![]() |
Ja jestem Paladin. :p Niedługo pewnie Royal Paladin. x]
|
Yyy tego noooo ja jestem kykykykyknightem i ja wale z aksa, ale muj kolega jest yyy druidem i on to wali z ruszczki!!!!!!
|
głos
swój głos oddałem na druida i osobiście z wlasnego doswiadczenia wiem ze profesje druida i sorca są cały czas równiorzędne. Np. ja osobiście współpracuję z kolegą sorciem i mamy zamiar wspomagac sie, czyli gdy on bedzie mial odpowiedni lvl bedzie mi robić SD-ki, a ja bede robic mu UH rune ;]
|
ja mam każdom profesje (bez promocij)
|
Royal Palek, a jak ^^ mam knajta którym wale z aksa i druida ktorym wale z różdzki ale mimo wszystko wole palka którym wale z bełtów. o.
|
Obecnie mam 27 knighta i 15 druta ;) ... nie dawno miałem palla 22 lvl ale za kazdym razem gdy dochodził 23 lvl był DED ;( ... i tak 3 razy pod rzad ;/. Dlatego zrezygnowałem z palla i przezuciłem sie na knighta :P. Drutkiem chodze w p seciku a knighcik jak na ten lvl to anwet dobre ma eq :Crusader helmet, crown armor, knight legs, medusa shield, plateinum amulet, fire axe i dragon lance ;] >> znbieram na BOhy;p
|
o kurde
duzo knightow jest w tibii wiedzialem ze jest ich najwiecej choc ja wole druida B)
|
Druid/Sorcerer
|
Ja jestem dopiero na 10 lvl i jako pierwszą postać wybrałem druida. Według mie Poladin jest tylko dla mięczaków (Nie obrażając mięczaków ani palków) Sorka ale wiem że to paladyni są najczęściej PK. Mimo wszystko już zdaję sobie sprawę z tego że niektórzy paladyni to równi goście. A tak przy okazji to troszkę się rozpisałem.:). Narka
|
Ja tam gram knightem :P ba nawet jestem Elite Knight :PP gram od nie dawna skile 74/74 lvl 23,Bardzo podoba mi sie ten voc :P duzo hp duzo cap malo kasy sie wydaje na hunty jedynie co na uh's hmm's etc... pozdro :)
|
to chyba widac po lewej pod moim Logo B)
Druid |
Kim jestem?? Dz.iw.k.a bez szkoly
|
Elder DruidB)
|
Cytuj:
|
ja jestem druid'emB)
|
oddalem glos na paladyna gdyz nim teraz gram- gralem wszystkimi postaciami i palladynek wydaje mi sie najlepszy
|
Knight
Knight of courseB) . Wybrałem bo lubie walkę w zwarciu, nie powstrzyma go brak many strzał/boltów. Prosty skilling(tylko trochę długotrwały) - tylko stac i czekac na adv.
ps. Knighci najbardziej popularni:cup: ( look wyniki ankiety) |
Arcymag
Jestem z zamiłowania magiem, by ogniście traktować swych przeciwników. Mogę się też poszczycić tytułem Arcymaga w Du Vrangr Gata.
EDIT: Najchętniej byłbym nekromantą/przywoływaczem ale Tibia ma taki "wązki" repertuar profesji. |
knight rox....
"Tibia to tylko gra" Best solodemon skeleton Best teamgiant spider |
Ja wybrałem Knighta !!!! Wczesniej Miałem Druida na 16 ale niema to jak Knight !!!
|
ja gram druidem
|
I jak ankieta dowodzi gracze najczesciej wybieraja knightow xD Tak jak ja ^^
|
Zaglosowalem na druida.
chociaz niedlugo będe elder;) Ponieważ, gram druidem, i według mnie, to najlepsza profesja. O, sry Najlepszy jest knight, ale druid troche mniej monotonny na poczatku;p |
ja grałem knightem,ale zdecydowałem tym razem,że zostane sorciem :) i powiem szczerze polubiłem tą profesje bardzo... poczatki trudne,ale później to się już gra luxxxxx
pozdrawiam |
mialem juz trzy postacie na roznych swiatch i kazda z nich byl druid, poniewaz uwazam ze jest NAJLEPSZY...
|
666 sześćset_sześćdziesiąta_szósta odpowiedz :D
Ja gram druidem... i bardzo tego zaluje ;) |
Moj wybur!
Yo! :crusader: Knight jest najlepszy! Dlatego na niego zaglosowalem!
__________________________________________________ _______ Aug 21 2006, 22:04:37 CEST Died at Level 14 by a wild warrior ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( To byl lagggggg... ;( ;( ;( ;( :( [CHAR][/CHAR] |
Tez osobiscie lubie (druida) i nim jestem ale chcialbym byc (kinghtem):2handed: :lucznik: :crusader:
A co trzeba zrobic zeby byc kinghtem? |
Cytuj:
@topic Ja nie mam jednej, ulubionej profesji. Jednakowo lubie sorca i druida. Troche mniej paladyna, ale tez moze byc, bo 1 dzien skillowania mu wystarcza. |
Ja jestem najtem i wale z aksa :D :D XD
|
ja mam skromnie Maga :)
|
ja jestem druidem i raczje tego nie zmienie bo wiem ze raczej 45 lvla nigdy niebede mial wiec SD niebede robic :D a 60 lvl i pacc zeby miec UE to wypada bo paca niekupie :P knightem mi sie dziwnie gra,palem sie lipnie skiluje a druid rox! robi se uh-y,ihy i wszystkie najpotrzebniejsze runy oprocz SD :) wielka frajda grania drutem wg. mnie :D
|
ja jestem druidem i wale z różdżki
|
Ja jestem Knajtem i wale z aksa <hrhr>
|
Aktualnie gram Paladynem :lucznik: gralem juz wszystkimi profesjami ale zostal tylko Sorc na Furorze i Palek na Celescie i nie narzekam mimo wad jakie posiada Paladyn :)
|
profesja
ja tam wole druida xD
poniewaz robi ihy, uhy itp moze mi sie podoba bo mam jak na 25lvl dosc ladny magic lvl 8B) bo 28 xD |
Ja jestem knightm, bo to chyba najlepsza profesa. Za jakiS tydzień już Elite Knight.
|
Ja też jestem rycerz ale z niczego nie wale ;P (tylko bije).
|
Ja jestem Knightem--> narazie
gralem wszystkimi profesjami ale druidem gram dalej<4Fun>:evul: |
None :D rookgaard rox
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |