Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Aureański newbie 17-02-2006 19:54

Eee... jak masz na myśli teleport do faraona to wiesz co ale bez 80 lvlu to tam sie chyba nie da (tak mi się wydaje...) :)

Razzor Hunter 17-02-2006 23:35

problem z rapid share

A ja bardzo chcialbym sobie obejrzec filmiki ale nie umiem sciagnac:(
Jak wcisne free to juz nie ma odliczania 20sec i trzech cyfr(liter)
ktore trza wpisac tylko opcja kupienia premium.

szymon287 18-02-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razzor Hunter
A ja bardzo chcialbym sobie obejrzec filmiki ale nie umiem sciagnac:(
Jak wcisne free to juz nie ma odliczania 20sec i trzech cyfr(liter)
ktore trza wpisac tylko opcja kupienia premium.

za pare minut/godzin powinno sie pobrac tzw. limit, dlatego nie ktorzy proszo o rehosta

@top:
cichy, fajne lagi na demoni miales 0.o filmik spox, ale mogles dac droge jak szles :(

Diamonic 18-02-2006 09:51

Ja chce zobaczyć spawn guardów tam na tiq~ :P da radę? :>

Cichy 18-02-2006 10:51

Średnio. To jest tak malutki obszar, ze film trwałby 30 sec.

Aureański newbie 18-02-2006 11:50

Cichy nakręć może forbidden lands :D Nie ma tam nic silniejszego od behemota chociarz czasami są aż 4 na raz :P
Down@ : to masz problem, poszukaj sobie na tibianews.net albo popytaj w grze tutaj nikt ci tego nie powie

Smiercionosny 18-02-2006 23:33

Ukryte Scaraby

Siema All :)

Jak mam sie dostac do Tych Scarabow z filmiku "Ukryte Scaraby" jak juz pokazujecie filmik to pokazcie droge dojscia a nie :/ Prosze o jakas pomoc bo wszedzie scaraby sa zajete i jak tu expic ;( :(

Sir Saneris 20-02-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Cichy nakręć może forbidden lands :D Nie ma tam nic silniejszego od behemota

To sie zorientuj jak wali Serpent Spawn packi to sie zreflektujesz :P. Dzis lub jutro pojawi sie film z wiezy dzinow.. niby nic takiego bo filmy czasem sie pojawiaja ale ten trzeba obejrzec ze wzgledu na jedna rzecz... JA W NIM GRAM ^^.. prawda ze to wspniala? ^^ milego ogladania zycze.

Adner 20-02-2006 11:36

@San
OOOO, to na pewno warto obejrzeć xP

Royal Sorker 20-02-2006 13:40

Niezly filmik! Cichy ale czemu na poczatku nie atakowales nic?
Czekam na nastepny filmik!!!!!:) :)

Aureański newbie 20-02-2006 14:37

Zaraz ściągne djinny :) Co do forbidden lands to nie mam na myśli podziemi pod banutą tylko zagrodzony teren na północny wschód od mista małp a tam na pewno nie ma serpentów bo z filmu mam all mape i żaden tam nie wyskoczył :)
Co do tego jak wali serpent to wiem na dodatek biedne itemy z niego : fire sword, power bolt, small sapphire, charmers tiara, energy ring i t-book :/ (więcej nie widziałem jeszcze)

No no no ładnie poszły wam te djinny szkoda tylko, że nie mam kawałeczka mapy w podziemiach jak jest ten kwadracik co się schodzi na dół :( (LUDZIE TO JEST STRASZNE!!!!!)Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

Palek Demon 20-02-2006 15:08

Cytuj:

Zaraz ściągne djinny :) Co do forbidden lands to nie mam na myśli podziemi pod banutą tylko zagrodzony teren na północny wschód od mista małp a tam na pewno nie ma serpentów bo z filmu mam all mape i żaden tam nie wyskoczył :)
Co do tego jak wali serpent to wiem na dodatek biedne itemy z niego : fire sword, power bolt, small sapphire, charmers tiara, energy ring i t-book :/ (więcej nie widziałem jeszcze)

No no no ładnie poszły wam te djinny szkoda tylko, że nie mam kawałeczka mapy w podziemiach jak jest ten kwadracik co się schodzi na dół :( (LUDZIE TO JEST STRASZNE!!!!!)Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

dziny spoko wszystkie pietra juz odkryta a serpenty jeszcze rh leci teez mam cala mapke cala mapke odktyta

Sir Saneris 20-02-2006 18:11

Cytuj:

Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

Pojdziemy zwiedzic z Cichym wieze na test servie.. nagramy filmy zwiedzania na test servie i pogadane ;)

Aureański newbie 20-02-2006 18:42

UP@
Suuuuper po prostu film będzie czynny przez max tydzień :) (chyba że dacie na stornę link do downloadu wersji z testu to może się udać :))

Cichy 20-02-2006 21:02

Faktycznie, musiała by być specjalna wersja Tibi do ściągnięcia dla tego filmu. Tak przy okazji, to ja już mam zwiedzone te tereny :)

Fredy Cruger 20-02-2006 21:59

SORRY DOUBLE POST
do kasacji

Fredy Cruger 20-02-2006 22:00

Cichy może się czepiam:o ale ja to lubie :p chodzi mi o to że poszedłeś na green djiny a plik nosi nazwe djinblue:p

PS: GRATZ FILMIKOW, nakręć coś jeszcze dle free accound:)

Sir Saneris 21-02-2006 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fredy Cruger
Cichy może się czepiam:o ale ja to lubie :p chodzi mi o to że poszedłeś na green djiny a plik nosi nazwe djinblue:p

poniewaz czyszczenie wiezy zielonych jest questem ktory robisz dla niebieskich ;).. ale faktycznie powinno byc greendjinns albo erfeets tower

Nataniel 21-02-2006 17:13

Brawo dla tego Pana

No Cichy kawał dobrej roboty z tym forum. Profesjonalna robota i twoje filmiki sa naprawde ciekawe jesli ktos nie zna danych terenow. Ale najbardziej mi sie podoba wasza kultura byle by wiecej takich graczy było ;) .

Potworny DestruktorDolera 21-02-2006 17:41

Cichy i spółka powinni dostać Nobla od tibia.pl. Zainspirowali mnie do kupna pacc. A tak by the way:
1. Cichy nauczyłeś się już używać "didn't" zamiast "don't" :)
2. Ostatnio ogladalem sobie drefie z wami i polewalem z uraza. :)
3. Palek Demon... ten twoj avatar kazal mi zapytac : Grasz w footbag? Fajna animacja pendulium ;)

Zolaxx 22-02-2006 14:29

Móglbys zrobic film o miescie jaszczórów?

kac 22-02-2006 14:29

Jest już taki film. Chor..

Zolaxx 22-02-2006 14:34

Ops nie zauwazylem.Przepraszam.

Bolexus 22-02-2006 19:52

Filmiki boskie,wszystkie. Chcesz zobaczyc jakies miejsce? wszystko jest w tym temacie.. Że też chciało ci sie robic takie filmy... Waste runek,bo w niektórych miejscach mały exp i mały loot a runy/manasy lecą. Za mocne,i mam nadzieje ze z kazdym update i nowymi terenami bedzie coraz wiecej filmów :D

yattaman 22-02-2006 21:15

Cichy Mac Rzadzi!! Te filmy sa po prostu zaj****te! Mam prawie cala mape tibi+znam wiekszosc lepszych expowisk

Gloin 23-02-2006 13:39

Hero

Siema Cichy możesz nakręciec film z jakimś pojedynczym respem Hero bo chce spróbować swoich sił wraz z kumplem. Z góry dzięki :D

Kilver 23-02-2006 19:54

Cichy jesteś świetny ;) Gratz za wytrwałość i chęci . A tak na marginesie mógłbyś może nakręcić filmik z jakimiś terenami gdzie występują Necro dla Facc??? Tylko chodzi mi o jakieś respy bez wielu mocnych potworków do pokonania po drodze. Z góry thx . Pozdro

Michałeq 23-02-2006 20:05

Kilver, muszę Cię rozczarować, dla FACC nie ma necro :p. Jedyne co ma z necro wspólnego, to Necro hause na poh, z samym syfem (ghoule, skeletki, etc.). BTW: w tym domku, jest teleport do kosmusu :D, jak chcesz filmik, to jest w tym temacie na 7.5 chyba albo 7.55 :)

Cichy 23-02-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gloin
Siema Cichy możesz nakręciec film z jakimś pojedynczym respem Hero bo chce spróbować swoich sił wraz z kumplem. Z góry dzięki :D

Jak zwykle.... taki film już jest nakręcony....

Funkyman 23-02-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Jak zwykle.... taki film już jest nakręcony....

Hehe Cichy to zabrzmialo lekko samouwielbieniem :P Ale szczerze mowiac nigdy nie widzialem bardziej profesjonalnie wykonalnych filmikow ;) Jak dla mnie to jestes guru :P

Sir Saneris 23-02-2006 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Funkyman
Jak dla mnie to jestes guru :P

Obrażasz Cichego!!! TYLKO GURU?!? Cichy sie obrazi!! On jest boski!! Jest zywa legenda!! Bohaterem naszych dziejow!! Sloncem w pochmurny dzien!! Deszczem po kilkuletniej suszy!! Jest orzezwieniem w upalny dzien i cieplem w siarczyste mrozy!

I na harmoni mowimy mu Mysiaczek Pysiaczek Kociaczek Cisiaczek :)

Cichy 23-02-2006 23:22

San, wyczerpałeś limit wazeliny na tą strone tego tematu... I nie wierzcie we wszystko co on mówi.

Funkyman 23-02-2006 23:28

hehe a jak na ciebie mowia San? :P Boje sie odpowiedzi :P

Pyszny 23-02-2006 23:44

Hero

Siemka Cichy. Ja w sprawie tego filmiku z Hero. Mówiłeś ze ten filmik jest juz nagrany. Tylko chodzi Ci o to ze ty go nagrałeś czy kto inny?? Jakbyś mógł i nie sprawi Ci to duzych problemów to podaj mi odrazu link z tym filmikiem. THX

Cichy 23-02-2006 23:46

Film:

23. Edron Hero Cave

Pyszny 23-02-2006 23:47

Film

No właśnie ale to jest na tibie 7.5 :/ Wysłałem Ci wiadomośc na prv ;p

Duch Niespokojny 23-02-2006 23:54

Przecież masz podane skąd ściągnąć tę wersję klienta, więc w czym problem?

Sir Saneris 24-02-2006 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
San, wyczerpałeś limit wazeliny na tą strone tego tematu... I nie wierzcie we wszystko co on mówi.

No dobra przyznaje.. moj blad.. Cichy sie nie obrazi za ZADNE slowa pochwaly.. dziwie sie ze jest ich tak malo ;D. To on kreci tyle filmow i wogole a Wy tak slabo go chwalicie.. WSTYD!! Do tego mi sie przyznal zeby ludzie przypadkowo spotkani mowili mu 'Mysiaczek Pysiaczek Kociaczek Cisiaczek'.. a Wy nic X( n/c!

Funkyman 24-02-2006 15:37

San, Cichy jest wielki to fakt ale liczy sie tez ekipa czyli miedzy innymi ty ;) nie sadzisz? :D nie badz taki skromny :)

Aureański newbie 24-02-2006 17:23

Cichy a może ponakręcasz filmika z miast? Zawsze coś bo osobiście znam ludzi którzy nie wiedzą gdzie jest slime w carlin :D Dodatkowo mógłbyś pokazać okolice np na północ od thais jest kilka "fujnych" miejsc jak np beholdery i orki o których niektórzy mogą nie wiedzieć :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.