Xzonixek |
09-10-2007 20:08 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jackson
(Post 1682690)
To ja zaproponuje wam moja propozycje:
-Zwiekszyc sile visa ale nie az tak jak przed update
-vis za 15many
-jakis czar owensywny na druta
-royal spear za 100-200gp,boltow do 4gp, p boltow do 30gp
-zmniejszyc hity palka i najta(posrednio jak przed update i teraz)
-wanda na okolo 80-100lvl cosnajmniej 2sqm zasiegu (sila alezy od lvla i m lvla) atak psychiczny(jak sd)
-zabrac vite palkowi
-łamanie sie broni knajtowi(psucie sie broni-ze bedzie trzeba w jakiejsc kuzni naprawiac i cena naprawy bedzie w stosunku do sily broni).
|
I co ci dadzą te zmiany? Że sorc z wandem jak sd teraz (bo teraz jest słabe po update) będzie sobie latał? A nie ma sorc exori mort? Już się zapomniało jak 106 ed klepał warlo z morta? Z wanda będa 3 sorce demki klepać-.-. Pamiętaj także że morta tarcza nie blokuje, tylko armor... a tak poza tym sd to atak fizyczny, nie psychiczny...:D:D:D:D:D:D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endere
(Post 1683834)
@Duch Niespokojny
@Kojotes
Pall bije mocniej niz knight np bylem z kumplem na dragach ja( 45pall 70 dist) i kina (80lvl skille 78/77)
i ja srednio za draga po 600-700 expa dostawalem, on reszte
Srednia hitow pall ma sporo wieksza
|
O kurwa ziomal no to zajebisty jestes bo wiesz, exp za draga to 700... więc kina albo go nie bił, albo jesteś na tyle jebnięty aby klepać draga z blokerem 40+ palkiem po upie, lub ryc ma downa:P
Ile razy można to powtarzać... Paladyn ma możliwość chybienia, ale za to jest troche większa szansa że potwór nie złapie dmga na shield czy arm, bo w końcu dist weapons to piercing-przebijające... Ma do tego zwiększoną średnią hitów, więc gdy nim klepiesz drags, to częściej będa 150, 150, 150, 175, 175, 200, niż rycek który walnie za 100, 30, 270, 300 i 300
|