![]() |
A mi nic nie wypadlo :p bo nie dam sie zabić :cup:
|
Jak mnie hackneli to straclilem :
crown helmet , noble armor , plate legs , 12 K , 2 bpki hmmkow , bp gfbkow , a z loota ktorego przychowywalem w dp : 20 viking helmetow ( 66 gp za sztuke ) 60 mace ( 30 gp za sztuke ) 40 btrass helmetow ( tak jak wyzej ) 10 crossbow 3 bowy axe ring power ring x2 i tam sporo jakis amuletow Pewnie wiele rzeczy pominalem ale to te wazniejsze |
a mi wypadlo zycie i exp ......
|
Ja zaliczylem 4 deady (w jeden dzien 2 deady)
1 dead-iron helmet 2 dead-plate legs 3 dead-FIRE SWORD 8o WARRIOR HELMET 8o 4 dead -nic Naszczescie tego fire sworda i warrior helmeta odzsyskalem dzieki kolegom :) |
:p
Ja to na raz stracilem kiedys moim starym knightem bsa c shielda i k legi :|...
|
Ehehehe:
----------------------------------------- Ide sobie do kopalni dwarfów, jestem koło dwarf bridge, i tu nagle: ***! Bum TRZASK UHhuHAHUA BEc i...... U r dead. Zginołem tragicznie ( lub tragikomicznie) przez pare duuuuuzych gsow i ich młodszych kolegow...... ;( ;( ;( ;( I wypadl bp arrowsow i pol bpka boltow..... a na miejscu blue roba czerniala pustka..... Chwile pozniej, "letko" wkurzony, odszedlem od kompa....... -------------------------------------- Hail Świnka Morska!!!! Hail Sagide!!!!! Hail :elf: palladyn :elf: |
Jak widze cos takiego ,,Wypadl mi mój ukochany plate armor" to mi sie śmiać chce
A teraz wrućmy do topica :P Pewnego razu postanowilem se polatac przed dp w moim c secie ,demon shieldzie,skull stafie,cruz helmecie (na 9 lvlu :>) a tu nagle SD i co mi wypadlo? OCZYWIŚCIE DEMONKA!!! X( A wiec dalem eq koledze.. I od tego czasu w rooku siedze ;) |
A mi wypadł dziś k-armor.
Dlaczego? Puściłem kolege na 1sek. Głupi PK |
Mi wypadł bp w w nim byl loot z desert questa :( . Jak to sie stalo?? No więc ide sobie z kolegami na questa wykonalismy wzielismy nagrody i wracamy do ab. A przed dwarwen bridge wyskoczyl gs:( Nie zdazylem uciec i 10k poszlo sie ***ac!!!!!
|
Cytuj:
|
A mi wypadl noble armor.............. BIG STRATA :D :evul: kurde takie to cenne hehe
|
Mi wypadło Steel helmet i plate armor za 1 razem
Argghh ;( |
ojojojoj bolało:(
Mnie najbardziej bolalo jak wypadl mi plate armor i plate legsy po jakis 10 minutach weszlem do podziemi pustyni i znalazlem w trupie knight legsy ale nie weim skad pojawil sie Beholder i mnie zabil tego dnia spadlem o 3 levelki :baby: ;( ten dzien byl dla mnie najgorszy od razu wycaignolem kompa z wtyki ;p i nie gralem przez caly tydzien zalozylem nowa postac na forterze i jak mialem 4 lev znalazlem carlin sworda i studded legs tak sie cieszylem ale jak poszlem na twasp cos sie stalo i mialem takiego laga ze mnie wywalilo z gry wtedy stracilem wszystko od tamtej pory jak ide gdzies gdzie nie jestem pewien zawsze eq ostawiam w dep a biere badziew**
|
Mi dużo rzeczy wylecialo...
Ehhhh, kiedy ostatnio bylem afk w jaskini trollów obok mostu krasnali napadli mnie 2 pk :/. Wypadła mi polowa eq. Plate armor, plate legi, scarf, wedka i guardian shield. :(
|
Lost All
JA STACILEM WIELE:( KIEDY ZGINELEM Z MOIM RED SKULLEM MIALEM NA SOBIE GOLDEN ARMOR PLATINUM AMULET ROYAL HELMET CROWN LEGSY BOHY STEEL BOTSY BTIGHT SWORDA DEMON SHIELD GIAND SWORD 29 BP UHS:/ JEZELI NIEWIEZYCIE ZOBACZCIE ZDJECIE KTÓRE WSZYSTO POSIADCZY!: (((
;( |
Cytuj:
2 ) Sry, ale trzeba byc idiota, zeby nosic takie EQ z redem. |
---
Ja dzis 3 razy dednolem wypadl mi bp dwarfen shiel solidger helmet i usuwam tibie bo mi sie znudzila:):):):) 8o
|
Mi nie dawno na DLach ( skurczysyn sie przezucil) spadło:
- vampire shield i skull staff ( bo miałem w bp :( a strzelałem z burstów) -4 bp sd, bp gfb (nie wiem po co brałem), z 200 burstów,chyba z 6bp hmm Wszystko bym na luzie odzyskał bo kumpel bloker przeżył, wyrzucił moje ciałko na góre, poleciał wyżej po kumpla, wrócił sie po ciałko zaraz a ciałka nie ma :] Po prostu ZNIKŁO ( kumpel na pewno nie za***ał bo byłem u niego w chacie) a kogoś innego tam na BANK nie było. Taka tragiczna historia.... |
Mojemu sorcowi na isarze wypadl k-armor ale to juz bylo dawno temu :)
|
Najcenniejszą rzecz jaką straciłem podczas śmierci to chyba War Hammer i plecak Ihów, który poszedł w ciągu 2 minut przez guarda ... lurowanie ... kiedyś sie zemszczę :evul:
|
:(
JA stracilem k-seta i 3 bp uhów ubil mnie zerek
|
No to was pobije mi wypadly Steel butki ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Byłem na PoH 4 GSy + PK. :baby: Prawie zucilem tibie. |
Dragon hammer, plate legs świeżo nabyte i cały loot z desert questa... 2 zloorowane GS'y ;( NIENAWIDZE LOORERÓW!!!!! X( chyba że loorują na afkerów/makrosów
|
mi wypadł knight armor,knight legsy i dragon shield :( :( :( :( :( :( :( :( :( ;( ;( ;(
|
mi nie wypadło nic ciekawego oprócz 3x p legi scarab amulet :(
|
mi wypadły dwa skile :P (w sumie to 6)
nie ma nic cenniejszego od skili (no chyba że mpa i tym podobne...., ale jak ma się coś takiego to się nosi aola, no chyba że serw e-pvp :P ) niedotyczy postaci z malinką ^^ |
TO zdarzylo sei wczoraj.Najpier zabilem pk to byl 23 drut i wypadlo 2 bp uhow 1 bp sd i bp hmm wszystko pelne dalej pioszelde, a tam drugi peker 35 drut i jeszcze jakis.*******nal we mie 3 sd po 150 ponad i ja nie mialem uhow otwartych nienawidze pekerow a kiedys na innym charze wypadl mi c armor ktory kiedys kosztowal 25k 2 sd poszylo od pala on tak dla zartow chcial sei ze mna pobawic ale mie u***al
C ye in tibia. ;) |
Cytuj:
2)zginac miejac 29 bp uh? lol, chyba laga miales blokujac naraz 3 demony i 10 wl(na solo to chocby przez laga, ale w teamie to cie powinni uh-ac) 3) tylko idiota ma taki eq z red skullem , ja jak mam red skulla to na uh-makerze siedze i robie sobie uh-y, a nie latam nie wiadomo gdzie, proszac sie o zabicie. @ontopic najcenniejsze ? hmm...plate armor, bo od dluzszego czasu mam aola n0n-st0p |
zkasować to!
tu była moja pomyłka
|
Mi wypadło: 1/2 bp sd, noble armor, guardian shield i dragon hammer(dobrze, ze skull staffa zostawiłem w depo)
|
:/
Mi podaczas huntu na cycki(:D) poszedłem na hunterka i on mnie zabil:(
Wypad mi p ammy, 2 bp uhh, bp hmm Poszedlem i huntera zabilem na max def i nawet nie stracilem hp:P lootu nie bylo Wracajac z hunt jeszcze mnie zabil gs ale loot ( b sword) odzyskalem;) |
A mi wczoraj przez pk red skulla, sorc 48 lv, który mnie ubił, straciłem blue robe, skull staff, crown shield, bp uh, bp hmm i 1/2 bp sd za jednym zamachem.
|
sloch
mnie wypadl dragon shelid ukochany
p-armor i durny draven shelid NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! |
A mi wypadło: fire sword , dragon shield , noble armor , plate legs , crown helmet ale sie wk.......
|
Mi wypadl caly zestaw crowna nie mialem red skula wtedy to byl wielki cios muj drut mial dopiero 11LvL i byl mojo pierwszo postacio zbieralem na crowna cale 5 dni zeby typ sprzedal caly zestaw za 2k tak sie wpienilem ze tydzien nie gralem w tibie a potem zalozylem se maga i kinga
|
Ja na 11 lv na folde na roty i zeszlem na - 3 pientro byla lava szlem dalej bo myślałem że jakiś tunel tak jak z Fibulą.Fire elemental zabil mnie i stracilem longsworda ;( .Mialem katane szlem z ab dendriel a gosciu wywalił spike sworda. :)!Dobrze nawet że zginołem. ;) :miecz:
|
MI podczas smierci wypadl FS :( ale poszedlem do mego ciala i go na szczenscie odzyskalem :cup:
|
u noob
Cytuj:
|
Mój pech
Doszłem 4 razy do 30 lvl na Rycerzu i co lepsze 4 razy zginełem przy pierwszym deadzie stracilem fire sworda, crown armor, Kinght legs, przy druigim deadzie straciłem tylko warior helmet , brass legsy , przy trzecim nic a przy czwartym straciłem Kinght armor , Dragon shield , i Boh of hastle spoko
straciłem dokładnie 200k kasy lub więcej i 150k expa ;( |
Ja jak konczylem granie na azurze nabilem red skula i :ban: . Po tygodniu loguje sie a tu czekają na mnie ci co ich utluklem :D :D :D :D. Zaczelem ***... z GFB i z SD wkonczu konczyly mi sie wiec zaczelem uciekac !!! Postanowilem uciec na Poh'a. ;( Nie udalo sie poniewaz kolo Kazz zlapaly mnie lagi (nic dziwnego dwy 1/2 ekranu to goscie biegnacy za mna :D Na lagu padlem. Stracilem slaby eq tylko noble armor cruz helmet skul stafa d-shielda i crown legi :D:D:D:D:D. Tak skonczyla sie przygoda z Azurą :cup:
Goście chyba mieli niezla sieke o loota !!! A ban za 6 gosci w 15 min. :D 8o |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |