![]() |
ipc szit, jedynie kawałek z grubsonem i metrowym daje rade, reszta kiła rzal i bul ;\
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Warszafski Deszcz - Już od '99 płynę, świetna nuta.
|
Nie wiem jak może wam się podobać hip hop czy rap(Tymbardziej polski). Przecież to tylko gadanie do muzyki. Może piosenki eminema są dość fajne ale np. jakiś tede który klnie jak najęty do mikrofonu to już naprawdę mnie wnerwia :S METAL&ROCK ROXORZ!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To o takich baranach jak ty. Cytuj:
Dwie godziny nad kartką w domu jutro fejm i hajs Nie wystarczy przypadkowych słów potok Wersy mają kopać w głowę jak Mirko Crocop |
@Tibijczyk222
Moje linie nie są proste, ale za to mam nadzieję, że nawinie Ci taką Twój respirator! (c) Enson |
Osobiście slucham
Paktofoniki Alfa I Omega - solowy album fokusa jak mówi nazwa a tak poza tym to nic poza tym... |
Narzekanie na oczywiste rzeczy w tekście co drugiej hip-hopowej piosence roxior. Diss'y będące w 99% przekleństwami też roxior.
@down Indeed. Ludzie, których znam, jeżeli słuchają rapu to właśnie takiego ;/ |
Cytuj:
@up W takim razie poznaj nowych ludzi. |
Cytuj:
|
Teraz będzie flame: metale, którzy widzieli/znają paru wiggerów i utożsamiają ich z kulturą hip hop vs. udzielający się w tym temacie. Nie lepiej takie prowokacje z góry olać?
@Top Wie ktoś może, czy Jimson w końcu coś wypuszcza w tym roku? |
http://odsiebie.com/pokaz/4178948---9a54.html Nowy kawałek. Kolejno: Esenope (ja), DNX, B.G.
|
Cytuj:
synku jestem w budynku.. ; x |
Jak dla mnie Jimmy miazdzy, taki Eminem polski jak dla mnie.
http://kozii512.wrzuta.pl/audio/1tbV...ga_prod._mehow -> wierze w Boga, ale ta glebia tekstu mnie po prostu rozpierdolila. Mistrz. |
Cytuj:
|
Nic nie przebije Gorącej ofiary...
|
Przebije, choćby Paryski perkusista :)
|
Cytuj:
A VNMa ostatnio slyszalem chyba w 2008 i raczej nie mial wady wymowy. Tez kiedys uwazalem, ze VNM wygral beef, zmienilem zdanie jak uslyszalem z czasem jak uslyszalem True Man Show. Tak czy inaczej beefy nie maja dla mnie zadnego znaczenia, przykladowo jezeli lubie Nasa, ktory zdissowal Jay-Z'ego to nie znaczy, ze tego drugiego nie bede sluchal. |
Cytuj:
|
Łona > Jimson.
definitywnie... |
Cytuj:
|
jak dla mnie - również Łona > Jimson
Łona to jednak dla mnie fenomenalny artysta, co zawsze powtarzam. Jedyne czego żałuję, że bardzo rzadko wypuszcza nowy materiał + nie byłem na żadnym jego koncercie.. Co do Fisza, Lotress, Heavi Metal słyszałeś? Jak dla mnie lepsza z jego płyt, na koncercie - z typowo rockowym brzmieniem jeszcze lepsza. + Emade na perkusji, wow :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Fisza, 'Czerwona sukienka' ftw. xd |
Cytuj:
|
Ja np. nigdy jakimś wielkim fanem Eldo nie byłem ale 'Eternie' propsuje mega a 'Nie pytaj o nią' nawet całego nie przesłuchałem.
|
"VNMy i dzimsony" moga sie schowac, legenda podziemia wydaje swoj pierwszy legal:
09.09.09 TeT i OSTR to musi byc plyta roku :) |
Cytuj:
Co do vnma- Chujnia jak zwykle :D |
Cytuj:
Lipa jak drzewo. |
Zgadzam sie, ze slabo, ale ostatnio sluchalem IPC, takze i tak jest progres. Jimson to jednak inna liga w tym momencie.
Wizja czekania do wrzesnia na Peje (bo chyba to bedzie nastepna plyta) troche zalamujaca. Ktos przesluchal 'Chore melodie' Slonia bo slyszalem, ze bardzo dobra plyta? |
Cytuj:
Dobry jesteś. |
Cytuj:
|
Oj tak... Chore Melodie naprawdę polecam, świetny materiał.
Poszukuję funkowych/ g funkowych/ jazzowych bitów. Ktoś jest mi w stanie pomóc? ;p |
|
http://pl.spinner.com/2009/07/23/el-...y-videowywiad/
Przeczytajcie pierwszy komentarz. Ja jestem zażenowany. |
ku*wa, w radiu kampus zajebista audycja z ortega, a jak probuje wbic to server full. kur*a, kur*a, kur*a!!! a juz od jakiejs godzinki czekalem na ta audycje ; [
o, wbilem. : )) @edit już koniec. : ((( ale ogolnie widac ze chlopaki normalni : D |
@Thug
Na B3 GlobalTakeover w Łodzi złapałem koszulkę ;D |
Zaintrygowany wasza polemiką na temat Jimsona, postanowiłem przyjrzeć się blizej jego twórczości. Powiem szczerze, ze zajaralem sie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |