![]() |
@up
z tym bratem to co wiesz na przyklad? PS temat ma duzo stron :D |
...
Nie wiem czy tego przypadkiem juz nie bylo bo nie chce mi sie juz dzis czytac wszytskich postów ale na niemieckiej stronce tibi znalazlam na forum co o tym "excalibug'u" tylko jest to po angielsku a glowa mnie boli i nie chgce mi sie tego teraz tlumaczyc wiec mzoe ktos inny sie tym zajmnie;P a o to ten tekst:
The npc someone mentioned earlier is Avar'tar the hero in between edron and stoneholme, His reply to "excalibug" is that its in a hidden vault under the plains of havoc or sumthing ------- 16:09 Saramandin: hi 16:09 Avar Tar: Greetings, traveler Saramandin! 16:09 Saramandin: excalibug 16:09 Avar Tar: I am sure it's hidden in a vault of the Nightmare Knights beneath the Plains of Havoc. I plan an expedition to go there and rout out the Ruthless Seven, but I have to save the world first. ------ moze to cos pomoze wam w rozwinieciu tej zagadki. A i cos przed chwilka wpadlo mi do glowy jezeli ten pies króla Noodles jest dziwny a w tekscie oczywiscie ksiazki jest mowa o uzytych jakis tam czarach to wiec czy ten zly carnoksieznik Zathroth nie zaczarowal tego Noodels'a w psa, a gdy wczesniej Noodel's nie byl psem to moze byl bratem krola Tibianusa. Lecz to tylko domysly ale kto wie moze one wlasnie wam pomoga:p . |
Ja Jak przeczytałem ten tekst z książki to zobaczyłem słowo "Muriel" a wiem MURIEL to NPC w gidii czarodziejów w thais!! Może to coś pomoże!!
|
Wnioski po przeczytaniu całego tematu
Przeczytałem cały temat, hehe ;) (chociaż równie dobrze możnaby przeczytać kilkanaście konkretnych postów - reszta to powtórki, bzdury, domysły niepoparte faktami itp. popieram pomysł wybrania treści i przeniesienia do innego tematu)
Nie robiłem wywiadów z żadnymi NPC, bo odnoszę wrażenie, że wszystkie NPC dla facc są już przepytane (jak mi jeszcze ktoś przyjdzie do głowy to zrobię edit). OK, teraz co ja myślę: Od razu nasunęło mi się to: skoro Tibianus mówi: ...if you could RETURN this wepaon to me... to czy to nie oznacza, że on już kiedyś miał excalibuga? Jak znajdę trochę czasu, to przejrzę wszystkie książki z http://myweb.cebridge.net/tlttemp/ti...izard%20People Może coś znajdę. Z chęcią pomogę w poszukiwaniach miecza, bo dopóki nie znajdziemy klucza do tłumaczenia księgi domysły są nic nie warte (oczywiście bawić się można...) Może znajdą się gdzieś jakieś napisy w języku cyklopów? Bo na język elfów mi to nie wygląda: po pierwsze: nie znajduję w przykładach mowy elfów takiej ilości apostrofów ('); po drugie:występuje tu słowo lil'lil (wiem, że to już było powiedziane, ale nie sądzę że dużo osób będzie czytać od początku) co oznacza po cyklopiemu krasnoludy chyba Mam też pytanie: czy ktoś z pacciem mógł by się rozejrzeć za tymi kamiennymi tablicami u lizardów, o których wspomina któryś z NPC w Port Hope? (tą informację opieram na tym, że ktoś tak napisał) I jeśli to zrobi to mam nadzieję, że nam powie co jest na nich, żebyśmy się mogli zastanowić razem - jeśli ktoś jeszcze zagląda do tego tematu ;) PS: Ostatnie kilka stron to rzeczywiście chyba po to, żebyśmy sobie przypomnieli co było na początku? Polecam czytać! (mnie to zajęło tylko jakieś 5-6 godz) |
Wnioski po przeczytaniu całego tematu
Przeczytałem cały temat, hehe ;) (chociaż równie dobrze możnaby przeczytać kilkanaście konkretnych postów - reszta to powtórki, bzdury, domysły niepoparte faktami itp. popieram pomysł wybrania treści i przeniesienia do innego tematu)
Nie robiłem wywiadów z żadnymi NPC, bo odnoszę wrażenie, że wszystkie NPC dla facc są już przepytane (jak mi jeszcze ktoś przyjdzie do głowy to zrobię edit). OK, teraz co ja myślę: Od razu nasunęło mi się to: skoro Tibianus mówi: ...if you could RETURN this wepaon to me... to czy to nie oznacza, że on już kiedyś miał excalibuga? Jak znajdę trochę czasu, to przejrzę wszystkie książki z http://myweb.cebridge.net/tlttemp/ti...izard%20People Może coś znajdę. Z chęcią pomogę w poszukiwaniach miecza, bo dopóki nie znajdziemy klucza do tłumaczenia księgi domysły są nic nie warte (oczywiście bawić się można...) Może znajdą się gdzieś jakieś napisy w języku cyklopów? Bo na język elfów mi to nie wygląda: po pierwsze: nie znajduję w przykładach mowy elfów takiej ilości apostrofów ('); po drugie:występuje tu słowo lil'lil (wiem, że to już było powiedziane, ale nie sądzę że dużo osób będzie czytać od początku) co oznacza po cyklopiemu krasnoludy chyba Mam też pytanie: czy ktoś z pacciem mógł by się rozejrzeć za tymi kamiennymi tablicami u lizardów, o których wspomina któryś z NPC w Port Hope? (tą informację opieram na tym, że ktoś tak napisał) I jeśli to zrobi to mam nadzieję, że nam powie co jest na nich, żebyśmy się mogli zastanowić razem - jeśli ktoś jeszcze zagląda do tego tematu ;) PS: Ostatnie kilka stron to rzeczywiście chyba po to, żebyśmy sobie przypomnieli co było na początku? Polecam czytać! (mnie to zajęło tylko jakieś 5-6 godz) |
wiem ze moze gdzies juz bylo bo nie czytalem 60 stron tematu ale jak rozmawialem z Xedem tym co sprzedaje rzeczy dla palow to on mi powiedzial cos takiego
Timit Swordstalkers: hi Xed: Greetings, Timit Swordstalkers. Welcome to the distance fighting booth of the Ironhouse. Timit Swordstalkers: Excalibug Xed: I think that was the sword they were talking about. Said something about a man in Edron that could get it for him. Wiem ze to glupio zabrzmi ale z kolega widzielismy bazyliszka wyglada jak normalny waz, pozniej zamieszcze screena jak mi kolega mailem wysle |
Tu zamieszcza, screena z bazyliszkiem i zapewniam to nie jest fotomontaż
http://img435.imageshack.us/img435/3720/lol5tp.jpg |
ej ludki to nie fake ten screen wyrzej gdy zobaczyłem ten screen niewierzyłem wiec poszlem zobaczyc czy tak jest na prawde podchodze i czekam chwile a tu ku moim oczom ukazuje sie wąz nazwany basilisk jeszcze tylko [potrzbuje designerate rune :( i moze rozwiąze zagadke basiliska ;)
|
Wybaczcie chłopaki, że zabieram Wam chwałę za odkrycie bazyla, ale jego istnienie dla większości nie jest żadną tajemnicą od dłuuuugiego już czasu.
Co innego gdybyście odkryli do niego droge ^.^ A jeśli chodzi o grupę rozszyfrowywowującą (specjalnie tak napisałem, w końcu rozszyfrowywanie może być długie ponad oczekiwania :))... Ja gram na Refugii i generalnie zajmuje się podobnymi rzeczami, muszę tylko wybrać się na IoK, słyszłem że mają tam obszerną bibliotekę. Tak więc jeżeli ktoś z Refugii nie zapomniał o RolePlayingu i tajemnicach tibii, bardzo chętnie się z nim zapoznam i może coś razem wskóramy xD |
mozliwe ze spocony cyklop zrobi Excalibuga z tych metali Zatragil i
Uth'Amon tlyko z kad je wziasc? |
mmmm... Wedlug mnie:
1. Pszeszukac wszystkie kopalnie krasnali (moze Kruzak schowaj gdzies exlibuga) 2. Przeszukac Mintwalin 3. Elf Fortec za magic wallami 4. Desert (caly) 5. Moze POH, i ta wieza Jezeli po przeszukaniu wszystkiego nic nei znajdziecie to, nie ma szans na exalibuga. w tibie gra mnostwo ludzi i jakim cudem nikt nic nei znalazl? Cipsoft puscil plote o tym swordzie i chcial zobaczyc co sie stanie. Moze w ktoryms update Cip cos powie |
Noodles nie reaguje na slowo men ani man tlyko na slowo ARE
|
Excalibug to nie warlord sword
spocony cyc w ab na slowo excalibug mowi ze mazy o wykuciu takiej broni a mowioc warlord sword mowi ze moze sie zamienic Wniosek: excalibug to mls albo to bujda Ortografia SUXXX |
Nie wiem czy była o tym mowa bo czytałem tylko 3 pierwsze strony tego tematu ale o Maveriku jest mowa w książce na jednej z lodowych wysp dokładnie to na Senji(nie jestem pewnien ale na tej wyspie gdzie jest zamek). Tam też są minosy więc może trzeba tam poszukać jakiś wskazówek??
|
Według mnie spocony cyklop zrobi excalibura za skóre basiliska :) (to są tylko przypuszczenia)
|
Cytuj:
Relacje na biezaco powinny sie znajdowac na forum :D Pozdrawiam Nosek ;] |
Na Senji w tym zamku nic nie ma bylem tam z kolegami przez folde
|
Chyba jest tam jakaś książka mowiąca coś o Maveriku(albo mi się wydawało)
|
Teorie
A więc moje teorie :
Na temat miecza - a)Miecz musiał ktoś wykuć/zrobić (trzeba dowiedzieć się kto). b)Albo jest składany tak jak helmet of acients albo jest cały. c) NAPEWNO jest taki NPC który nas na to nakieruje. Na temat , gdzie jest miecz : (opcje) a) Jest to niedokończony quest b) Dokończony quest (trudny) c) Leży sobie gdzieś i się z nas śmieje |
Cytuj:
To moje zdanie na temat Excalibuga. |
Uwaga Uwaga !!
Kurde no ... jestem jednak z kumplem genialny ... :D
Całość wygląda tak: 1. Noodles wychodzi z zamku o 0:00 i (jeżeli zna sie łacine) mozna go wypytac o caly przebieg bitwy (pod warunkiem, ze jest sie sorciem i przebranym jest sie za psa [utevo res ina ... xD ])... 2. na wyspie druidow rzeczywiscie pojawia sie jakiś lol, który po przeprowadzonej rozmowie wrecza nam pewnego scrolla, na ktorym "teoretycznie" zapisane sa jakies czary pozwalajace na otworzenie drzwi do bazyla ;D 3. excalibug to mityczny miecz, ktory mial statsy atk: 80 def: 60. Miecz się składa z dwoch czesci. Jedna z nich znajduje sie w KWT a druga w podziemiach EDRON. Niestety nie wiem gdzie sie je sklada (ale juz wkrótce... :] :] ) Mam nadzieje, ze to wszystko pomoze ... Próbuje jeszcze obczaic co ma bazyliszek do tego wszystkiego. acha... jeszcze 4pkt :D 4. (xD) w kopalni (tej w kazo) na poziomie soldow jak sie pojdzie na gore i w lewo jest dziura zablokowana (bodajze) kamieniem ... Jest podobno legenda (czytalem w jakiejs ksiazce), ze aby dostac sie do bazyla (Basilisk dla niezorientowanych) nalezy wypowiedziec jakas formulke w "jezyku, ktorego uzywali Ci ktorzy zamkneli Bazyliszka, aby kamień ustąpił a noc stała się dniem" Pozdrawiam Nosek ;] |
a mi sie zdaje ze nie tak jak w poscie ^ jest zlozony z dwoch czesci a jesli z dwoch to Exalibug to MLS ktory rozpadl sie na magic sword i Warlord sword lub tez na Warlord sword i sword of fury na rocku
wedlug mnie jest albo z 3 albo 4 3-po wyrwaniu z ciala boga spadal na ziemie a po drodze rozpadl sie na 3 czesci 1 znalazly cykolpy-warlord sword 2-nie wiem kto ale MLS a 3 tez nie wiem kto sword of fury na rocku 4-to co up +4 czesc magic sword malo mozliwe lecz zawsze to to ze rozbadl sie na 7 czesci (kazda to inny legendarny kruszec) albo 8 +krysztal w ancient helment mozliwosci jest masa ale wedlug mnie te sa najprawdopodobniejsze lecz wedlug tego co napisalem wychodzi ze trzeba miec wszytkie :D za orty srry ale pisalem o 11:30 po przejrzeniu all tematu w 3 h -masakra;( |
Oczywiscie moge sie mylic co do ilosci czesci, bo ja (tak jak juz wyzej wymienialem) wiem o 2 :D Pisalem do Cipsoftów na temat questów itp i "celu istnienia Bazyliszka" xD ^^ Do jutro moze mi odpowiedza ;D
Mniejsza ;D W kazdym razie jestesmy coraz blizej tego calego g***a ... xD ^^ Proponuje spisac all w 1 temacie, który bedzie edytowany wmiarę przypływu informacji :D Pozdrawiam Nosek ;] P.S. Jak cos potrzeba to pisac na gg: 556390 B) B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
o to mi chodzi sword of fury to nie zwykly SS pisze sword of fury nie spike sword Fury-szal,wscieklosc a w opisie excalibuga pisze ze wzudzal szal nikt nie zglebial kto to byl ten Morguthis ja w ANK znalazlem o nim cos takiego-Morguthis, the never-defeated general. A lethal and merciless warrior consumed by irrepressible rage. The vain Vashresamun, the pharaoh's notorious concubine burning to avenge her hurt pride. |
Mailowanie z CIPSOFTAMI :D
Hail Cipsofts!
I've been looking for the answers to my questions on the FAQ, however I was not able to find them. The tutors all answered in various ways. I would really appreciate it if you would reply to my email. I've got a question for you. Is it possible to have an Excalibug, and does it exist? We asked a lot of Gamemasters, and 60% of them said "yes, it exists" but 40% said "sorry ... it's a myth". Some people said that Excalibug was a bug in a game, or it's just a riddle without an answer ... My friends and I believe that this mystic sword exists. Could you give us a piece of advice regarding this riddle? I think that the real Tibia is just like a very big Open Tibia Server. You've got files with quests and a lot of other things. In our opinion there is something strange if almost all NPCs can tell something about Excalibug. Noodles is going out of castle after 0:00. An island where access is limited only to druids. If I remember well Noodles is behaving in a strange way by saying "druid' or something like that.. He is very frightened of Ultimate Explosion spell ... Hmmm ... Basilisk ... it's very strange NPCs ... It's impossible to enter his cave. But I read that Dwarfs were digging under level -8 where there was no light. I've got a theory, that there is a level under -8. Does Excalibug exist? Why are the doors to Knight Watch Tower closed? What does the Basilisk exist for? What does POH have inside itself? These are some questions we don't have the answers to. I would be thankful if you could tell me something about... the biggest riddle in Tibia World. -------------------------------------------------------------------------- Dear Tibia player, Thank you for your email. The world of Tibia is indeed full of riddles and secrets. Please understand that we do not hand out such in-depth details about the game. We believe every player should discover the secrets of Tibia himself. For this reason we also ask our tutors not to give specific answers on these questions. Also, the world of Tibia is constantly changing. For this reason, you can find closed doors and unsolvable quests now that might be accessible in the future. If you have any further questions and would like to write to us again, please attach or quote your previous email and our reply to ensure that our help will be efficient. Have fun exploring! Kind regards, Manja Herrmann Tibia Customer Support -------------------------------------------------------------------------- Dear Cipsoft's Team! Thanks for you reply. If some doors are closed or there is no way to get somewhere, Many of the NPC's are able to tell us things about the same thing, there are a lot of books about one thing ... Does it means that this quest is being created? Or is that just a joke? A joke to make the World Of Tibia more mysterious or engaging? -------------------------------------------------------------------------- Dear Tibia player, Some hints that NPCs give lead indeed to quests that can be solved. Others hint to tasks that await the adventurer in a future update. Some NPCs just tell stories without any quests connected to it. The same is true for books and other hints in the game. How much of them can be solved is on you to find out. Have fun in Tibia! Kind regards, Manja Herrmann Tibia Customer Support ================================================== ======= To by bylo na tyle, moze poznie jeszcze z głównym adminem Tibii pogadam (czyt. z kolesiem odpowiedzialnym za questy i mape) xD ^^ Pozdrawiam Non'ajbi |
Hehe
Te Cipy wiedza ze jestesmy blisko rozwiazania i nie powiedza nic dopoki nie zwiedzimy calej mapki =( a szkoda ale ja powoli wiem o co chodzi w tym quescie na potrzeby tego questa zrobie druida zamienie sie w psa przed zamkiem Tibianusa wejde i moze noodles bedzie mowil do mnie normalnie jak tylko zamienie sie w psa :) warto probowac nic do stracenia ale duzo do zyskania moze byc :D
|
:d
Hehe ... Kilka spraw:
1. Dobrze główkujemy co Chero? 2. Masz zaIBsty avatar xD ^^ (tez taki chce :D) 3. Proponuje Chero, zebysmy skoczyli na POH (razem bezpieczniej a przy okazji poexpimy). Niestety ja sorca mam na Refugii, wiec nie mam jak, ale ty tym Druidem sie wbijesz na ta wyspe i ja dokladnie oblookasz :D 4. Przeskanowalem caly rook u kumpla botem (ale cicho xD ^^ to jego) i nic (powtarzam) NIC nie znalazlem ... grzybnia jakas kur**a :D xD ^^ 5. Mam pytanko ... wie ktos moze co sie znajduje za drzwiami ( i trawa) na wschód od Thais, ale na południe od mostu kolo gór z Cycami. Tam jest taki domek i jest sporo zarcia w beczkach (10 filetow i 10 rybek :D). Zeby tam sie wbic, trzeba miec: a)PACCa (nie mam :/) b)Wykonanego Postman Questa (jak wyżej) c) machete xD ^^ (to chyba mam :D xD ^^) W kazdym razie jakby ktos mogl, to niech tak sie kopsnie, bylbym BARDZO wdzieczny :D No to na tyle ;D Jak cos nowego bedzie, to pisze :D Pozdrawiam Non'ajbi (Iridia) Otherz Raven (Refugia) |
Moim zdaniem zwiazek z excalibugiem ma Marvik , Lugri i Muriel
moze to muriel z marvikiem walczyl a nie bogowie. z drugiej strony krol tibianus mowi ze kiedys posiadal ten miecz i panowal nad wszystkim. Jesli ktos juz byl to dobrze ale jak nie to pisze. Lugri mowi tylko ze Excalibug nie istnieje.. Lugri: It's existence is just a lie to inspire hope and bravery in the hearts of the followers of good. Lugri: Fardos is the creator. He is a helpless watcher whose 'creation' is far more then he bargained for. <----- FARDOS , znalazlem w tekscie z ksiazki czy to nie jeden z Bogow? a drugi to Zathroth? przynajmniej tak stwierdzilem po spotkaniu z tibianusem... Lugri: Zathroth represents the true and unbound power of magic. He is the keeper of great secrets. moze to komus sie przyda moze nie.. ja ide wypytac marvika |
Noodles? O północy? Łacina??
Cytuj:
A jeśli nie to jest całkowicie bez sensu ;P Aaa i Ameryki nie odkryliście, ponieważ większosc rzeczy bylo wspomniane wcześniej. Non'ajbi- podoba mi się Twój tok myślenia, zrób postać na pytherze i spokojnie możemy "powęszyć" ;] A na koniec polecam lekturę genezy Tibii ;] Przetłumaczona, są obrazki- tylko czytać :] I nareszcie cos się w tym temacie dzieje :D |
@up
hmmm ... z ta lacina to troche dziwnie zabrzmialo rzeczywiscie, ale tak slyszalem. Jak nie wierzysz to sam sprawdz. Wychodzi sobie przed zamek o 0:00. @topic Mam kolejną (wydaje mi sie ze sluszna) koncepncję, na temat dojscia do bazyla lub czegos innego. Słuchajcie: Przed skarbcem imperatora jest korytarz z Dwarf Guardami ... wybic je to chyba nie jesr problem ale nie o to chodzi. You see a stone pile. It seems to be switch. Moze sie myle, ale z tego o pamietam takie samo 'cos' jest w bibliotece pod pustynia ... ale sluchajcie dalej. Jak ktos stanal na tym polu w bibliotece, to w podziemiach deserta otweralo sie tajemne przejscie, w którym mozna bylo spokojnie AFKowac ... Wydaje mi sie, ze te pola przed skarbcem nie sa od tak sobie. Jest ich 16. Pisalem na TRADE, ze szukam 16 graczy, ktorzy pomoga w rozwiazaniu zagadki skarbc imperatora. Niestety uzbieralem tylko 10 a pozniej musialem spadac. Niech ktos skoczy do skarbca z niezla ekipa (16 osob) i stancie na tych polach. Proponuje miec jeszcze kilku znajomych, ktorzy sprawdza: a)Basilisk room (moze sie otworzy) b)Knight Watch Tower(jak wyzej) c)Skarbiec, lub poziomy wyzej/nizej skarbca (jakies schody lub cos). Domyslam sie, ze ciezko bedzie zeby 16 osob stalo w miejscu przez prawie 5-15 minut ... ale za to co mozna zdobyc ... :D Jak cos wymysle ciekawego, albo znajde to zamieszcze ... Pozdrawiam ;] P.S. Wchodzcie na temat codziennie bo sie pojawiaja nowe posty na ten temat :D P.S.2 Uwielbiam pisac P.S.'y xD ^ Cya |
Hmmmm..............
Non nieżle myslisz ale trzeba jeszcze dopracowac jak cos to dopiero w wakacje wyjde z Rooka i Ci wtedy pomoge ale jak narazie mi sie nie chce wychodzic ale jak wyjde bedzie sie dzialo ^^ moze w te wakacje wreszcie zrobimy tego questa moze w letnim Update bedzie mozna wreszcie wejsc do skarbac lub Basiliska lub wiecej sie dowiedziec i ludzie piszcie swoje wnioski dotyczace tych owy wymienionych wyzej questow a jak go wykonamy i tak wam nie powiemy bo bedzie QS :P:P
Pozdrowienia dla milosnikow : -Tibi -eT -cS:condition Zero -oGame -BattLe Fielda 2 ^^ i jeszcze raz pozdro CheRo |
Poszedlem do Krola Tibianusa i ...
02:14 Eikitchi Onizuka: hail king 02:14 King Tibianus: I greet thee, my loyal subject. 02:14 Eikitchi Onizuka: emperor 02:14 Noodles: Grrrr! Chyba naprawde Kruzak zamienil noodlesa w psa. Wedlug mnie Noodles pilnowal Exalibuga ale zdradzil Bazyliszkowi miejsce polozenia Excalibuga i za kare Kruzak zamienil Noodlesa w psa. Noodles blakal sie po swiecie az trafil do miasta w ktorym przygarnal go krol tibianus |
@up
No to to akurat bylo juz w temacie. @up Chero Najpier Chero wyjdz z rooka :D Pozniej mozemy pomyslec razem:D @topic Proponuje isc na jednym serwerze 30 osobowa ekipa i jakos poustalac co i jak ... Pozdrawiam |
Cos mi sie wydaje ze powinnie dac sobie spokoj z tym... jak ktos wczesniej pisal excalibug moze byc MLSem albo miec staty 80:60 wiec zaden z was nie bedzie go mial tylko jakies +150 lvl :))... z tych wszystkich opowiadan wynika ze jest 1 excalibug wiec bedzie go miala jedna osoba na servie i tylko highlvl... Tak czy inaczej Good Luck:)
|
ej a ktos zauwazyłem ze jest akademia czarów Noodlea ?? moze to ten własnie czarodziej jest noodlesem a tak akademia jest kolo edron :P
|
Cytuj:
Oczywistym jest, że Excalibug będzie dostępny wyłącznie dla naprawde wysokich lv. Jeśli nie będzie bramki lvl to i tak zapewne quest będzie tak trudny, że tylko hlv da rade go wykonać (bynajmniej nie w pojedynke). Mimo wszystko warto się zastanowić nad tym wszystkim... :P Btw... Keel - Zielona Góra ROX! :D Pozdrawiam... ;) |
Cytuj:
. |
nie wiem czy to bylo w temacie ale chyba nikogo nie dziwi ze nie chce mi sie pisac tych wszystkich postow ale moj qmpel znalazl "Letter to Markwin" czy jakos tak <ten co w mintwalin jest> i nie wiemy zabardzo co z nim zrobic ...;) bylismy u niego probowalismy cos o tym gadac ale jakos nie wychodzilo :/
jak ktos wie to PM plx P.S. Listu nie da sie otworzyc tylko jak sie na niego kliknie to pisze "Letter to Markwin", i nie wiem gdzie qmpel go znalazl chyba dostal od kogos:confused: |
MMm król mino to Markwin, natomiast Marvik to imie npc w gildii druida w thais:p
Marvik esha'ina excalibug! 00:38 Baxter: Gorn and I searched for this weapon in the darkest corners of each dungeon, but found nothing. Dodam że Noodles warczał za każdym moim słowem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |