![]() |
Cytuj:
Kolejny niepogodzony ze swoją płcią? |
Nawet fajna z niego dupa.
|
Cytuj:
|
Mnie się akurat nie podobała, zdecydowanie wolę brunetki.
A co do odcinka, to nie był najgorszy. Pierwszy jaki udało mi się obejrzeć w tej serii MT : P |
Ogladalem tylko 1/2... niezli byli tylko ci na akordeonach. Mysle, ze w nast. etapie to dopracuja (typu http://www.youtube.com/watch?v=mT8ybqLQ-aA) i moze cos z tego byc. Ta, co spiewala i byla w ciazy - nastepna wokalistka, po co oni sie pchaja do tego programu? Moze wzruszyl kogos wystep tych 2 chlopakow (1 grajacy na fortepianie, 2 spiewa), ale to nie bylo nic specjalnego. A to mongolskie "cos" - po co to przepuszczali dalej?
|
Mongol niezly
ciekawe ile by bral za godzine ,zatrudnilbym go jako dzwiek w tibii srsly |
ROTFL ten mongolski wymiatacz mnie rozłożył na łopatki. Dawno się tak nie uśmiałem do telewizora : d
|
Jak on zrobił te DĘĘĘG, ta ja się poddałam. ^^ Gość tak pozytywny, że banan sam się ciśnie na usta.
|
Ten taki gosciu z dwoma laskami, co salse tanczyli - nawet mi sie podobalo :D, ale potem zaliczylem rotfla, wchodza goscie w koszulkach stopro, jakies skejty, to myslalem, ze bedzie jakis boogie, a oni cos takiego XD.
btw, "czesc Kubus" lmao. |
Ta, od tej bardziej białej laski od alfonsa seks promieniował chyba na całą widownie : P
|
Powiem tak - większość z nich ma dałna, a nie talent :D Nie wiem po co oni tam idą w ogóle.
Ta co śpiewała AC/DC wcale nie miała aż takiego głosu świetnego :S @Up Tamta bielsza jest z Polski, tak zrozumiałem. |
@up:ma mocny glos i dobrze piosenke dobrala (AC/DC w koncu :) )
|
Cytuj:
@Mongolski śpiewak (?) - gość oryginalny i pozytywny, ale miałem wrażenie, że nie ma planu na występ - po prostu wszedł i pokazał co umie. Dlatego wątpię, żeby pokazał coś ciekawego w dalszym etapie. |
Lol, pokazali Luntka ;]
|
Ale ze jak, on wszedl na scene? Jezeli tak to zaluje, ze nie obejrzalem tego odcinka.
@down a jednak : o |
Wszedł i zaśpiewał nawet.
|
HAHA WOMANIZER O NIE NO HAHA XD
IQ jak u Britney, powaga XD |
Rotfl luntek, dobrą beke miałem. W końcu trafił na kogoś, kto pokazał mu jakim jest kretynem.
Co do reszty, to odcinek fajny. Wzięli do kolejnego etapu nawet odpowiednich ludzi itp. Było też kilka ciekawych, nowych występów : ) |
Ze śpiewaków, to chyba moim faworytem jest aspirant na pączka, jego przynajmniej zapamiętałem z nich wszystkich.
|
to ja wam powiem tak.
trening siłowy 50lat. trening równowagi 45lat. mina Simona i krzyki Amandy - bezcenne http://www.youtube.com/watch?v=jckJh...1#movie_player mocne xDddd niezłą beke miałem. a co do polskiej edycji, boli mnie brak Kaśki Popowskiej, rewelacyjny głos miała. |
Cytuj:
Słaba ta edycja. Na mojego smsa może liczyć tylko ta chuda, śpiewająca maturzystka. |
Calkiem fajny odcinek wczoraj byl - szkoda, ze nie przeszly dziewczyny przebrane za policjantki. Dziwi tez 2 miejsce Kaczorexa, ktory byl "pewniakiem". Mile tez zaskoczyl Infinity Pain, ktorego widzialem w walce o 2 miejsce, zamiast kolejnego spiewaka, ktory tym razem byl odrobine grubszy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kaczorex i Jadzia i Jadwiga no no...ciekawe...ja jestem za J&J bo lubie (sam trenuje) akrobatykę ;]. Kaczorex jest miły i ma przyjemny wygląd no i świetnie sie rusza...ale nie wiem czy da rade przekonać widzów ;]
|
Cytuj:
A te dwie akrobatki, Jadzia i Dominika bodajże, mają ograniczenia w występach. Mało mogą pokazać w finale. Wątpię, że więcej wymyślą. |
Cytuj:
Wystarczy praca i też można takie coś wytańczyć. One po prostu dawały dobry show, to wszystko. xp Generalnie byłem za dąbkiem, miał ładny czysty głos szkoda że nie przeszedł... Z drugiej strony to dziw mnie bierze że popowskiej tak prędko się pozbyli, a jakie oblężenie musiała przeżyć Katajew to się w głowie nie mieści, hehe. ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Patenciarz zrobił kawał dobrego szou.
|
Co racja to racja : P
|
Kto was najbardziej zachwycił w dzisiejszym odcinku? Mnie ten koleś na bmx.
|
jak nazywa się ta piosenka co leciała przed chwilą, jak Ci uczestnicy zostali wyczytani
|
IMO dobrze wybrali, szkoda tylko tego od roweru, bo też fajnie się zaprezentował.
|
Cytuj:
A i pomysł z Policją.. Cytuj:
Co do dzisiejszego występu... Przeszły te 2 dziewice orleańskie.. Jednak poziom programu spada na łeb na szyje. |
Patenciarz to jeszcze...
Szkoda mi Herby, chlopak potrafi robic zajebiste rzeczy na tym rowerze. Szkoda tylko ze jego nie wytypowali do finału. ;S Miło bylo widziec kogos kto rozslawia moje miasto :D |
chciałbym miec taki krawat i sznurówki jak patenciarz ;d
|
Cytuj:
urywki mam talent z soboty widzialem na pewnej stronie i wg mnie powinien przejsc wlasnie ten gosc na rowerze i patenciarz, Ci dwaj co spiewaja nie maja wg mnie prawdziwego talentu,od najmlodszych lat na ich talent pracowal sztab ludzi i na pewno ich strasi ladowali w nich niezla kase a gosc na bmx i patenciarz najprawdopodobniej dochodzili do wszystkiego samemu lub wzorujac sie na filmach, imo w takim programie powinni byc przepuszczani ludzie ktorze osiagna dopiero cos po wygraniu w finale lub pokazaniu sie w scislej czolowce a nie tacy co juz osiagneli bardzo wiele no i jeszcze ta masa ludzi co powinna wystapic w idolu a nie mam talent |
Cytuj:
Cytuj:
Ciesze sie, ze przeszedl Patenciarz, ale wydaje mi sie, ze na miejsce w finale zdecydowanie bardziej zasluzyl gosciu z wyczynowka niz kastraci. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |