Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Yoh Asakura 13-12-2010 15:40

Ale tu nie chodzi o minutę, dwie, po prostu ich nie ma, wiec ci dorzuca tego, kto jest. Inaczej czekałbyś nawet godzinę. Na US na high elo na mecz czekasz 20-30 minut.

Murdock 13-12-2010 18:39

Imo najlepiej jeśli team uzbrojony jest w jakiegoś siepacza typu: Master Yji. Attack speed, damage i jakiś life steal wymiata. No nie ukrywam, że da się to rozpracować, ale jeżeli ktoś umie grać i jest zgrany z drużyną to przeciwnicy nie mają lekko :)

Erverse 13-12-2010 18:44

Popieram Cię murdock. Jest tylko jeden warunek - jeśli ogólny tych level graczy nie przekracza 15.

Luker's 14-12-2010 00:14

Czemu Ania wyszła z gry... ja ją tylko klatką , bombą i laserem zabierałem jakieś 2K życia :( ... czy to od razu powód do wychodzenia?

Po prostu mnie to zaczyna przerażać co robię z supportem , drugo-liniowcami kilkoma pierwszo-liniowcami... naprawdę a do tego zaczołem dołączać licz bane... i z comba wyciągam troszczę ponad 1k do dodatkowego demage...

Jak to powiedział mój kolega BGS Kibishi... "Zabić ryze klatą , bez cenne "

Yoh Asakura 14-12-2010 00:18

Sprawdźcie sobie moje ostatnie gry B)

Luker's 14-12-2010 22:14

Jak zawsze skromny... :p

Luker's 15-12-2010 10:59

KATARINA- Na hybrydę !!!
Pierwszy skill i AP i AD ulti tak samo i AD i AP... No ja jestem w niebo wzięty :D

_WrD_ 15-12-2010 16:48

No to mi się podoba :) Na pewno nią zagram jeśli kiedykolwiek jeszcze odpalę tą grę, narazie wow mi nie pozwala :(

robek 15-12-2010 18:38

http://i52.tinypic.com/vrrdop.png

Jak mozna tak grac na 30 lvlu, 3v5 caly czas i 50 min ich cisnelismy... A Heimer z Xinem wyszli, bo wysmialem Heimera ze chce mida vs malza :d Mam nadzieje, ze ten nowy system leavow bedzie niezawodny

Yoh Asakura 15-12-2010 18:40

Warto kupić sobie cały zestaw świątecznych quintek - dają tyle samo, co normalne, a można oszczędzić na jednym zestawie nawet 1,5k IP.

--Ogorek-- 16-12-2010 23:49

taaa trzeba najpierw nabic IP , ile trwa ten "event" ??

btw. Gratuluję Riot'owi spierdolenia twitcha, mojego maina ...

trochę się pochwalę, 28 gier rozegranych 27 wygranych 1 przegrana :D z tego 19 wygranych vladem pod spellwamp ;D

Yoh Asakura 17-12-2010 00:56

+41 win/lose ratio (wcześniej było i nawet około -50/60), nie jestem już unranked (z 900 na 1258), na 33 też mam imba team, z którym wygrywam wszystko (Poppy, Cho, Zilean).

I doszedłem do wniosku, że stackowanie Avarice na GP to świetny pomysł, pomimo tego, że miałem tylko 4 kille i ze 3 asysty, miałem 19k złota (dla porównania - gra, w której Ezem miałem 16 killów i 15~ asyst - 17k). Nowy Last Whisper jest przecudowny. GP z Trinity Force + IE sadzi krytyki po 1400, więc jak podejdzie Ashe robiona pod full dmg, to musi szybko uciekać, bo traci całe hp.

Ale najlepsza wieść po nowych patchu - Ezreal wraca. Top carry znowu stał się użyteczny.

Rybzor 19-12-2010 04:42

Omg mam w dupie gre na normalu już. Jak odzyskam kompa będę only ranki grał i miał w dupie ELO. Już mam dość gier gdzie w 9 na 10 muszą być 3 feedy w teamie, 2 niemiecki dzieci downa + 3 brainafki.

Już wolę przegrać grę na wysokim poziomie niż grać solo na 5, gdzie ja mam statsy 20/10/10, a reszta mojego teamu 1/10/5. Ostatnio mam jakiegoś turbo pecha i co chwilę mi się takie ciecie zdarzają. 1 na 10 gier normalna, w 3 leavy (jeden albo dwa), w pięciu brainafk, no i pozostałe to już nawet się opisać nie da, chyba kot grający w lola. Jakaś klątwa na mnie ciąży : (. Ostatnio chyba miałem nawet 10 lose strak. I jak tu się nie wkurzyć ;;

Yoh Asakura 19-12-2010 13:32

Spodziewasz się tryhardu na normalach? Do tego ludzie podchodzą z dystansem. Poza tym, nie ma to jak wyciągnąć 0/14 AD Soraką na normalu :P

Cytuj:

chyba kot grający w lola
Nunu Bot? :D
http://www.youtube.com/watch?v=akZiRiMGlSw

Kojotus 19-12-2010 18:05

Cześć wszystkim,

czy ów gra 'pójdzie' mi na Celeronie 1,4Ghz i 1,5GB Ram? czy jeśli będę chciał w nią grać, będę musiał jednak grać na PCcie?

Erverse 19-12-2010 19:37

Pójść pójdzie, ale co z tego jak w teamfightach będziesz gówno widział.
Ja mam kartę graf radeon hd 5450 2gb, 4gb ramu, procek 2x 3.00 a i tak w teamfightach czasem mam spadki fps. Ogólnie moje fpsy w grze na średnich ustawieniach wynoszą 35-40 więc nie masz się czego spodziewać po gorszym sprzęcie ;p

--Ogorek-- 19-12-2010 20:25

Kurwa No SkĄd BiorĄ SiĘ Takie Jebane Dzieci Z Mundo 1-16 I Kurwa Xin 1-19 Na Rankedzie No Kurwa SkĄd !?

Rybzor 19-12-2010 23:21

Btw zauważyliście, że pantheon coś ostatnio oblegany jest? A nawet go w weekly nie ma... kiedyś prawie go nie było widać, a teraz prawie w każdej grze jest... czemu tak? Joh ty pewnie wiesz pls wytłumacz mi!

Yoh Asakura 20-12-2010 00:02

Bo jest OP.

Rybzor 20-12-2010 00:08

Ale to co bufa jakiegoś dostał w paczu? Bo kiedyś go nie było i co nagle OP się zrobił?

_WrD_ 20-12-2010 00:43

Grałem właśnie przeciw epicko dobrej nieśmiertelno-zabijającej Sorace. Po prostu solowała mnie w early, potem była nieśmiertelna. A głupi Yi z naszego teamu ciągle uparcie ją atakował, zamiast zająć się Morganą czy Kassadinem. Jezu :F

Rybzor 20-12-2010 00:45

A ja sobie własnie gram pupi. Fajowska postać. Na 10 lvlu sadzi hity po 700 z Q <3

Yoh Asakura 20-12-2010 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2792827)
Ale to co bufa jakiegoś dostał w paczu? Bo kiedyś go nie było i co nagle OP się zrobił?

Tak, dostał buffa na early, potem nerfa (który nic nie zmienił) i na 1 lvlu z E wali ci po 350 ;)

_WrD_ 20-12-2010 16:06

To Eve bez dodatkowego hp ściąga prawie na hita (400 hp ma) :O

Yoh Asakura 20-12-2010 16:43

Eve w early przegra z każdym. Nawet z Soraką.

Erverse 20-12-2010 16:58

Jak Ty byś grał tą evę, to pewnie tak.

Yoh Asakura 20-12-2010 17:07

Ok, w porządku. Evelina to mistrzyni trzymania linii i nikt nie da rady jej zabić solo.

Erverse 20-12-2010 18:16

Takie gadanie, że w early każdy wygra z eve jest conajmniej głupie. Uwierz mi.

Yoh Asakura 20-12-2010 18:44

Nie, nie wierzę ci, bo po 1000 rozegranych gier wiem, kogo na co stać i Eve w early jest po prostu nieszkodliwa.

Erverse 20-12-2010 19:08

To, że jest nieszkodliwa =/= każdy ją ownuje jak mu się podoba. Ktoś kto gra eve z mózgiem będzie się po prostu trzymał w bezpiecznej odległości od wrogów, a nie próbował za wszelką cenę go ubić, nie sądzisz? Chyba, że to, że jesteś taki kozak, że ta eve nawet do ciebie nie podchodzi jest dla ciebie ownowaniem to keke. Z tego co widziałem na hajelo to w early ludzie sobie po prostu farmią obok siebie, nawet nie myśląc o fragach...

Luker's 20-12-2010 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2792916)
Nie, nie wierzę ci, bo po 1000 rozegranych gier wiem, kogo na co stać i Eve w early jest po prostu nieszkodliwa.

Wież dużo ale w niektórych przypadkach tracisz w moich oczach... wiekowość z nas czeka wszyscy widzieliśmy oraz znamy gości co wymiatają eve nawet na późniejszych etapach gry... Ale i tak wież swoje tylko szkoda że jesteś sam w swoich przekonaniach...

Rybzor 20-12-2010 20:17

Lol eve można grać przecież invi > stun + e + auto atack > odskok i tak w kółko, na upartego. Wtedy wygrasz z niektórymi champami na lajnie : P

Yoh Asakura 20-12-2010 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2792928)
Lol eve można grać przecież invi > stun + e + auto atack > odskok i tak w kółko, na upartego. Wtedy wygrasz z niektórymi champami na lajnie : P

Vision ward. A nawet jak zestunuje i uderzy, to i tak każdy ma możliwość doskoczyć do niej i oddać jej za więcej, ewentualnie zregeneruje to itemem/pasywem (już widzę, jak Eve chce w taki sposób pokonać Xina - 6 autoataków i znowu full hp + do tego dorans shield i regen hp per 5, a jak tylko podejdzie, to E + Q i Eve ma coraz mniej hp. Ewentualnie Garen - będzie się kręcił i za nic nie podejdzie).

Cytuj:

Ktoś kto gra eve z mózgiem będzie się po prostu trzymał w bezpiecznej odległości od wrogów, a nie próbował za wszelką cenę go ubić, nie sądzisz?
Spoko, wtedy ja nie pcham i jest odcięta od farmy i expa. Tak czy siak, przegrywa. I widzę, że ty nie masz pojęcia, co znaczy "przegrać na linii". To nie jest zrobić 5/0. To szybciej pushnąć wieżę/uzyskać lepszą farmę/dłużej się utrzymać i zgarnąć więcej expa.

Cytuj:

Chyba, że to, że jesteś taki kozak, że ta eve nawet do ciebie nie podchodzi
Na linii najczęściej gram Ashe + Janna albo Xin. Uwierz, Eve nie podchodzi ;)

Cytuj:

Z tego co widziałem na hajelo to w early ludzie sobie po prostu farmią obok siebie, nawet nie myśląc o fragach
Bo tak jest, ale farmienie polega też na tym, żebyś uniemożliwił robienie tego rywalowi.

Cytuj:

wiekowość z nas czeka wszyscy widzieliśmy oraz znamy gości co wymiatają eve nawet na późniejszych etapach gry
I robią to junglując, a wiesz dlaczego? Bo Eve w early i na linii to tyle, co nic.

Luker's 20-12-2010 20:57

eh... yoh... nawet nie chce mi się ciebie komentować...

powoli robisz się żałosny...

Erverse 20-12-2010 21:05

A czy ja mówię, że będzie tylko stać z tyłu? Spokojnie, eve nie jest upośledzona, żeby dać się harrassować jak byle gówno. Ale okej - ty na wszystko masz wytłumaczenie co byś zrobił i dlaczego x jest lepsze od y.

Yoh Asakura 20-12-2010 21:28

Mówisz o Eve tak, jakby to jakieś AI było :d

Erverse 20-12-2010 21:35

Nie wiem co to ai, nvm. Nie mówię o niej jakby była jakaś op, po prostu Ty mówisz o niej jakby była retarded i miała -50% do wszystkiego na start ; o

Yoh Asakura 20-12-2010 22:28

Ok, podaj mi postać, którą kontruje Eve i którą ma szanse pokonać 1 vs 1 na levelu 1-6.

Biorąc z jej kategorii melee fighterów:

Jaxa nie pokona, Xina nie pokona, Tryna nie pokona, Pantheona nie pokona, Malphite'a nie pokona, WW nie pokona, Shaco nie pokona, Akali nie pokona, Olafa nie pokona, Poppy nie pokona, Trundle'a nie pokona, Yi nie pokona, Mundo nie pokona, Irelii nie pokona. Każdy ma wyższe obrażenia od niej, lepsze skille do walki (np Irelia i jej true damage, Xin i jego Q + W i R, które daje mu resisty, Jax to po prostu Jax, itd, itd).

A ty się nadal spierasz, że ewelina to dobry pick na linie.

Luker's 20-12-2010 22:44

Np.
Maczekpl , Lajcik007...
po drugie nie porównuj assasynów do fighterów...
po trzecie z takim team jak np. garen , irelia... jest poprostu idealna
po czwarte jak nie masz bladego pojęcia o postaci to czemu na jej temat wogule tykotujesz
po piąte eve jest dobra do lainowania tylko ty oczywiście na te swoje epickie 1000 gier prawodpodobnie nigdy nie grałeś przeciwko lub z dobrą eve... czekaj albo nie to będzie jak z tą katarina która cię cisnęła a ty jeszcze ją od noobów wyzywałeś chyba bo na AP była... porostu zaprogramowałeś sobie coś i nie możesz się pogodzić z tym że ktoś ma racje a nie ty...

Erverse 20-12-2010 22:59

Nie mówię, że eve to dobry pick. Mówię, że nie każdy ją ownuje jak mu się podoba. Okej?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45.