![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Xolorian
Xolorian taki evul, ale kiedys przyjdzie i na niego pora.Ja osobiscie nic do niego nie mam,ale to jest w*****a*jace jak przez takich jak on nie mozna zajac expowy,h lvl-e padaja za free,kiedys nawet kumpla na*******al za to ze sobie przechodzil a on wlasnie sie na*******al dla jaj z jakims typem.Nie wiem co jest powodem jego zachowania wobec innych ale powiedz jedno bija Cie w domu ze sie przez tibie tak wyzywasz na innych?CZemu nie wyskoczysz do Moothonosta albo Garlerdona skoro jestes taki kozak...nie bo to kumple?żal.Jak tetro był to ty byles zwyklym pajacem co mu laske moze zrobic,teraz go nie ma i sie evul zrobiles ale jeszcze pozalujesz...X(
|
Cytuj:
a ja chcialem farsidemu za deada kumpla zaplacic ... Cytuj:
|
Net~ a ty byłe¶ jego wrogiem?Mniejsza z tym,nie twoja wina ze Xolorian ma problemy z orientacja:baby:
|
Cytuj:
farsidiego .... odkoda ubil mi rl frienda to tak... jesli chodzi o gedda ... wydawlo mi sie ze mamy ze soba raczej dobre stosunki i kontakty ale widocznie sie mylilem ... |
Cytuj:
|
Wg mnie wiekszosc h lvli z ls nie lubi Xoloriana jak wiekoszosc na tym servie,wiekszosc tylko udaje ze go lubia badz sa to asslickerzy.Wydawalo sie ze Tetro jest niezniszczalny a jednak.Moze teraz czas na jego?Nie wiem jak to dokladnie jest ze taki evul ale moze mala wojna?:p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
I oto chodzi ;)
|
Bó! Elvorsik juz evul new char => Pozdro do zobaczenia w rL grubasQ ^^ =*
Niettius na new serv lecisz jak wyjdzie? => |
Cytuj:
|
alkoholik pizdka
|
xD Love You ^^ ...Lenrock kogo na new robisz :> ?
|
Cytuj:
|
AlkoHoOlik ;D
Ta Im evul chuda kurewko ;d new serv->ms->you are hunded
pzdr^^ :*:*:*:* Hail Dudus :p |
AlkoHoOlik ;D
Cytuj:
pzdr^^ :*:*:*:* Hail Dudus :p o roftl sorry za ten post ^:P |
taki jedno pytanko; co sie stalo z koxylem?
|
Cytuj:
tak btw. to widzialem wielu ludzi ktorzy pisali "robie 45 magic 56 lvl i kupuje se bohy b robe i cos tam jeszce i koncze z tibio" albo "koncze z tibo pierd*** to" A okolo 80% z nich wrocila na server po 7 dniach (niektorzy nawet po 2).Tibia uzaleznia xD zaczoles?juz nigdy nie skonczysz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widzisz, sa tacy co graja i nie moga sie oderwac, a ja gralem 4-5 lat non stop i jakos od pol roku ani razu nie wszedlem na tibie ,) jestem mastah?
|
:) to moze niedlugo wejdziesz.Jak sie ma cos do roboty oprocz tibii to mozna przestac grac ale gdy tylko pojawia sie wolna chwila zawsze wchodzi sie na tibie tak przycioga;p jak nie grasz pol roku a grales 4 lata to GZzZzZz trudno jest przestac jesli ta gra nadal kogos ffascynuje lub chodzby interesuje.Sam nie wiem czemu gram niby nic ciekawego a jednak...ale juz sie ograniczam do 2 h dziennie na tibii;p
|
mnie ta gra dalej interesuje, ale mimo to do niej nie wracam, nawet w wolnych chwilach. moze jak wyjda nowe swiaty to sie na nie wybiore
|
Cytuj:
|
Azeris czego sie nieodzywasz? :o
|
Bo nie interesuj± mnie rozmowy o new servie a ten nick co powiedziałe¶ to pierwszy raz słysze.
|
No cóz nieudowodnie Ci tego bo niemam rzadnych dowodów ze rozmawialem z toba (oprocz tego ze mam na kilku zdjeciach otwarte oknienko z toba) moze rzeczywiscie niepamietasz tego bo bylo to tak gdzies w marcu-kwietniu, zreszta niezalezy mi na tej kasie ani na runach. Chce Ci tylko przypomniec ze Ty tez niebyles takim swietoszkiem =)
pozdro! |
Kto byl dzisiaj okolo godziny 12.00 w thais zapewne wie jaki postrach tam panowal.Grorlam legendarny boss golemow siał panike.Zabil okolo 80 charow. Walil tylko z reki lecz jego hity byly porownywalne z hitami gsa pondato mial okolo 4k hp i leczyl sie niesamowicie szybko.Gdy jego stan hp wynosil okolo 300 i byl na black hp uleczyl sie do 3k hp czyli do green.W koncu jednak gdy zucil sie na tralle ten zblokowal go walilo go ponad 30 osob ( z tego 25 noobow)
Jakis 52 ms po walnieciu okolo 150 visow zabil go (i zuzyiu z 2 bp sd). Jak mozna byla uslyszec loot to nic:P niestety tym razem wielki grorlam nic nie pozostawil posobie.No moze oprocz calej masy dedow ktorej trudno nie bylo zauwazyc pod depo w thais;) |
Szkoda ze bylem wtedy w szkole niezla zabawa musiala byc :-P
|
Moothonost:
Character Deaths Oct 29 2006, 13:18:24 CET Killed at Level 181 by Steiner the slayer and by Xolorian Abo Tagteamz: Oct 28 2006, 00:11:32 CEST Killed at Level 147 by Steiner the slayer GL |
Cytuj:
Pan Steiner the slayer pozostał w LS lecz Kry¶(Moothonost) odszedł Ciekawe Ciekawe co bendzie Chyba Dla LS się nudziło i między sob± się wybijaj± Krzy¶iu (Moothonost) jedyna rada zbieraj ekipe i kick szwedów z Kyry |
czemu niby moothonost ma wybijac szwedow?
|
No to kolejna Wojna GL na pokladach statkow ;]
14:33 Abo Tagteamz [146]: exori vis 14:33 You lose 10 mana. 14:33 You lose 89 mana blocking an attack by Steiner the slayer. 14:33 Steiner the slayer [104]: exevo gran mas vis 14:33 Warning! The murder of Moothonost was not justified. 14:33 Xolorian [145]: exevo gran mas vis |
Link to film plx :P?
|
Cytuj:
poniewaz za duzo sobie pozwalaja popatrz na takiego Abo robi co chce huntuje za free itp |
Cytuj:
nie :) (10 znaków) |
A czemuż to ?:D :>
|
bo linka ma tylko ls i kilka osob z poza nich a mi nie mowili zebym komus dawal wiec nie daje! ;]
|
a noobsko padł ?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |