![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale tylko 4-5 kratek od ciebie bedizesz mugl walnac visa lbo morta albo flama albo tego nowego :) hihi |
Cytuj:
Jestem ciekawe czy nowy serwer wyjdzie tak przynajmiej miech po upie bo chce zaczac od nowa ale na jakims nowym serwerze a nie na takich serwerach ze juz wpizde h lvli :| w sumie dawno juz nie bylo new serwa |
lol
z tego co wiem to sie bron nie niszczy tylko jak masz "zaczarowana" to po bodajze 1000 udezeniach traci moc magiczna!!
ps. te exori (vis/mort itp. zabieraja tyle samo many tylo sa na odleglosc. |
Cytuj:
druidzi Mateusz Dragon Wielki = 1 (2 druid ma242lvl) palkowie Sir arthos = 1 (2 ma 245lvl) knighci jest ich 11 sorcowie jest ich 8 czyli druidów i paluw jest tyle samo z minimum 250lvl więc oco ci hodzi że jest mało palów z 250 lvl suma druidów w top 500 to 36 palków to 80 i jeszcze jedno na ostatnim upie dostali "nagrodę" tylko palkowie i knighci a sorkowie i druidzi kopa w d na to update sorkowie i druidzi dostają czary i manasy palkowie strzały czary i fluidy knighci ulepszanie broni przez kamuczki i life fluidy więc wszyscy coś dostają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie sadze zeby pallkowi az tak sie te strzaly przydaly, a fluidy ma kazdy |
Cytuj:
|
Re
Hmmm ja mam tylko jedno pytanko kto walnie większy hit na tym samym lvlu i mlvlu ms czy ed?
A może to będzie tak, że ms w jeden typ potworów większy hit, a ed w inny typ potworow wiekszy hit...? P.S Ale wydaje mi się ze ed większy hit będzie miał, bo zmniejszyli damage UE tylko ziększyli jego obszar (po co? :( ). A drut zyskal czar od 60 lvla, 1200 many - moc starego UE tylko że od lodu... |
Kazdy cos dostanie. Bo jak napisaly cipy to ma byc ostatnia balansacja, potem maja byc tylko poprawki kosmetyczne. Mam nadzieje ze im sie uda
|
Cytuj:
po co mu cos co do niczego sie nie przyda ; d? mam nadzieje ze nieldugo sie wyjasnia sprawy co do vity pallka (przesada w ch*j), uhow dla kiny (600 hp?) i tych spirów na 3 sqm no mow co chcesz ale gsa juz ciezko bedzie bic na mid lvl |
Cytuj:
|
Re
A ten czar (up 1) od jakiego lvl i ile many bieże bo bardzo mnie to gryzie, bo przed up grałem palem ale miałem hack i teraz postanowiłem znów grac ale się zastanawiam kim... ;)
|
to poczytaj inne tematy, w tym ten gdzie wszystko DOKLADNIE bylo napisane
|
Jak myslicie wyjdze nowy serwer po tym uptade?
tak przynajmiej miech po ale bylo by zajebiscie co wy o tym myslicie? |
Moim zdaniem wyjda nowe servery. Cipy po letnim upie zachlanni na kase za pacc
|
Cytuj:
Ale nieiwmeimy cyz przed up czy po.. roznie bywa i nieiwmey czy pvp, pvp-enfo , czy non pvp :/ |
Mam pytanie odnosnie tych klejontow... Moga je robic tylko srokowie i druidzi z pacciem czy facc tez??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
X(Tak rzeczywiście wszyscy coś dostali....tylko że tu jest mały kłopot bo palowi (najprawdopodobniej pisze tak bo zaraz stado owiec z forum żuci sie na mnie że to tylko test server i że jeszcze dużo sie zmieni..): zjebią speary tzn. będą miały zasięg na 3 kratki (n/c) i exure vite która ma leczyć twoje rany do 150hp........... Pall dostał strzały i o ile wiem dużo ludzi pisze że strzelanie nimi, expienie z nimi jest bardzo nieopłacalne... większość woli enchanted spear 8o |
Cytuj:
no ja chce zaczac od nowa na nowym serwie bez kitu a jak nie to bede musial walnac WT na inny serw i zaczac jakos ale tak to hujnia :| na nowym serwie fajnie zaczac druidkiem drogie itemy nawet jak sie wastuje druidem na malym lvlu i sorkiem to na new tak drogie itemy sa ze kazdy niema waste =d oczywiscie chodzi mi o tych co potrafia grac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:d
Ej mógłby ktoś dać ss np. z bright sword załadowanym o ile się da, jakiegoś knight co bije z tą załadowaną bronią i coś na temat tego jaki będzie ten nowy czar leczoncy dla knighta
z racji tego bo jestem knightem :miecz: :P a tak to dołanczajcie ss zamiast gadać |
Cytuj:
Cytuj:
to tylko gra, co się tak przejmujesz |
jestem ciekaw jak to bedzie =d czy teraz rzeczywiscie nie bedzie takiego waste druidem i sorccem i co na to bedzie glownie wplywac bo naprzyklad te manasy co daja 300-500 many to kosztuja 200 gp
wiec to i takpodobnie jak np kupujesz teraz manasa za 55 gp ktory daje max 150 many |
Cytuj:
Cipki kur.. nie NIE zmieniać zasięgu spearów co to ma być mag z exori vis czy tam innych ma większy zasięg niż speary!!!!! |
@up: nie podoba sie ? TO UZYWAJ BELTOW
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS: nikt o tym (chyba) nie wspominal, ale jaki jest exhaust na potiony nowe? tak jak uh - 2 sek czy taki sam jak dotychczas na fluidy? |
japierdole kurwa normalnie diablo 1 niedlugo tibie tak spierdola ze niebedzie sie dalo grac . knightów po tym upie to (juz) spierdola
zal CIPY kurwa niewiedza co robic dawac tu tibie 7.9 !! |
Cytuj:
|
moje odczucia jak narazie ;/ choc gram ms to nie podoba mi sie co robia z innymi profesiami
- roznorodnosc czarow u druida i maga - OK - miksturki dla knighta ( beznadzieja , i jeszcze ta cena , jesli by byly w samej cenie co nowe manasy to ok ale teraz zdecydowanie za drogo ) - nowe manasy tez beznadzieja ( za cene najwiekszych mam 4 bp podstawowych manasow , wiec sie bardziej oplacaja ) - brak combo potworkow ( beznadzieja na maxa !!! przy expie nie bede sie wogole przejmowal czy mi walnie cos combo i padne czy nie . sorc bedzie mogl blokowac prawie wszsytko ;/ ) - wyglad nowego ue energetycznego troche kiczowate ;) za duze te chmurki - zwiekszenie mnoznika przy ruach na plus - nowe czary dla pala . hm... ok ale szkoda ze tak malo jest niumarlych potworow to chyba wszsytko narazie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pan z Wroclawia
Popieram 100% co on mowi SLASKI MOTOR EEEEOOOO |
i tak knight rox! gram knightem i bede grac :P tylko troche zjebane jest to ze sork i druid wali z e visa na odleglosc.. i to jeszcze taka duza 4-5 sqm.. to palek wali na mniejszy dystans.. troche bez sensu powinni albo zwiekszyc ilosc many na e visa albo w ogole to wyjebac xD mam nadzieje ze ten pomysl nie przejdzie
|
Cytuj:
|
Dzis troche pogralem na tescie i...
Chcieli wymusicic chodzenie w grupach na polowania i przedobrzyli, zesrało sie, pewnie msy i ed beda woleli sami sobie chodzic. Po co im knight do bloczenia hydry ktora moga jebac z dystansu uciekajac a do tego niee jebie kombosów ;) Vis na odleglosc r0x, tak jak w letnim upie bylo narzekanie ze pal ma ze spearami za latwo to zobaczycie co teraz bedzie, 40 ms'y beda latac na gs'y, na dragi i ch00j wie co jeszcze ;p Ciekawe kiedy wprowadza jakie zmiany na tescie bo powoli to nudne sie juz robi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |