![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A domku pewnie nie masz więc co ci po ozdobach choć może i masz ale wątpię. Cytuj:
Czy może trudne sterowanie? Cytuj:
Secundo: Skoro nie grasz to się nie wypowiadaj. Tertio: Prawdziwą potrzebą graczy nie są nowe tereny tylko dobra zabawa. Edycja: Cytuj:
Cytuj:
I do tego cukiernicy będą mieli większy wybór. Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam |
Brawa dla Tihvelo w zupełności popieram :) Jestem zupełnie za update , bo ulepszeń nigdy za wiele =) ;)
|
Oceny
Moja propozycja : Znamy ten update tylko ze screenów i może poczekajmy z komentarzami aż go wprowadzą bo moim zdaniem to bez sensu komentować coś w co nie graliście a ja mam zamiar przystosować się do tego update bo wiem że cipy się starają moja profesja to :lucznik: i mam nadzieje że coś dla niego wejdzie ale jeżeli nie no to nie będę narzekał .
|
@up
Na scenerze wyraźnie widać łuki i kusze. |
To tylko moje zdanie Tihvelo.Chociaz chcialbym Cie zobaczyc siedzacego przy piecyku w chacie przez godzine i zajadajacego ciastka.
Nikogo nie obrazam i jesli ktos lubi takie unowoczesnienia to niech gra,nie zabraniam mu tego.A co do prostoty to sam dobrze wiesz o tym ze nie chodzi mi o to co napisales,chyba ze nie grales w tibie 7.5. |
Ciekawe czy będzie jakieś pole ziemniaków, cebuli i buraków............(w tibi oczywiscie)
|
Co roku przed update jest straszne GDYBANIE (a co teraz będzie), co rok jest też straszna krytykowanie.. Ale proponuje, zaczekajcie z tym do update, wtedy wszystko sie okaże.. Zawsze jest wielkie halo i teksty "Już nie gram w tibie przez tego update"... A potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle.. Z narzekaniem poczekajnie do updatu.. Wtedy będzie na to duużo czasu
|
Jak dla mnie update jest ok. W Tibii brakuje mi tylko animacji ataku, rzucania czarów, jedzenia itp.
|
Cytuj:
Po 2 . Pisze się "będzie" a nie "bendzie" . :baby::baby::baby: Pozdrawiam . Cytuj:
|
Kompletne skopali nowe up tade ;( Szkoda ,że robią z fajnej tibi gre dla dzieci z bajkowymi itemkami chociarz nowe Luki sie przydadza:P I kusze ale spujzcie na armory Porazka:< Demon hunter fajowy nie powiem food prawdziwy tez moze byc okienka handlu psuja klime tak to kolejka w sklepie byla:P Mozna bylo zabic pare typow poki nie kupili manaskow:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
|
Stefan Wielki ma jednak racije troche przesadzilem z krytyka:P ^^
|
Cytuj:
:o:o:o:o:o:o:o |
I dobrze!!!
najlepsze z tego wszystjiego sa potionki na rooku. nowy outfit i itemy wygladaja jakos tak... na sile robione. troche nie bardzo te okienka u npc :confused:
|
Bym się cieszył gdyby dodali nowe czary dla knighta . Żałuje, że przestałem grać na furorze . Tam miałem 38 sorca ale oddałem kumplowi, bo widzę, że sorc będzie wymiotać . :) Zrobi się hara od nowa. Jak myślicie , żeby mieć outfit trzeba będzie wykonać questa ? Pozdrawiam ;*
|
Wie ktos kiedu bedzie update?Czy nadal nikt bo ja sie niecierpliwie xd. chce zobaczyc jakie zeczy dostaje sorc na poczatek maina i czy sa dobre.:D
|
Cytuj:
|
Ja jak pewnie wszyscy z tego forum (i nie tylko) niewiedzą kiedy będzie updateX(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szybciej
Szybciej niech będzie ten update bo mnie już kur** strzela :D
|
Cytuj:
napisał. Potem się wypowiadaj.:confused: |
Cytuj:
|
Dostałem info ze podobno ma byc w piatek ale raczej bym sie tego nie trzymam . Dla mie update moze byc nawet mi sie podoba pomysł z samouczkiem i itemami jak sie wychodzi na maina.
|
Na 120% update bedzie na przełomie lata :p
a na powaznie nikt tego nie wie nawet wrózka wiec cierpliwie mi tu czekac xD i nie marudzic :D |
Cytuj:
Jedną z misji questa na demon outfit będzie zabicie tego nowego demona :< |
z tego co ja wiem update będzie 1 lipca ale na 100% nie wiem xD
|
xD
Nieoficjalnych wersji mamy w h*j ale zobaczymy czy ktoś z was ma racje co do update :) a ja mam przewalone bo kiedy będzie update to ja akurat będe w Holandii ;(:x: :( i tam nie wiem czy będę miał dostęp do Komputera a co dopiero do internetu :( ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam, i życze miłej gry!:baby:;) |
Cytuj:
|
Podoba mi sie to!!! Ale mam 2 pytania...
1. Kiedy bedzie to update?? 2. Trzeba bedzie nową "tibie" ściągać?? |
Cytuj:
2. Napewno skoro będą nowe itemy to tak. :):):) |
@up nie zauważyłem
@2xup 1.Nie wiadomo (tylko spokojnie, jak sie chcą po 100x pytać to niech sie pytają chociaż ku woli ścisłości, dla mnie to spam) 2.Klient pobierze aktualizacje automatycznie, lub można ściągnąć nowego klienta. |
Cytuj:
@2 to zależy jak duży będzie ten update(raczej tak). |
Upek wydaje sie spox więc prosze nie narzekać:)
|
A teraz moje pytanko
Czy wg NIE oficjalnych wieści(sam wiem ze oficjalnie nic nie wiadomo) będą nowe serwery? |
spoko jest ten udpade nareszcie coś sensownego :] oficjalnie to wie chyba tylko tibia.com :]
[CHAR]maiki pall of jamera[/CHAR] [MONSTER]demon[/MONSTER] [ITEM]royal spear[/ITEM] [SPELL]ulminate healing[/SPELL] :] |
abo nie zaspamowałem, do usunięcia
|
tibia padla tibia.com padla ....... cipsoft cos kreci!!!!!
|
mnie rozwiniesz wywaliło ale jak byłem na poh ;/ co oni do ch... Pana robią ??
mogli by dać jakieś info ze wyłączają czy coś zal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |