![]() |
Moim Zdaniem
Moim Zdaniej nick jaki Mnie rozsmieszyl to byl nick : Kapcie Szewca :D
|
A ja...
To jest nic, ja moim funcharem na Trimerze miałem nick Pogromca Chusteczek Do Nosa. Podskoczycie? B)
|
Ja wiedze tera nicki które mie nie rośmieszyly tylko nie wiem kto to mugl napisac 9 latek.
13:51 You see Druidek Sqrwysynek (Level 8). He is a druid. 13:57 Fajny gracz: muj nick jest glupi? ja sie tam wole do polaków nie przyznawac |
****ozgryz (pacera)
Grube Dupsko (pacera) |
Nicki na Asterze:
Pogromca lolow Zabijaka bez siusiaka(deleted) Tomylony(mój kumpel;P) Knight kac Cyc pogromca(deleted chyba) Oczywiście połowy zapomniałem;P. |
ja widzialem kolesia o nick: ostro bzykajacy
ale chyab dlatego ze sam go stworzylem :D |
Buraczane Tango
Malpka Drut (kumpel z rl) Druid Uhowy Ponury Szambiarz (ja na antice zeby rary poogladac) 8o Akcyza Opodatkowanie Bobczaj Mocy Garfild fajny kot Krzysio kolega Kasi Lili Mili All na pacerze (chyba) |
|
palek bez jajek :)
|
@Hysteria
Heh Bardzo Lubie Piwo to moj kumpel z rl :), @Topic A ja na mytherze wydzialem: Ide do Depo Beny zawodowiec Reszte zapomniealm |
...
14:59 You see Indyczek (Level 41). He is a knight.
|
byl taki nick za***isty nick zasrana kupa
|
najglupszy jaki widzialem "Lodolamacz Towarzysz Siekiera" na swiecie Furora :)
|
Bardzo a nawet bardziej udawało się nie uważać, wtedy, kiedy tylko można było.
|
Ja widziałem gostka o nicku "Za***iscie zaorane pole" Thoria
|
Verba-Smutno mi <<<< azura -.-
|
Czuje się wykorzystywany - elysia :)
|
Hehehe
Ja raz widzialem Krowa pije moje siki :D :D :D :D :D :D albo
Dupa dupa stara zupa :D :D :D :D :D Jakie niektórzy to majom pomysły...... |
Ja widziałem na www.forum.tibia.pl taki glupi temat do nabijania postów nazywal sie chyba: "Najgłupszy nick na rooku i nie tylko" mial prawie 70 stron
|
hehe ja widzialem lolqa o nicku cytuje:
Mietek zbiera kupe psa ...Ludzie to maja wyobraznie |
ja widzialem dwa:
Aneta Paszczur(Elysia) Rureczka do tyleczka (chyba Hiberna) :P |
Na Titani mijalem kiedys kolesia : Podaj mi swoje passy
byl tez :Ryszard pedzi bimber oraz :P : Betonowy Klocek :] |
Rodzina edków z arcanii
Edek Spadohroniasz Edek Spadohroniaz <albo rz> Edek kierowca smieciarki Edek czolgista Edek chydraolik Stefan wielki zul Jak zrobic jajko Lamusek fajfusek A reszte zaraz poszukam ;p @Focus a uhmaker twoj "Co sie patrzysz" ?? :> Aaa i kumpel z azury Wyhylylybymy albo jakos tak wiem ze to jest tytul piosenki ^^ |
Ja mam nick na arcani Rozkicany kruliczek :P. Specjanie napisalem przez "u".
A widzialem Masakryczna roz***ucha i spaczony tabaluga :P. |
Ja widzialem:
BIj tego obok Ruchy robie uhy Po*** from teczowa kraina :D |
Ja widzialem:
- Toksyczny odbyt - Prosty fiut :D - Polacy najlepsi |
Ja widziałem na Aldorce:
Rycerz Ziemi Roz*******acz Rat(Autentyk)-teraz bodajze nie istnieje, nie moglem tak dlugiego nicku wpisać w wyszukiwaniu-ciekawe, jak to zrobił... @OFFTOPIC Wiecie kto ma najwyższy fishing na Aldorce?? Odp.:Troy Funjoy(11 druid, 55mlvl)-84 fishing [On WCALE nie używał makra nie??] |
Na saphirze:
-Suty cie pieka |
mnie tam najsmieszniejszy na rooku byłłłłłłłłłłłłłł Eustahy Ocipka (chyba skasowany;() a na mainie: Ciemna Masa na Kuta** :p
|
A może...
Czerwony Lachociag (galana) 8o
Zbieram kartofle (refugia) 8o 8o Lubie Jajko (galana chyba) 8o 8o 8o Na pewno widzialem wiecej :D ale nie pamiętam... |
malutki kochaniutki ogureczek <danubia> :D
|
Cytuj:
Herosik Wladca Plomiani Zlomiarz Edzio Przjacielska Pani (<-ktos zapomniał 'y') Era Tak Tak Idea Dla Firm |
Ja widziałem na harmoni nick Bialy rower gna przez wies,czy smieszne to nie wiem ale myśle że może być.
|
ja widziałem kilka np Lubie pierogi kiedyś na rook zwa**ny koń ,master gnida a następnie jego brat Master-gnida, a także rozj**** w bani:)
|
lol
Konserwator Damskich Podwozi -- aurea (kumpel ;p)
Ogorki kiszone - aurea Grochowa - furora widzilem duzo wiecej ale zapomnialem ;p |
Ja też widziałem Tajnego agenta kubusia Puchatka.
Dodam tylko, że jest on na Asterze. Jeszcze jest Co Bys Zjadla na Honerze. |
To chyba najgłupszy nick w calej Tibii. Po Rookgaardzie chodzi gościu z nikiam Twardy K*TAS. Troche przyzwoitości!!!!!!!!!!!! :(
|
ja na thori zalozylem Who'yek yeabunny ale wlasnie dostalem name locka xD
offensive name (This name readed quick in polish means " fucking dick |
:)
a ja widziałem Maciek Pije Mleko of Kot :D
|
13:21 You see Jezu-Ufam-Tobie (Level 10). He is a knight.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |