![]() |
Temat o wojnie to jest, ale chyba słownej. Jako nie walczący nie mogę się wypowiadać na temat wojny ale co do spraw z poza tematu to uważam że strata chara jest przykra, i jak z każdego nieszczęścia nie ma co się śmiać. Preferencje seksualne, metro seksualizm, kolor włosów itp. to raczej kwestia indywidualna każdego człowieka. Spędzanie kilku godzin na dobę przed tibia nie oznacza (nie równa się ) zaniedbywaniem szkoły/studiów/pracy czy życia towarzyskiego. Można P..P..P , a potem jeszcze poexpić itp.
PS. Wojna trwa. Dpft robi mniej niż Ip w analogicznym okresie czasu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes jebanym kretynem pojechales po osobie po ktorej nie powinienes ps. widzialem twoja dziewczyne w zagrodzie dla swin to odroznilem ja tylko po wlosach |
heh nieudane podszywanie sie pod kogos kim si nie jest
|
Sua bys wkoncu pokazal cos na akcji a nie na forum , jestes no skillerem i caly serwer to wie
|
odrazu widac ze to nie vonsky tak nawiasen ;p
|
Ice ktos dedufa
|
Cytuj:
HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy. |
prawie jak leon adin
|
jak sliwki w kompot
|
Zaorane o,o
@offtop Nie mam bana \o/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta slyszalem ze twoja rebeca tam miala 1 miejsce |
o kolejny najazd noname'owego osranego plebsu c(o (usmiechniety cyklop pokazujacy jezyk)
|
o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w chyba macie jakies kompleksy z tym sua o gustach sie nie dyskutuje ;s
|
Jest jakis filmik? ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Medi Niby komu dales passy :> To na bank nie Luki bo by sie wyjebal z 2 razy. |
orac sie na arcani ,a nie sie spinacie na forum o,o
|
Przestancie juz bo calkowicie omijacie temat wojny, moze ktos z dpft sie chce wyplacic ? :D
|
Robo jak mnie nie ma
|
Cytuj:
goral czy istna?? :D poziom pasuje do obu @mistic daj sie im wykazac na forum,w domciu sa cichutcy jak myszki bo inaczej wpierdol krzeslem od starego |
sua lepiej powiedz czemu cie wczoraj nie widzielismy, ty po akcji z afk channel przychodzisz lol
|
Cytuj:
|
widac ze normalny kajko gral na kajku bo ogorzyl jak huj
|
Cytuj:
|
No dziwne ze nawet ludzie z dpft sie w*****aja i pisza po akcji ze Sua sie boi wchodzi na chanell po akcji i " co sie stalo ? " :D
|
Cytuj:
|
GUral delejt i camow nie ma >.<
Moze by ktos dal camza ze wczoraj?:| |
Cytuj:
@yochejnarapa fakt faktem msuze przyznac ze masz racje |
DPFT chyba na otsie gra o.o
rezonia.mine.nu |
Cytuj:
|
Wczoraj było tak o:
- Ja i moja ekipa jak zwykle znudzeni trudami expienia, postanowiliśmy poszukać osoby, która dręczy ludzi z Arcanii. Takowego znaleźliśmy cashmakera Mustii'ego(ofc w mieście brudasów - Port Hope). Nie zastanawiając się zbyt długo ruszyliśmy go klepać. Osoby, które przemyślały całą sytuacje(min. ja) najpierw rzucały MW, a później na*****ały, dzięki czemu PZ nabił tylko Dariz i Sworderek. Ku naszemu zdziwieniu Mustii, chciałnam pomóc i użył Fire Bomb rune, aby nie mógł nas przepychać. Niestety okazało się to sprytną pułapką, a sam delikwent zawołał kolegów. Zacząłem się drzeć "MASLOK MASLOK MASLOK", Sworderek i Dariz uciekali. Niestety, Dariz nie wiedział, że małpy widzą niewidzialnych. Zabili Dariza, a my postanowiliśmy go srogo pomścić. Reszta wydarzeń na CAM'ie. http://www.***********.com/340631900.html |
eSGe haunted :(?
|
Cytuj:
|
Name: Turqus
supporter - bedzie lvl na sdki - bedzie jednego mniej ! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |