![]() |
Buahahaa.. Mnie nawet HWL nie ruszylo, nie placiłem i nigdy nie zaplace..
Jak napisze, że kilku szwedow to..., ale inni sa wporzatku to jest rasizm ?? Hehe.. Ale Ty jestes denny.. Patrzysz na każde słowo z osobna, wiec sie nie dziwie dlaczego takie posty piszesz... Przegapiłes klasy 1-3 w podstawowce czy co.. ? :baby: @Down To jest tez nasza sprawa... Jak ktos tylko zasmieca forum takimi postami. |
Cytuj:
W ktorym poscie Aga liże dupe?? Nie chicał bym CIebie urazic ale jestes debilem up@ Nie rozmawiamy teraz o Tobie tylko o ludziach którzy są przeklinani na tym forum. A co do podstawówki to pamiętam Ciebie z 1 a jak oblałeś bo nie umiałeś dodac 1 +1.Zawsze wychodziło Ci 3 tylko niewiem jakim cudem. Uważasz że twoje posty coś wprowadzają do tego tematu??To sie mylisz.... |
[quote=Tragicall]Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.(...) Gratuluje znajomosci literatury:) Ja nie rozumie dlaczego tu w ogole pojawiaja sie nazwy narodowosci jak "Polska " ,"Szwecja ".. Ludzie to wojna HWL vs PN itd.. a nie konflikt miedzy panstwami to tylko gra.. Wszyscy maja problem do Ayl~ ze poszedl do HWL a nie przylaczyl sie do Polakow.. Tu Szwed czy Polak nie ma roznicy... "w zyciu trzeba miec pewne zastady, kodeks postawpowania " z pewnoscia masz racje, tylko , ze te zasady opieraja sie na indywidualnym systemie wartosci kazdego czlowieka i trzeba zaakcepowac to , ze u kazdego te wartosci sa inaczej poukladane.. |
Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.
W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja dla gościa miałem wiele szacunku, zwłaszcza jak zaczął jeszcze raz odbudowywać postać po hacku, nigdy źle o nim nie mówiłem/ pisałem. Mam nadzieję,że wyciągnął z tego odpowiednie wnioski i wie, że nie wszyscy ludzie wokół niego byli szczerzy i trza odróżniać zdrowe ziarno od plew. |
A moze tak byscie sie skonczyli klucic bo znowu zamkna temat na tydzien :confused: ehh normalnie nie czaje klucie sie gdzie indziej bo ten temat nie nosi nazwy "klutnie z galany" lecz "wydarzenia z galany" :p
|
Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana. |
Sorry ale postepowanie typu "on mi ukradl rower , to ja ukradne komus innemu (Bogu ducha wiinnemu)" pasuje raczej do 9 letnich dzeci. Bo tak wlasnie probujesz wytlumaczyc jego postepowanie. O tym nie pomyslales?
@Agusia Czasami trzba przyznac ze ktos zrobil blad, a nie slepo go bronic bo jest twoim "kolega". Jest naprawde malo takich ludzi ktorzy potrafia przyznac sie do bledu. Rozsmiesza mnie tylko to ze Catrishia 2 tyg przed ta cala akcja rozmoawial z Rattenem na teamt Hwl i zastanawial sie nad dolaczeniem do Dom. (Na forum guildy mamy cala rozmowe). Dwuulicowosc... |
Cytuj:
|
Rozumiem, że celem wojny jest eliminacja fizyczna przeciwnika, lecz odpowiedz mi szczerze czy ta wojna jest wojną Ayl~ czy raczej włączył się do niej nieświadomie?
Zwrot eq dla wroga świadczyć będzie jedynie o wzajemnym szacunku dla siebie. Moim zdaniem tak trza zdobywać uznanie na Galanie, a nie metodą prób zastraszania jak czyni to Roffu czy metodą pałki jak czyni to Toxo i połowa HWL. |
Tak oczywiscie Ay nie chciał byc sie z PN tzn z niektórymi jej membersami.Ale skoro gildia podjeła taka decyzje a on był w gildi To raczej musiał to zrobic.Bo inaczej by wyszedł na debila....A co do oddawania eq hmmm krupnik latał w thais i walił kogo popadnie może Ay miał powody zeby mu nie oddawac?
|
Haha czy ty wogole wiesz co mowisz? Kiedy ja latalem po Thais i bilem kogos za nic? J sobie jakos nie moge przypomniec :)
|
A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!... a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra.... ja juz od 10lvli nie... Up krupnik Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL> Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs |
Rumciu właściwa połowa galany wie kim wcześniej grał Ayl~ więc się nie unoś. Gratuluje rozważnego kroku i zaprzestania sharowania konta.
Kuczer88 mały gest z Twojej strony byłby dobrym dowodem na potwierdzenie Twych słów. Poza tym pozbawiłby tych, którzy Cię atakują argumentów. |
moze i wiedza ale niewidac tego po postach...
chce walczyc przeciw pn mniech walczy... Jest moim najlepszym kumplem i zawsze bede z nim...na dobre i na zle.. wiec niemowcie mi tu ze jestem asslikerem poprostu che sie zapoznac...NIEMOGE?? Mowcire sobie co chcecie mam Was w dup.. AYLITHA FOREVER |
Cytuj:
off" co do Agusii to powiem ci tyle . nie masz pojecia co tu sie dzieje na galanie , po prosttu jestes "newbie" idz lepiej pograc w simsy dobrze ci to zrobi |
Kuczer88 decyzja należy do Ciebie, podejmiesz ją sam, ja tylko piszę to co widzę i słyszę, a ta wojna wcale nie jest twą walką.
Szacunek... |
@Rumcio
Ja sie tylko zastanawiam co twoj stary pil kiedy cie robil, bo ladnie cie zepsul ;) Kuczer podaj swoj nick na forum to bedziesz mial "plecy" w hwl i u RÓmcia @down Ty naprawde musiales zajebac kilka klas podstawowki |
Ehh jak widzę poprzedni ban nie nauczył niczego??? Myślicie że po co są prywatne wiadomości?? Odpowiedź: Po to by ich używać więc przestańcie się kłucić bo w ciągu ostatniego dnia temat ma więcej o 10 stron które nic nowego nie wnoszą. Alythia zachował się paskudnie kradnąc eq krupnika i to jest fakt(i nie pier... że jest wojna bo na wojnie pewne zasady przyzwoitości obowiązują a kradzież eq kolegi/wroga jest ciosem poniżej pasa). Jest wojna wybrał stronę hwl jego wybór miał do tego prawo to fakt. O Rumciu nigdy nic dobrego nie słyszałem to fakt. Agusia lubisz Rumcia ok co nie oznacza że my go również musimy lubić. Co do Asslickerstwa to TO JUŻ BYŁO PORUSZANE W TYM TEMACIE TO BYŁO JEST I BĘDZIE (podobnie jak w życiu). To że ludzie podlizują się teraz HWL (czytaj asslicking czy jakoś tak się to pisze) jest NORMALNE tak samo było z wszystkimi gildiami które trzymały "Ster władzy" lecz niech tylko noga im się powinie a zobaczą kto jest prawdziwym przyjacielem a kto zwykłą "chorągiewką". Z wydarzeń z Galany : Wczoraj zsolowałem swojego pierwszego licza (w ankh tomb za tp) miał przy sobie 30 gp i tą laskę :D na dojście do niego i troche poexpienie poszło mi 3 bp mfów 3 sd i poł bp gfb. Co tam jeszcze loot cienki itd... (ehh musiałem się tym liczem pochwalić jakiś dziwny był żadnego bonebeast nie przywołał ale 3 dsy tam stały :P) Pozdro
|
Cytuj:
Ayl~ mogła odpoczotku pomagac HWL a nie dopiero wtedy jak zajebała eq Krup~ .Jakby Krup~ stracił eq wtedy jak padł to raczej raczej pretensji by nie było . Według mnie to Ayl~ jak już wyżej było napisane to thief . |
HWL zrobilo sobie dzis wieczorem polowanie przed dp na liberty bay... Nie znam szczegolow oprocz tego, ze padl moj kumpel ;s
|
Atak Ratow na thais atak Elvenow na venore atak Piratow na liberty duzo atakow ;D
dla odmiany od tych klutni i w ogole pojawil sie na galanie 1 sword addon dla wojownika<taki sword na plecy> nie wiem kto widzlame tylko na plecach mieczyq looks nice prosze was to mialy byc wydarzenia a nie klotnia aylitha to thief krupnik jest goly a w parku swieci slonce... wydarzeniaczyli 1. padl ten by tamten 2. atak tego tu 3. nowa gildia zaczyn sie rozrastac 4.nowy addon ma ten 5.tamten byl na hero i mial ogromnego loota 6. ja sie zblaznilem robiac to i tamto same fakty sa o wiele czytelniejsze a te klotnie slowne przeniescie na inny temat |
Zimp była akcja jest reakcja. Dotyczy to jakby nie było wydarzeń z Galany, poza tym ja sie z nikim nie kłócę, tylko prowadzę dyskusję. Nigdzie nikogo nie orbraźiłem więc nie odbieraj mi prawa do wypowiadania się.
|
chpdzi mi tylko o czytelnosc tego tematu dyskusie mozna przeniesc do nowego tematu i sadze ze wiele osob byloby zadowolonych
|
Co do wczorajszego polowania Hwl na liberty bay podaczas ataku piratow to Hwl nie oszczedzalo nikogo klepali wszystkich sam prawie padlem w trapie >.<
|
HWL zalezalo na itemkow z 4 bossow ktore mialy byc podczas kazdego rajdu dlatego wszystkich bili
|
Nie bylo mnie w Polsce 2 tygodnie, w związku z nieczytelnością tematu proszę o dokładniejsze opowiedzenie co się dzieje :P Bo z grubsza wiem :]
|
Neadz przyszedl na tombe i zaczal mnie bić, ale zwiałem, nie mam zamiaru placic ani nic w tym stylu:
01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 197 spell runes... 01:51 Using one of 196 spell runes... 01:51 You lose 19 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 198 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 195 spell runes... 01:51 You lose 209 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 182 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 194 spell runes... 01:51 You lose 25 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 193 spell runes... 01:51 You lose 24 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 26 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 167 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 192 spell runes... 01:51 You lose 193 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 191 spell runes... 01:51 You lose 151 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 188 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 190 spell runes... 01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 189 spell runes... 01:51 You lose 285 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Neadz [63]: exevo gran mas vis 01:51 Using one of 188 spell runes... 01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 188 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 You lose 181 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 190 hitpoints due to an attack by Neadz. i tak dalej |
Wytrzymajcie jeszcze troche, ich godziny sa policzone. Wczoraj bawilismy sie noob charami zaliczylem kilkga fragow, w tym 48 msa- heh to byl ubaw na ventrilo.
|
No i teraz HWL ma przejechane.. Moze nareszcie Polaczki przelamia stereotyp o tym, ze nie umieja walczyc itp.. Bo tak jestesmy postrzegani :(
|
Zapowiada sie ciekawa wojna ja jestem oczywiscie za Relictus;)
|
Jeffreye Verdaxy Rumcia Anevarixy itp wasze dni sa tez juz policzone i nie probujcie teraz lizac dupe bo sie przewieziecie , rumcio ty bedziesz pierwszy
|
Najpierw trzeba wygrac a pozniej to sie wszystko zobaczy =]
|
Cytuj:
kto sie odwrocil od Macka? Demi? o,0 chyba nie..... on zawsze byl wobec niego fair, ja dopiero macka poznalem jak zaczynal grac aylitha..... |
A czemu wielki Sir Zemus odszedł z Relictus?
|
Cytuj:
Jesli masz cos do mnie i do moich rodzicow wpadaj do mnie do Ostrza... Powitam cie cieplo.... |
Cytuj:
Agusia@ przyklad Twojej postawy - trucie Tharrinowi czy mozesz zrobic gildie FS Academy bo bardzo bys chciala byc w takiej gildii firmowanej FS i ja prowadzic. na cale szczescie Tharrin zna troche ludzi i sie nie zgodzil. co do szanowania cudzych pogladow, osmieszasz sie wytykajac ludziom ich wiek i dysryminujac ich opinie ze wzgledu na to. moze sama jestes od nich starsza ale jak wyraznie widac wcale nie bardziej dojrzala. a jesli znasz tylko 1 ownera rumcia i nie wiesz ze on sharuje to znaczy ze g*wno a nie go znasz ;D PS: przestan afkowac na bocie bo w ostanich 2 miesiacach dosc czesto przez to padalas ;( |
Szczerze mówiąc? Patrze na to wszystko z boku z przymróżeniem oka i dystansem.Ale im dłużej czytam ten temat tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że kłótnie i takie dyskusje na forum do niczego nie prowadzą.W końcu są to wydarzenia z galany nie??? To opisujcie tu wydarzenia z Galany a nie wyrażajcie opinie (głupkowate zresztą) o sobie nawzajem.I prosze sie nie wyzywać! A co do polaków. To dopóki złodzieje i dzieci :baby: beda tam grać będziemy mieli taką opinie jaką mamy.A połowie powiedziałbym UCZYĆ SIE KU*** A NIE W TIBIE GRAĆ!!!! Moze byłoby ludzi "free itans plx :P" znacznie mniej.I może by sie tak nie wozili.
|
Cytuj:
@Topic: No troszke sie pozmienialo.. nie ma czlowieka dlugi weekend i sie dowiaduje ze nowa gildia, CoO w wojnie, i mass rekrutacja w toku... Nie wiem czy to wyjdzie na zdrowie.. Ale twierdze ze jezeli sa szanse to zawsze przydadza sie ci co beda sie logowac, gotowi do walki.. Osobiscie nie podoba mi sie walka po stonie Kardeara ale jezeli mam wybierac to wole sie pozbyc Grudging, Camuha,Gaostica i Toxo~! Na kardeara ewentualnie pozniej:P A serio z dwojga zlego to lepsza opcja, gdyz wole wrocic do spokojnej egzystencji na serwerze bez dzieci co nabily lvl i chca miec wladze...X( @Rumcio~ moze i jestes burakiem ale przyznaje ci racje co do mieszania rodzicow w spory na forum..- zalosne posuniecie! @Agusia~ Jak na moj gust moze i jestes starsza, ale nie potrafisz zrozumiec najprostrzych faktow i zaglebiasz sie w dyskusje spammujac tylko forum! - odejdz w spokoju..!! @Kuczer~ i reszta (dzieci)wracac do szkoly- wrzesien sie zbliza, moze tym razem zdacie! @Gran~ ready for logging?-.^ @Tragicall: RESPECT!B) aaa i jeszcze jedno- W Thais wyrosl kolejny "Twardziel" nijaki sir Babolek(cos jak nowy da jah tyle ze polak) Jezeli zobacze ze do kogos furczy bezpodstawnie sie zaslaniajac Rumciem itp. to zginie! A ty nasz drogi RÓmció jak tylko przybiegniesz takze:p (mam dosc malolatow co znaja high lvla albo dwoch i sie czuja nietykalni...- to wlasnie oni niszcza ta gre najbardziej:() Pozdro dla walczacych o swoj spokoj!:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |