![]() |
Atak
Co do ataku to mówie wam. Sam tam padłem moją postacią na galanie. Zabił mnie Orc Rider, ale pomógł mu Warlord. Sieka w czis. Pełno dedów. Z tego zdenerwowania zdążyłem zrobić tylko 6 zdjęć. Wkurzylem sie bo na mojej ulicy wysiadła elektryka i nie mogłem zrobić więcej. Bardzo się cieszę. Fajny prezent na dzień wiosny.:D
|
hehe, no orc raid, normalan sprawa, high lev nie raz na tym padaja, a po co wy sie pchacien a cos takeigo, zawzs ejst ostrzezenie, i zwykle orki najpierw itp, potem corraz mocniejsze, a na koniec wrlordy. w tym czasie mogliscie jzu dawno ziwac. chcielisie na sepa lootowac ciala to nie narzekacje ze padliscie.
btw, stara jaga, zax~ i ktos tam jeszcze padli od pats. |
@up
J atam szedłem specjalnie żeby tylko zobaczyc bo to jest mój pierwszy atak. Ludzie tak szybko padali, że w świątyni ciągle sie pojawiały nowe osoby btw. polacy, nie dajcie się. pokonamy patriotów. Bon Devil, jesteśmy z tobą.! |
Cytuj:
Zaxuhe jest juz undeleted a po ataku orckuw na thais to patriots prali pojedyncze osoby bez powodu kogo popadnie w thais:( X( |
Cytuj:
Ja tez teraz malo gram ale mnie obchodzi co bedzie bo jednak loguje sie i expuje te 1-2h dziennia albo lece na hydry, gram tak bardziej lajcikowo teraz wiec wole grac bez problemow, a milo by bylo w towarzystwie dobrych kumpli ;) |
Konda ma bana na tydzień;] Cat~ żeby stare czasy wróciły trzeba temu pomóc,a nie tylko chcieć;* Zaxuhe i Mythic Bolt(starzy ownerzy i rl bracia) wrócili na galane;p Póki co odrazu większe lvle w gildi hamują mniejsze przed jakimkolwiek PAingiem;]
|
jakies movie z dzisiejszej war? sporo membersow padlo z unbre i desp~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie bylo zadnego war, wczoraj Stara Jaga padl bo poszedl sobie expic pomimo ze prawie cale pats bylo online. |
nuda to sobie tak pomyslalem ze sobie napisze maly watek a propo naszej nowej gildii czyli unbrreakables:
w ostanich dniach, a takze dzisiaj, panowie z un~ zaczli latac i na randomie pkowac druidow/sorcow na w miare dobrym lev w celu uzyskania lootu/kaski/runek. z tego co wiem kilka osob zginelo. kto wie moze pare udalo sie zwiac, tego nie wiem... za to pytanie do demiego, bo polacy tez byli w to zamieszani, co na to twoja wojenna propaganda? jeszcze sie wojna sie skonczyla a wy jzu robicie to samo co pats... to na jakiej podstawie twierdzisz ze bezdziecie lepsi od nich? do tego pjawilo sie grozenie ludziom ktorzy sie wypowiadaja na ich temat na forum(oczywiscie negatywnie;)) wiec za kogo wy sie uwarzacie? robcie tak dalej a przybezdie awm wiecej wrogo niz bedziecie chcieli, moze i macie duza przewage nad pats, ale wojna sie jeszzce nie skonczyla, a przez wasze dzialania patsom z kazdym dniem przybywa nowych ludzi. czekam na towja odpowiedz o wielki demi ;) |
k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze Glana bedzie wolna
|
k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze galana bedzie wolna
|
:( prawda boli niestety :( jak checie latwa kase miec to idzcie expic panowie
|
Unbreakables pkują
Mar 22 2006, 12:34:00 CET Killed at Level 42 by Potempik silny
"we r teh UB we fight for FR33 world without PA!!11!" i po co te słowa?? W sumie gdzieś mam tą całom wojne ....widać ze walczą o władze a nie o porządek na serwerze ...Kompleteni bez sensu....:confused: |
Prawda jest taka ze zawsze na wojnach ginie wiecej niewinnych niz tych co walcza:confused:
|
:D lol no ladnie :P ale prawda jest taka ze w kazdej gildii znajduja sie n00by i pa nie oznacza to odrazu ze np. Demi ma w tym swoj udzial. Chodz moge sie mylic poniewaz nie wiem czy byl on w to bezposrednio zamieszany. A jeszcze btw. pawlon mozesz napisac kto oproczu wymienionych osob (osoby) byl w to zamieszany ? Kto wie moze mieli swoj powod
:D P.S czyms trzeba walczyc:D:D moze panowie stwierdzili ze slabsi powinni sie poswiecic "spadajac" ze swoich run i w ten sposob pomoga wygrac wojne:D P.S 2 zreszta co tu sie dziwic jak polowa osob przed walka w gh mowi "blessow, sdkow, uhow nie mam i jak tu isc na wojne ?:D " |
Lol
Co bezsensowna odpowiedz...tak samo można tłumaczyć pkowanie prze Patriots...ale oni przynajmniej nie mówią "UB didn't fight for power.We wants free Galana "
PS wiecie może kto jeszcze dziś poległ??(przez UB??) |
Cytuj:
bo jakby nie bylo to 4x wiecej fragow maja patsi:confused: ale fragi nie czynia wojny wygrana;) |
Unbreakables pk??!!
Zdołali zabić....np mnie i podobno inne osoby co nie biorą udziału w wojnie i takich poległych miłem na mysli :)
|
Ludzie piszcie do mnie o to,a jakoś to rozwiążemy bo póki co to wcale nie venezuela robi co chce o co się obawialiście,a Polacy,wczoraj kilka osób dostało ostrzeżenie,że jeśli jeszcze raz będą PAować innych to wylecą z gildi.Zakazane zostało huncenie ludzi za kolegów,doszliśmy do wniosku,że nie będziemy pomagać osobom które nam nie pomagają w war.
|
A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi :p
Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? :p |
Cytuj:
heheheh gdyby oni sie nie bali wyjsc z pz to czemu nie :> |
Czyli to znaczy ze gadaliscie z nimi o bitwie a oni nie chca jej czy po prostu....
jest inaczej?:p |
Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu:P Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co;) Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow? Jeszcze jedno. Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad? Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj... No co? Tak sie tylko pytam:P |
Cytuj:
Jakbys zauwazyl Unbreak~ expi juz od 2 dni... =] |
Sry...
Nie loguje sie ostatnio za czesto:/ Chlopaki dobrze ten czas wykozystajcie bo przypuszczam, ze po tej wojnie nie bedzie tematu payments na forum... |
Problem z Lord Isaka został rozwiązany.Padł za to,że stary owner wyzywał przez 3 dni po koleji Potempnika jak on mial hunta od Pats.Bang squad czy jakos tak ma już represje w postaci kilku deadów zaliczonych podczas ich pekowania itp. Niestety rozwiązywanie problemów zajmuje mi za dużo czasu,żebym mógł poexpić;] Pats bez Kondy boją sie wyjść walczyć;]
|
zdrada
w nocy na edorn odbyla sie bitwa, un~ zostralo rozgromione, i zdradzone przez rainfangera, nuskei i icarusa. totalna porazka, wiele zgonow: zax~ bon~ kapcom~ i inni.
tu macie filmik: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7147 panowei kurde, nie zmieniajcie serwa, tylko walczcie, jest was ze 100, tylu ludzi wam zaufalo, a wy teraz macie dosjc z tego co wiem... tak czy siak, owodzenia, i sprobujcie sie podniesc i walczyc dalej... |
Jestem w szczerym szoku ze tak sie stalo tym bardziej ze to osoby ktorym najbardziej zalezalo na przegranej patsow...
ale coz zdrajcow nigdy nie brak... ciekawe tylko jak dlugo zostana w Pats :p w koncu jak ktos zdradzi raz to juz nigdy mu sie nie ufa :p |
afff no to do zobaczenia na new serwie ;(
tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem :(( aff |
Cytuj:
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167570 do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta..... http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167761 |
Cytuj:
myslisz ze przez mala klotnie z liderem zmienia sie towarzyszy w czasie wojny, dochodzi sie do wrogow? nie sadze poprostu okazali sie zwyklymi ****ami, wszyscy dla nich(zeby oni byli wolni) rozpoczeli wojne a teraz takie szopki od*******aja aff |
Nie spodziewalem sie tego szczerze mowiac ze Rainfanger , Nuskei i Icarus zdradza X( , zachowali sie poprostu jak zwykle palanty. a szczegolnie ten Rainfanger jak frajer , zabijajac podczas walki Bona
co sadzisz o tym Demi? macie zamaire dalej walczyc i nie poddacie sie tak latwo czy juz zwatpiliscie w wygrana? |
Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal :p
a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy8o |
Cytuj:
ja bym powiedzial ze poszli o najmniejszej lini oporu... jest taki przyslowie "Jesli nie umisz kogos pokonac to sie do niego przylacz" a ten caly post to jak dla mnie tylko przykrywka:confused: Juz sporo osob odzeszlo z Um~... Rewolucje czekaja ciezkie dni.... (strzasznie szkoda mi mytanta on jest na wojnie przez patsow ktorym ufal i walczyl z nimi:( ) |
Nie tylko oni zdradzili , niektórzy polacy też np Miecz Aniolow, niebył w pats ani w Us ale juz jest w pats i będzie walczyć przeciw rodakom! Dziś zalogował sie Atnaz pierwszy raz od tak dawna.... ciekawe gdzie dojdzie jeśli wogle bedzie chcial walczyć bo może pozostac neutralny:p A US już pokazali jak będzie po wojnie bijąc druidów i sorcuw dla run.... Wogle narazie to pats rządzą serwerem i rządzić po wojnie będa dalej:( nie jestem ich jakimś wielkim fanem , przeciwnie liczę ze to Us wygra tą wojnę a najlepiej żeby Konda wyniusł się z serwera to spokuj wreszcie będzie:) Ale polacy na innych serwerach też prezentują piekne PA np na KyrzeX( podobno jest gorzej niż u nas bo Tetro tak rządzi a całe NG gorsze od Patriots. Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił:p wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle:p
|
A więc ogłaszam wszem i w obec,że po drugiej zdradzie jakiej doświadczyłem na Galanie mam dosyć tego serva i oddaje chcara bratu,a ja ide na new,starałem się zrobić Galane lepszą,nie wyszło po raz drugi i tym razem trzeciego nie będzie dla mnie.Atnaz doszedł do PAts.GL with Konda ;]
|
:o
hmmm... ciost to byl spory! ale... jesli patriots zwycierza... to chyba tylko oni beda sobie grac na galance:D Pawio! co do miecza aniolow to sie nie zgadzam! to walka gildi... a ty szuflatkujesz kazdego wg narodowosci! ma prawo do wyboru... ma tam znajomych - jego decyzja...:( jasne, ze gdyby Mieczu byl z nami bylo by lepiej! ale Un~ lub Despe~ to tez nie tylko polacy. wracajac do wojny...(zachowania Rainfanger nie skomentuje) ...to zawsze jest szansa!!! chyba lepeij probowac... bo co jest do stracenia? (pyt. retoryczne) |
chyba tez odejde z galany dzis juz mialem przeboje z kolesiem z pats....
tutaj naprawde nie da sie normalnie grac... ehh...:( |
wiecie co mam to gdzies zbieraja sie wszyscy i niby dobrze a tu lipa czy to wogle jest sens shecia bym pomogl ale moj lev raczej nic nie zdziala rain~ to po prostu cipa i sie boji
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |