![]() |
Cytuj:
@down: No bo przychodzą "dopingować" drużynę... _/ |
Cytuj:
@Nazwijmy to tak, ze "dopinguja" swojej druzynie w swoj wlasny sposob, a do kibicow im daleko. @down Czyli szczerze mowiac, w tym momencie stalbys sie jednym z w/w chuliganow. Jak policjant 'bije' Twojego kolege to ma powod, powinien byc za to cos ukarany, a nie wpada powiedzmy grupka ludzi jak Ty i ten ktos sie wymiguje od kary. |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ultras_%28pi%C5%82ka_no%C5%BCna%29 A to czy ktoś rzuci się na policjanta to nie jest kwestia tego czy jestt ultrasem. Chuligani robią to częściej, bo się bić lubią. Ultrasi zajmują się oprawami. Nie jestem ani chuliganem, ani ultrasem, ale gdyby policjant bił mi kolegę, to bym próbował go zabrać od nich. |
Chcąc nie chcąc ultrasi mają sporo wspólnego z hools i nawet taki link na definicji ultrasa do strony o chuliganach nie jest przypadkowy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP każdy decyduje sam o sobie i ludzie którzy nie chcą być poparzeni niech idą na inny sektor a ci co się tego nie boją niech odpalają race ich zdrowie ich sprawa
|
Najbardziej mnie denerwuje, że najwięcej na temat mają do powiedzenia ci, którzy stadion widzieli jedynie w Canal+...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście że osoba której przeszkadza raca może się przesiąść ale to nie ona wydała zakaz ich wnoszenia na stadion, zrobili to ci z góry, którzy pewnie uznali je za materiały zagrażające zdrowiu(poparzenia) czy cholera wie za co innego. Cała ta dyskusja zaczęła się od pytania czemu czepiają się racy(jakby ktoś już nie pamiętał) |
Na wczesniejszej stronie Ci odpowiedziałem sensownie, nie odpisales bo zabraklo argumentów, wiec teraz moze juz sie nie odzywaj, co ? :]
|
Cytuj:
2. Sam w kółko powtarzasz to samo 3. Chyba nie jesteś w stanie zrozumieć, że to zarząd czy cholera wie kto inny zakazuje wnoszenia flar na stadion bo uznaje je za materiały niebezpieczne, a zdanie ultrasów, kibiców i wszystkich innych gówno wiele ich obchodzi. Dlatego czepiają się flar ;) |
Cytuj:
I on podał dobry przykład. Race zostały uznane za niebezpieczne, jakimi są. Poza tym czytaj posty innych, bo inni na twoje "argumenty" odpisali. |
Stwarzacie problemy...
Race są fajne, nikt nie zaprzeczy, ale są też czasem niebezpieczne. A niebiescy pilnują porządku, to że na*******acie się na stadionach, palicie ziółko, czy robicie inne rzeczy to spoko, mi to nie przeszkadza, ale to ich robota, żeby wam w tym przeszkadzać, end |
mysle ze fajerwerki i petardy na sylwestra robia duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzo wiecej szkod niz kilka rac odpalonych na meczu.
|
Cytuj:
|
no to o czym tu mowa... jak by bylo cos co zabija przechodniow masowo , ale ma ladny efekt widowiskowy a zarabiali by na tym , to napewno bylo by to legalne.
Smutna jest taka sytuacja gdzie pieniadz jest najwazniejszy... ale tak bylo jest , i na 99 % bedzie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Robek@
Ty naprawde myslisz ze jezeli x ludzi nie lubi policji to znaczy, ze to juz populizm?Czy chcesz byc na sile zasranym oryginalem,ktory ma w glowie lbardziej poj.ebane poglady niz Janko Korwin Nikke? |
nom mnie tez nie raz policija spałowała za nic za to ze stalem pod klatka w kapturze ..
|
Cytuj:
jp i tyle |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co racja to racja. Niestety nie kazdy to przeczyta i pozna druga strone medalu.
|
Cytuj:
Wieeeele zależy od podejścia do policji. Jak ktoś sadzi się na siłe to od razu ma przesrane. |
wiem ze temat troche stary , ale mam niusa...
Dzisiaj niewinnie zostaliśmy spisani i prawdopodobnie będziemy mieli sprawę. Powiedziałem dla policjanta prosto w oczy jak jest a on się uśmiechną , są na mnie i na 2 kolegów zdenerwowani za pewne rzeczy , i specjalnie udupili już 2 , bo jeden jest na odwyku a drugi czeka na sprawę w której pewnie dostanie wyrok. Mnie natomiast nie mogli złapać za nic ostatnimi czasy , bo nie pije ani rozrób raczej większych nie robię. Dziś wyszedłem z domu i łaziłem po mieście (już dawno tego nie robiłem) no i siedzieliśmy chyba z godzinę w sklepie bo było ciepło , wyszliśmy i odeszliśmy ze 200 metrów może 300 podjeżdża policja i mówi ze od 15 minut nas szukają za wybryki Chuligańskie odnośnie pewnego starszego człowieka... to normalny śmiech na sali... chłop jeszcze nas rozpoznał a jak wspomniałem o kamerach zamontowanych na tej ulicy i o sprzątaczce ze sklepu która z nami gadała , to powiedział ze dowody to ich sprawa... Czy po takich akcjach można szanować policje? |
Cytuj:
@top jp i tyle 90% to banda nierobów , która jest tylko na pokaz. |
Cytuj:
Jeśli rzeczywiście niesprawiedliwie, współczuję. Jeśli. |
wiesz , czasem robiłem źle i wtedy nawet nic nie gadam , no ale to co było wczoraj to był śmiech na sali , jeszcze ten uśmiech policjanta gdy powiedziałem ze wiem co to za akcja...
|
Dobra, teraz wiem, że policja to jednak organ, gdzie zatrudniani są ludzie bez honoru... Nie chce mi się opisywać całej sytuacji, ale teraz muszę łazić po sądach, a pewnie i tak zostanę uniewinniony... Radzę uważać na rodziny policyjne.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nawet jak zapytałem ilu nas niby było to powiedział ze 3 (w chwili złapania było 3 ;D ale idąc jego historyjka w miejscu gdzie to się niby stało szlo nas akurat 4 ;D ahahhaha ) EDit. On opowiadał ze 15 minut jeździł z nimi szukał nas ;D a my max 5/6 minut wcześniej ze sklepu wyszliśmy. Wiec policz według jego wersji -rzekomy napad -wezwanie policji (4-6 minut) -szukanie nas (15 minut) wiec w sumie coś kolo 20 minut , a my 20 minut wcześniej byliśmy w sklepie bo mogą potwierdzić kamery które są zamontowane w centrum (tak ze widać wyjście ze sklepu) oraz sprzedawczyni która sprzątała i z nami gadała. |
Cytuj:
Masz coś nie tak w główce, Albertus ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Albertuś
Wiadomo że jak policjant spisze/zaaresztuje cię raz, drugi, dziesiąty to potem ma cię za recydywistę. Potem takich ludzi zapewne umieszczają na magicznej liście i kiedy coś się dzieje to te osoby mogą być pierwszymi podejrzanymi, jeśli pasują do opisu, mieszkają gdzieś w okolicy zajścia. No i podejście do takiego człowieka jest, hmmm bardziej szorstkie niż do innych. |
Sam sobie zapracowałeś na taką opinię wśród policjantów ^^.
Osobiście mam nadzieję, że cię wsadzą do pierdla (masz 16 lat, więc możesz, chociaż za takie błahostki to pewnie nie...). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |