Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

Tihvelo 25-06-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jer0 (Post 2137853)
Wlasnie przez takie update przestalem grac w Tibie.''Pieczenie ciasteczek i jedzenie przy piecyku...''Na co komu to potrzebne?

Nie chcesz tego dodatku? To nie używaj!

Cytuj:

ciekawe questy
Przecież zostaną dodane.

Cytuj:

jedzenie,plywalnie i niepotrzebne ozdoby do domku
Jedzenia nie musisz jeść ani pływać a są gracze, którzy właśnie to chcieli dostać.
A domku pewnie nie masz więc co ci po ozdobach choć może i masz ale wątpię.

Cytuj:

Gdy zaczynalem przygode z Tibia kojarzyla mi sie ona z prostota
A teraz to niby co? Skomplikowane to wduszenie klawisza F1 lub F8?
Czy może trudne sterowanie?

Cytuj:

Chetnie bym jeszcze zagral ale gdyby powstal server z tibia 7.5 lub 7.6.
Primo: Jest coś takiego jak "ots".
Secundo: Skoro nie grasz to się nie wypowiadaj.
Tertio: Prawdziwą potrzebą graczy nie są nowe tereny tylko dobra zabawa.

Edycja:

Cytuj:

To tylko moje zdanie Tihvelo.
Szanuję je.

Cytuj:

chcialbym Cie zobaczyc siedzacego przy piecyku w chacie przez godzine i zajadajacego ciastka.
Godzinę to może nie ale te 15 dlaczego by nie? I ładnie się prezentują jako ozdoba.
I do tego cukiernicy będą mieli większy wybór.

Cytuj:

sam dobrze wiesz o tym ze nie chodzi mi o to co napisales
Domyślam się o co ci chodzi i też mi to dokuczało ale to było tylko chwilowe (kilka dni).

Cytuj:

chyba ze nie grales w tibie 7.5.
Oj grało się grało i w starsze wersje.

Pozdrawiam

Siwy1 25-06-2008 13:54

Brawa dla Tihvelo w zupełności popieram :) Jestem zupełnie za update , bo ulepszeń nigdy za wiele =) ;)

Maly_Koon13 25-06-2008 15:48

Oceny

Moja propozycja : Znamy ten update tylko ze screenów i może poczekajmy z komentarzami aż go wprowadzą bo moim zdaniem to bez sensu komentować coś w co nie graliście a ja mam zamiar przystosować się do tego update bo wiem że cipy się starają moja profesja to :lucznik: i mam nadzieje że coś dla niego wejdzie ale jeżeli nie no to nie będę narzekał .

Trevo 25-06-2008 16:24

@up
Na scenerze wyraźnie widać łuki i kusze.

Jer0 25-06-2008 16:30

To tylko moje zdanie Tihvelo.Chociaz chcialbym Cie zobaczyc siedzacego przy piecyku w chacie przez godzine i zajadajacego ciastka.
Nikogo nie obrazam i jesli ktos lubi takie unowoczesnienia to niech gra,nie zabraniam mu tego.A co do prostoty to sam dobrze wiesz o tym ze nie chodzi mi o to co napisales,chyba ze nie grales w tibie 7.5.

Trevo 25-06-2008 16:48

Ciekawe czy będzie jakieś pole ziemniaków, cebuli i buraków............(w tibi oczywiscie)

Muskaletka 25-06-2008 17:27

Co roku przed update jest straszne GDYBANIE (a co teraz będzie), co rok jest też straszna krytykowanie.. Ale proponuje, zaczekajcie z tym do update, wtedy wszystko sie okaże.. Zawsze jest wielkie halo i teksty "Już nie gram w tibie przez tego update"... A potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle.. Z narzekaniem poczekajnie do updatu.. Wtedy będzie na to duużo czasu

tarangoul 25-06-2008 18:21

Jak dla mnie update jest ok. W Tibii brakuje mi tylko animacji ataku, rzucania czarów, jedzenia itp.

stefanwielki 25-06-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevo (Post 2138578)
Ciekawe czy bendzie jakies pole ziemniaków, cebuli i buraków............(w tibi oczywiscie)

Po 1 . Napewno , nie po to je stworzyli żeby se były.
Po 2 . Pisze się "będzie" a nie "bendzie" . :baby::baby::baby:

Pozdrawiam .

Cytuj:

Co roku przed update jest straszne GDYBANIE (a co teraz będzie), co rok jest też straszna krytykowanie.. Ale proponuje, zaczekajcie z tym do update, wtedy wszystko sie okaże.. Zawsze jest wielkie halo i teksty "Już nie gram w tibie przez tego update"... A potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle.. Z narzekaniem poczekajnie do updatu.. Wtedy będzie na to duużo czasu
Zgadzam się z Tobą. :)

BlackTusk 25-06-2008 19:17

Kompletne skopali nowe up tade ;( Szkoda ,że robią z fajnej tibi gre dla dzieci z bajkowymi itemkami chociarz nowe Luki sie przydadza:P I kusze ale spujzcie na armory Porazka:< Demon hunter fajowy nie powiem food prawdziwy tez moze byc okienka handlu psuja klime tak to kolejka w sklepie byla:P Mozna bylo zabic pare typow poki nie kupili manaskow:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

BlackTusk 25-06-2008 19:20

Stefan Wielki ma jednak racije troche przesadzilem z krytyka:P ^^

stefanwielki 25-06-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlackTusk (Post 2138906)
Kompletne skopali nowe up tade ;( Szkoda ,że robią z fajnej tibi gre dla dzieci z bajkowymi itemkami chociarz nowe Luki sie przydadza:P I kusze ale spujzcie na armory Porazka:< Demon hunter fajowy nie powiem food prawdziwy tez moze byc okienka handlu psuja klime tak to kolejka w sklepie byla:P Mozna bylo zabic pare typow poki nie kupili manaskow:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Następny.... Nie krytykuj update dopóki nie widziałeś tego w Tibi . Może wyglądają tak tylko na screenach ?

:o:o:o:o:o:o:o

Klaudyjka 25-06-2008 19:22

I dobrze!!!

najlepsze z tego wszystjiego sa potionki na rooku. nowy outfit i itemy wygladaja jakos tak... na sile robione. troche nie bardzo te okienka u npc :confused:

stefanwielki 25-06-2008 19:28

Bym się cieszył gdyby dodali nowe czary dla knighta . Żałuje, że przestałem grać na furorze . Tam miałem 38 sorca ale oddałem kumplowi, bo widzę, że sorc będzie wymiotać . :) Zrobi się hara od nowa. Jak myślicie , żeby mieć outfit trzeba będzie wykonać questa ? Pozdrawiam ;*

Khanar 25-06-2008 19:31

Wie ktos kiedu bedzie update?Czy nadal nikt bo ja sie niecierpliwie xd. chce zobaczyc jakie zeczy dostaje sorc na poczatek maina i czy sa dobre.:D

stefanwielki 25-06-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khanar (Post 2138942)
Wie ktos kiedu bedzie update?Czy nadal nikt bo ja sie niecierpliwie xd. chce zobaczyc jakie zeczy dostaje sorc na poczatek maina i czy sa dobre.:D

Skąd my to mamy wiedzieć? Też się niecierpliwie ale jakoś wytrzymam. Pewnie w lipcu będzie. X(X(X(

Trevo 25-06-2008 20:10

Ja jak pewnie wszyscy z tego forum (i nie tylko) niewiedzą kiedy będzie updateX(

T3H_VirUs 25-06-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrichs (Post 2124685)
Moim zdaniem troszke przesadzili z wygladem item , jakos tak bajkowo wygladaja

Mi to nawet zbroi nie przypomina :P Cipsoft potrafi wszystko upiększyć w drugą strone :x

stefanwielki 25-06-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevo (Post 2139019)
Ja jak pewnie wszyscy z tego forum (i nie tylko) niewiedzą kiedy będzie updateX(

Ile razy mamy mówić , że nie wiemy . ? ;/

Kakashi500 26-06-2008 01:33

szybciej

Szybciej niech będzie ten update bo mnie już kur** strzela :D

DrackoJFC 26-06-2008 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stefanwielki (Post 2139152)

Przeczytaj jego post kilka razy (ew. kilkanaście razy), aż zrozumiesz co on
napisał. Potem się wypowiadaj.:confused:

Trevo 26-06-2008 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stefanwielki (Post 2139152)

No chyba muwie że niewiemy nie????

Khanar 26-06-2008 08:18

Dostałem info ze podobno ma byc w piatek ale raczej bym sie tego nie trzymam . Dla mie update moze byc nawet mi sie podoba pomysł z samouczkiem i itemami jak sie wychodzi na maina.

tarind 26-06-2008 08:24

Na 120% update bedzie na przełomie lata :p
a na powaznie nikt tego nie wie nawet wrózka wiec cierpliwie mi tu czekac xD i nie marudzic :D

drakez 26-06-2008 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stefanwielki (Post 2138932)
Bym się cieszył gdyby dodali nowe czary dla knighta . Żałuje, że przestałem grać na furorze . Tam miałem 38 sorca ale oddałem kumplowi, bo widzę, że sorc będzie wymiotać . :) Zrobi się hara od nowa. Jak myślicie , żeby mieć outfit trzeba będzie wykonać questa ? Pozdrawiam ;*

Jedną z misji questa na demon outfit będzie zabicie tego nowego demona :<

DB_SonGoku_S 26-06-2008 09:43

z tego co ja wiem update będzie 1 lipca ale na 100% nie wiem xD

Maly_Koon13 26-06-2008 10:11

xD

Nieoficjalnych wersji mamy w h*j ale zobaczymy czy ktoś z was ma racje co do update :) a ja mam przewalone bo kiedy będzie update to ja akurat będe w Holandii ;(:x: :( i tam nie wiem czy będę miał dostęp do Komputera a co dopiero do internetu :( ...

DrackoJFC 26-06-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly_Koon13 (Post 2140154)
Nieoficjalnych wersji mamy w h*j ale zobaczymy czy ktoś z was ma racje co do update :) a ja mam przewalone bo kiedy będzie update to ja akurat będe w Holandii ;(:x: :( i tam nie wiem czy będę miał dostęp do Komputera a co dopiero do internetu :( ...

Tylko nie płacz ;( HEEELOOOOOŁ ! :baby:

Muskaletka 26-06-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlackTusk (Post 2138906)

BlackTusk po pierwsze radze ci popracować nad ortografią, lub poprostu jak nie wiesz jak napisać jakiś wyraz weź słownik ortograficzny (to nie boli). Po drugie z krytykowaniem updatu poczekaj aż rzeczywiście owy update wejdzie w życie.. Jak już wcześniej pisałem wtedy będziemy mieli dużo czasu na krytykowanie. Teraz niema co o tym wspominać ponieważ nikt nie wie jak naprawde będzie. Co roku jest sytuacja ze po zapowiedziach jest burza.. Padają wtedy teksty typu "Szkoda, że robią z fajnej tibi gre dla dzieci:baby: z bajkowymi itemkami" "spujzcie na armory Porazka:<" Zaczekajcie z tym wszystkim do update. Wtedy sie wszysto rzeczywiście okaże.. Teraz jest to tylko zbędne "gdybanie". Rok temu okazało sie że jednak nie jest tak źle.. Robicie taką atmosfere jakby miało sie wydarzyć nie wiadomo co.. Rok temu było TO SAMO.. Użytkownicy forum zrobili taką atmosfere jakby to był koniec tibi.. A ja powtarzam, poczekajcie do update..

Pozdrawiam, i życze miłej gry!:baby:;)

stefanwielki 26-06-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2140093)
z tego co ja wiem update będzie 1 lipca ale na 100% nie wiem xD

Też tak słyszałem ale nie jestem pewien . Nie mówie , że na 100%.

bubu123 26-06-2008 12:36

Podoba mi sie to!!! Ale mam 2 pytania...

1. Kiedy bedzie to update??

2. Trzeba bedzie nową "tibie" ściągać??

stefanwielki 26-06-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bubu123 (Post 2140523)

1. Tego nie wiemy. Podobno 1 Lipca ale nie mówie, że napewno.
2. Napewno skoro będą nowe itemy to tak.
:):):)

Duerroz 26-06-2008 12:56

@up nie zauważyłem
@2xup
1.Nie wiadomo (tylko spokojnie, jak sie chcą po 100x pytać to niech sie pytają chociaż ku woli ścisłości, dla mnie to spam)

2.Klient pobierze aktualizacje automatycznie, lub można ściągnąć nowego klienta.

dybos 26-06-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bubu123 (Post 2140523)

@1 nie wie tego oficjalnie nikt.
@2 to zależy jak duży będzie ten update(raczej tak).

Mariuszyna 26-06-2008 13:01

Upek wydaje sie spox więc prosze nie narzekać:)

odkrywcaa 26-06-2008 13:10

A teraz moje pytanko
Czy wg NIE oficjalnych wieści(sam wiem ze oficjalnie nic nie wiadomo) będą nowe serwery?

mattis7 26-06-2008 13:13

spoko jest ten udpade nareszcie coś sensownego :] oficjalnie to wie chyba tylko tibia.com :]
[CHAR]maiki pall of jamera[/CHAR]
[MONSTER]demon[/MONSTER]
[ITEM]royal spear[/ITEM]
[SPELL]ulminate healing[/SPELL]
:]

Duerroz 26-06-2008 13:13

abo nie zaspamowałem, do usunięcia

RedFOg 26-06-2008 13:13

tibia padla tibia.com padla ....... cipsoft cos kreci!!!!!

apokalipsy393 26-06-2008 13:15

mnie rozwiniesz wywaliło ale jak byłem na poh ;/ co oni do ch... Pana robią ??

mogli by dać jakieś info ze wyłączają czy coś zal

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38.