze postanowili zrobic cos po swojemu i sprobowac przejac serv (przyznam na poczatku mialem stracha ze ttt wygra ) trzeba pozegnac pare charow,papa gl irl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |