![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Punishery zrobily mass loga na Ziomeck'a ale zdupil do pz na małpach. Później wojna słowna na staku port hope. |
@Tegax
Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie. Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego.... A w czym tam na studiach programujesz ;p;p;p ? C++ czy cos innego ? ;p |
Cytuj:
|
Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p
Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];] |
Cytuj:
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.
BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske. PROSZE ZROBCIE TAK :] |
oj tak , mamy systemy operacyjne 5 godzin w tygodniu to jednego dnia jak sa 3 godzinki to prace robimy w pol lekcji a potem to CS albo CoD 2 na lanie ;D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys nie zauwazyl to cytowalem twoją wypowiedz dzieciaku z niedorozwojem. Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu. Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie ;) np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka :baby: Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato" |
my tu gadu gadu, a gra toczy sie dalej
Warmaus Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias and by Alethea Levon |
Cytuj:
Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje B) Btw Pavv ~ ładnie mu pojechałeś, jestem z ciebie dumny:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie to jest temat "Wojna. Punishers vs Wanted" a nie "Powyzywajmy sie nawzajem" jak tak dalej bedzie to temat zamkna :(
|
Cytuj:
Co do Twojego hackowania... Jaki widzisz cel w okradaniu i niszczeniu postaci innych użytkowników? Skoro już taki świetny z Ciebie informatyk i jesteś tak bardzo obeznany w tajnikach hackerstwa, to powinieneś wiedzieć, że normalny hacker wkrada się dla własnej satysfakcji i nie czyni innym szkód. Poza tym mógłbyś pisać choć troszeczkę skromniejsze posty... Cytuj:
Cytuj:
Co do wojny... Wanted gratuluję kolejnego fraga. Jak widać ostatnio Punishers sobie nie radzi. Miejmy nadzieję, że niedługo się to zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to wojna będzie nudna i mało atrakcyjna. xD Haha... Pozdrawiam! :) |
Nvm. ;]
|
Cytuj:
@Raul Nie wiesz ktory z braci psize te posty wiec sie nie udzielaj : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sigg Na tibia.com piszą ze powstała jakaś nowa neutralna gildia z Kartalem itp.Wielki szef puni~ pisze że nie ma zamiaru ich ruszac a wanted co zrobi ? |
Cytuj:
@ps. Gram na azura i to nie byle kim ; ) |
Cytuj:
|
ta, a w niedziele koniec kariery
|
nie kreuje sie na zadnego fightera forumowego czy cos, po prostu powiedzialem ze potrafisz niezle sciemniac i tyle.
co masz na mysli w poscie wyzej? :p |
Cytuj:
w niedziele sie dowiesz.. |
Widzę, że forum zbacza trochę z kursu, więc trzeba je naprostować :p
Dzisiejszy frag : Oct 05 2007, 17:43:17 CEST Killed at Level 109 by Xhue and by Stofieballofie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |