![]() |
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
|
Ey czy mi się wydaje czy temat nazywa sie zdjecia test serwera caly czas zadaje sobie pytania ale gdzie sa zdjecia.
jezezli nie rozumiecie o co chodzi to wytlumacze :) BAMBUSY ZASRANE NIEWIECIE CO TO ZNACZY ZDJECIA TEMAT ZE ZDJECIEM WKLEJASZ ZDJECIE I JEST HEPI PO CO PLACZECIE ZE WAM ZWALA PROFESJA JAK I TAK KAZDY Z WAS TO DZIECKO UPA I JAKA BY WASZA PROFESJA I LVL BYLY FAJNE I TAK ZMIENICIE NA TE KTORA BEDZIE THE BEST AFTER UPDATE TAKZE CMOKK GL W ZYCIU I IQ TEZ WAM GRATULUJE!! |
Cytuj:
No comment <znaki> Chciałeś być fajny ale ci nie wyszło. p.s: Nie krzycz |
moze jakis tutorek poszukac czy da sie sprzedawac moze u nowych npc lalki takie jak
23:35 You see a voodoo doll. It weighs 6.50 oz. It looks like a small pirate. albo versy kultow. a jezeli nie to sprobojcie porozmawiac z gm'ami o dodanie tego przez cipsofta do listy itemow na sell bo poprostu jest to kolejny item do zbierania i nie do sprzedania ;/ |
@up większy profit z bota tak ?
Tak można sprzedawać lalki za 0,5k lub 0,4k, te pirackie są droższe. Hymny za jakieś śmieszne pieniądze 200, 300gp? Max |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy pier... to samo w każdym nowym updacie, a i tak wszyscy grają. K.Jay |
Cytuj:
@Czekam na update. Dobrze, że mam jeszcze pacca to się pozwiedza tu i tam ;) |
Dajcie mu piwo xd
|
Albo ciastko xd, temat do zamkniecia jak ts zamkniety wiecej ss nie bedzie
|
Cytuj:
Dobry joke z tymi silikami jak mi to kumpel napisał, chwilowo uwierzyłem xDDD No ale na logike 200 kto by tyle dał XD |
I po huya komntujecie??
Zaraz xXxX osob mnie skomntuje jaki to ja gupi itd.. |
Offtop: O jaa, poszedłem spać i tyle postów się namnożyło :):) Dziękuje za uznanie pana Darek_16, naprawdę jest mi miło B).
Topic: Wydaje mi się, że nie ma sensu trzymać dalej przy życiu tego tematu, więc zapraszam na temat pt. "Winter Update 2008 - komentarze." założonego przez Duch Guardi. PROSIMY O ZAMKNIĘCIE |
Cytuj:
Koleś masz w 100% racje. Wszystkie dzieci które się nie zgadzają odsyłam do podstawówek:baby: Nie do końca zgadzam się z pkt 1 i 8. |
@Sir szofer
A zapomniałeś o "Dam tam radę moim 26 sorcem na faccu?" Ogólnie ost up był 11tego ,nie 12tego jak to ktoś napisał. Więc można mie nadzieje ze teraz też 11tego :). |
hajl
A nie zauwazyliscie ze update jest przewaznie w dzien wychodzenia teaserow? :> Np jak byl we wtorek , to teasery wychodzily we wtorki :> bedzie w piatek co oznacza 12-tego a wiec dzien wychodzenia teaserow :>
|
Cytuj:
a kaze ci ktos do kurwy nedzy robic ten outfit? pewnie chcialbys zeby kosztowal 2 kurze piorka a tu zonk, cipsoft zrobil cos trudnego to placz zaraz bedzie |
Witam!
Wie może ktoś z was kiedy będzie ten update?:)
|
Cytuj:
|
oj. ja tez chce
SPAM/ ROTFL, Spam spam, Lol, lol? X(:baby::D:oB):]8o:confused::cup:;(:baby::D Spam spam Rotfl, lol lol? um? nob? k*****, ch***** w**** d*****ja j****** w p****** hm******* spam spam spam. ;(:baby:X(:o:oB);)8o:confused::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::baby::D:( Cytuj:
spam spam TAK MOZNA PODSUMOWAC CALA ROZMOWE. W porownaniu do poprzednich postow ten duzo wnosi. A i prawie zapomnialem: Tak uwazam ze jestem super fajny, ojojoj ale jestem super fajny. az sam nie moge w to uwierzyc. Oj podobalo mi sie. Super fajny jestem, tak. fajny. |
Cytuj:
"Are you on crack?" |
Cytuj:
Po prostu robie to co wszyscy tutaj |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ej no ale jakiś typ podawał tu swoje matematyczne wypociny xDDD więc pkt 8 jest jak najbardziej trafny xd Cytuj:
|
u mnie 1,7kk :)
|
Update 10 Grudnia W Godzinach 13-18
|
a jak myślicie kiedy NG sie nowe pojawi ??
:P czekam na wrzuty ze jestem BOTEM !!! |
Opisałby ktoś działanie czarów: Blood Rage, Charge & Protector ?
/Prosze o szybką odpowiedź ;):eek: Z góry dziękuje.. |
Test server wyłączony, finito.
Temat do kasacji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Idzie za 10k spylić gss'a na neranie :P @Edit A ci co będa bocili odrazu po upie/wyjsciu nowego bota to hardkorowcy normalnie xD |
Również Rookgaard uległ zmianom. Np. w banku będziesz mógł utrzymywać na koncie wyłącznie 1000GP. To jest maksymalna ilość złota jaką możesz zabrać na Mainland. Inną zmianą jest zmniejszenie ilość kurczaków na Rookgaardzie.
Jak zauważyliście wcześniej wraz z końcem PACC'a mogliście dalej przesiadywać na terenach premium na Rookgaardzie, od teraz to się zmieni. To juz chyba koniec ery rookstayerow :O |
Tomorrow, Wednesday, December 10, 2008 all servers and our website will be offline from approximately 13:00 CET to 18:00 CET due to a major game update.
Cya ssy z tsa :> |
Cytuj:
|
Pytanko małe ROTS (Ring Of The Scy) bedzie chodził po 40k czy po 30k bo na ss niby pisze ze 40 a ludzie mówio ze po 30
|
ring of the sky jak juz bedzie mozna go opylic za 30k u rashida
|
lalki z kultow i zwrotki zapewne nie da sie sprzedac ?
to takie moje pytanie tylko jezeli ktos moze odpowiedziec, wiem ze jutro prawdopodobnie sie dowiem no ale jak mozna sie zapytac to chyba nic nie szkodzi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |