![]() |
Cytuj:
tato ratuj pk chce mi uszy upierdolic ;( ;( |
Co za burdel powstal na tej nebulii.
OF sa neutralni w stosunku do Phy.. Czyzby jak to dobrze ktos z rodziny "fear" powiedzial "Zli chlopcy zawsze wracaja ?".Zobaczymy tym razem, mam nadzieje, ze przez ta wojna Scythe vs OF nie odejdzie znowu rzesza ludzi jak to bylo za czasow Swe. Pozyjemy zobaczymy =) |
Taa ta forum sie zrobilo wielkim syfem nie zebym nazekal czy cos ale z tego co widze tu na forum to zaczynam myslec ze poczatkowa mysl ze jak bedzie zadzilo scythe to bedzie lepiej niz z masa i pyro to teraz mysle ze chyba nebula nie ma przyszlosci za ich zadow
|
lol, phyrexian nie wroci, bo maja sie dobrze na pandorii takze nie macie sie co martwic :)
|
Cytuj:
To napewno nie ostatnia niespodzianka, jaką [CHAR]Świński Blondyn Bartłomiej[/CHAR] nam przygotował |
ladnie sie starasz xaemus ale nigdy nie sprawisz bym czul sie niewiem urazony?
powiem Ci jedno ze twoje zachowanie jest conajmniej zalosne jak na twoj wiek.. zrzuc ta maske forumowego kozaczka i zrob cos w wojnie lepiej.. bo jak narazie to wam cos nie idzie ownowanie Ordo~ |
No bo raczej ciężko zabić kogoś, kto stoi w dp nie ? Większość członków obu gildi, loguje się na chwile postoi w dp i wylogowywuje się. Wojna trwa już około tygodnia (?) a jest dopiero 5 fragów. Obie gildie są teraz ostrożne i nie chcą tracić głupich fragów.
|
Open batlle nie moge sie doczekac, ale pewnie nigdy nie bedzie :(
|
WEEEEEEEEBI, twój char sie popsuł ;) 7 lvl w jeden dzień. Pure PG!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gogo Ordo wiem ze jestescie lepsi od scythe wieze w was :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiem czemu tak mowisz heh... niestety co mam poradzic ze czujesz sie owned od dziecka :( |
@Uszaty
prosze zmien avatar, bo to ponizej godnosci wrecz graniczace z zenada-.- Chcialbym abys go zmienil, ja cie nie zmusze ale ... nie zachowuj sie jak dzieciak. @Topic No chlopaki, jak narazie to wojna jest w martwym punkcie |
Cytuj:
___ Xaem |
@up
siema ziom:* jak sie czyta twoje posty to zaczyna czlowiekowi brakowac jedynego i slusznego gc... a co do debili, z ktorymi meczysz sie na tym forum jak don kichot z wiatrakami... lepiej z takimi nie dyskutowac, najpierw Cie sprowadza do swojego poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem ;( |
@uszaty jacek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD uwazam ze to bezczelnosc dac czyjes zdjecie jako avatar, no ale coz bywa xDDDDD |
...
Znowuuu awantury no ludzie uspokojcie sie troche...
jest 3:2 dla mnie moze juz byc tak do konca ...:confused: |
Bjoern, nie widze powodu by cieszyć się z posiadania w gildii takiej osoby. Domyślam się, że wiesz kto to jest. Nie karanie go za to pokazuje tylko wasz poziom. To samo tyczy się Miedzianego Rudzielca. Swoją drogą śmianie sie z takich rzeczy i przejmowanie tym było aktualne na początku podstawówki, więc wątpie by Jacek/Bartek sie tym przejął.
|
Cytuj:
|
Open battle
7:1 dla ordo Deady scythe: Castor Greey aka August Sep 09 2006, 22:21:28 CEST Killed at Level 97 by Koqu and by Hughy Celandia Sep 09 2006, 22:23:50 CEST Killed at Level 93 by Masakratus and by Wickanina chudzierlok Sep 09 2006, 22:23:00 CEST Killed at Level 90 by Masakratus and by Wickanina Estana Sep 09 2006, 22:21:57 CEST Killed at Level 72 by Masakratus and by Koqu Vukios Sep 09 2006, 22:55:23 CEST Killed at Level 92 by Thor Eter and by Wickanina Pan ciasteczko Sep 09 2006, 22:22:14 CEST Killed at Level 100 by Masakratus and by Wickanina Morrderca Sep 09 2006, 22:20:50 CEST Killed at Level 85 by Wickanina Deady Ordo Koqu Sep 09 2006, 22:26:58 CEST Killed at Level 139 by Masakratus and by Arthas of nebula |
No coz tak chcieli ludzie opena no i byl. Niestety 7:1 w dupe. Do zobaczenia na nastepnym razem. : )
|
Scythe zrobilo massloga i co? a toć niespodzianka ! ordo sie lognelo :(:(
|
pwned, eh?
|
Cytuj:
|
Macie jakies filmylub ssy? :>
|
:(
:( :( :( |
Koqu ded.
: ) |
Cytuj:
No, ale wojna to wojna... |
dead*
snack attack? |
Scythe zrobilo 4 fragi w 2 tygodnie(??), a Ordo 7 w pol godziny. Open battle r0x ^^. Scythe juz pokazalo na co ich stac w open battle, pozostaly im tylko snejki. Tak jeszcze chyba nikt wojny nie wygral i nie wygra. :)
|
Cytuj:
|
@Up
FAG jeszcze nie wygral wojny. Chociaz wojna na Auerze jest troche podobna do wojny na Nebuli. Jest Bartek, jest imprezka xDD, tak samo na Auerze, jest Liam, jest imprezka. |
Cytuj:
zal mi Ciebie <teraz masz czas na mydlenie oczow piekna gadka> |
Cytuj:
Czy ja w moim poscie Cie obrazalem?? Zaczynam sie sie zastanawiac czy ty naprawde masz te 34 lata czy to poprostu masz kompleksy zwiazane z twoim wiekiem i czujesz wewnetrzna potrzebe dodania sobie kilkudziesieciu lat. Co do "Ludego Baltka". Ty taki piekny jestes?? Szkoda, ze Cie w Miss World 2006 nie widzialem. Skoncz lepiej pisac na tym forum bo z kazdym Twoim postem wydaje mi sie, ze jestes coraz głupszy. I chyba nie tylko ja mam takie spostrzezenia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |