![]() |
Slide, Ty weź idź sie przewietrz, bo jak czytam te wypowiedzi twoje to brrr.
Teksty ala "aa Bublee jest fajnaa bo ma 200+ aaa", podniecasz sie jak 8letni dzieciak ... /Jojo |
Cytuj:
Mogli podjac walke, ale po co jak bieglo nastepne 10 osob z RoMu? |
Cytuj:
|
1) BP's mieli wyrzucic w jakies niedostepne miejsce to raz.
2) Dektral był do zabicia przez nich, nie wiem czemu sie poddali bez walki! |
@up
Czy ty masz downa i nie rozumiesz, ze za 20 sekund wpadlo by z 10 osob z RoMu? To jaki bylby sens walki? @down Wow, ale mi pojechales... ;( |
Cytuj:
Aha, na tym forum downów wiele nie znajdziesz, ale w RLu bedzie latwiej... Wskazowka brzmi - najblizsze lustro. |
14:45 Sails slighted.... :)
@Up Raczej by nie starczylo. Dektral pewnie wie jak sie uzywa TBoTa...Ale na bank by starczylo na wyrzucenie backpackow. |
Buhhahahahahaha
co za kretyn gra Beru Senwin 114 rp ucieka przed 93 ms kpina i hańba takiego jednego mlutkiego sorca normalny gracz zjadłby na śniadanie do tego 109 ms stoi jak przypusczam na exicie aby zdążyć wylogować a pan Dektral się czuje jak hrabia korzystający z prawa wymierzania kary nieposłusznym WSTYD WSTYD i kpina ,jak tak chcecie robić to najlepiej zapłaćcie i stójcie dalej w pz. Beru i Scue Tym co zaprezentowaliście sobą na tym filmiku pokazaliście jakimi jesteście nieudacznikami . Nieważne czy byście potem padli od reszty romu ale zdobylibyście prosciutkiego fraga a tak daliście 2 darmowe fragi Romowi i pokazaliście jakim strachem jesteście sparaliżowani .......NIc tylko usiąść i płakać nad waszą nieudolnością . Romu było nie 10 a 4. |
Cytuj:
Cytuj:
|
moze ktos mi powiedziec czemu Zevs Mighty Thunder niewalczy po stronie bylego FAG tylko przeszedl na strone ROM'U ?
|
Cytuj:
@Works__1985 1.Jak mi nagrasz filmik jak 114 rp soluje 93 mastera to jestes naprawde dobry. 2. Ulrig, Gruzin, Zevs, Norly, Bolle~, Kimah~, Dektral, ... i pewnie bylo wiecej tylko ich nie pokazano na filmie. 3. Beru i Scue nie wypowiadaja sie na tym forum, wiec raczej nie dowiedza sie jakimi sa nieudacznikami :( 4. Zgadzam sie, ze dali dupy. @Up Przeczytaj sobie wczesniejsze posty, albo wejdz na www.tibia.com... AHAAHAHAHAHAHA Dektralinho hit the floor !! |
LIAM OWN3D !! i to jeszcze przez kogo !
Oct 08 2006, 15:46:10 CEST Killed at Level 152 by Paco Ashenvale |
Dektral
Oct 08 2006, 15:34:36 CEST Killed at Level 93 by Lukcik Almighty Liam Darkcrosser Oct 08 2006, 15:46:10 CEST Killed at Level 152 by Paco Ashenvale Jakieś pytania? ^^ |
Liam Darkcrosser
Dektral Lecther Tirado Gruzin Bro'war :) Sir Redrose Ozur Lagurus Kilipukki |
gz dla Liama, który nie był w stanie przetrwać idioty którego sam protował ;s
/Kosher Pig |
Liam dostal Ue + pare sdkow bez many dla tego padl a ze Paco dobil to juz los :>
|
Cytuj:
;o A gdzie jest Kidlex? -.,- |
@up dokladnie przeznaczenie ;P zabraklo mi slowa ;P
|
Do FoRu doszedl Piaty Jezdziec Apokalipsy, a do Orientels doszedl Bodzix Can Allister. Latwo zobaczyc, kto wiecej zyskal ;]
|
Lecther mnie prosił żebym poszedł do FoR, no to poszedłem ^^
|
Cytuj:
|
Lady Sentrix - Hacked, rooked prawie
Dzut - Hacked, zdążył 6 unjustów wyłapać i tylko 4 lvle zeszło około Astromany - Hacked, wtrakcie rookowania Tak to jest jak sie dawało passy ; ) /Jojo |
hahahahaaha 2 pajacy mniej. Cos jej chyba nie wyszlo to pg do romu =( Kidlex jak tam? czyzby jakies plany sie popsuly?=(
|
Kidlex to jest ta niespodzianka o której mówiłeś jakiś czas temu???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ładnie FoR rozwalił Rom, trzeba przyznać. Ci co przeżyli już nie walczyli tylko uciekali do pztu (Jak zevsik ;s)
Orientels wzmacnia się coraz bardziej, niedługo For nie będize mieć z nimi najmniejszych szans ;] (Mają teraz 4 memberów!!) Wojna niedługo się skończy, bo z ROMu ludzie uciekają... Na każdym open battle pada po 5-10 osób z ROMu i nikt z FoRu (nie trudno licząć uczestników wojny z guildi Fellowship of Raven) Szkoda mi Lady... Miała już 96 lvl... Co do Dzuta ;p (nie bardzo go lubiłem n/c) |
No wiec:
1. HAHAHAHAHAHAHA 2. HAHAHAHAHAHAHA 3. Sandersson jest w FoR 4. Henkie~ ma invite do FoR 5. Kilipukki jest w FoR 6. HAHAHAHAHAHA xDDDD Gdzie jest Kidlexinho? :( |
Heh czy to nie dziwny zbieg okolicznosci ze po dojsciu Paco do " polakow "
nagle kilku romow zlapalo hacka / rooka?? Wedlug mnie w ekipie FoR jest jakis wybitny maniak komputerowy , ktory po otrzymaniu ip kilku romow wyczyscil ich a jak to nie powiem ... zeby tego nikt nie wykorzystal :>:> Jezeli sei myle to poprostu poprawcie a nie bluzgi ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do hackow to chyba FoR ma jakiegos zioma co lubi se pogrzebac u kogos na kompie ;)
co do ludzi co ida do FoR to chyba na niedlugo, z tego co wiem o Auerze bylo zawsze tak ze RoM dostawal w D**e a pozniej na next battle wygrywal zabijajac jeszcze wiecej osob niz od nich padlo. FoR - Fascynacja o RoMie ;) |
Grzebać na kompie? Wystarczy że ma passy, a że RoM dzielił, dzieli i dzielić bedzie więc nietrudno owe dane zdobyć.
@Sandersson w FoR: czy tak trudno sie zorientować że on jest szpiegiem? /Kosher Pig |
Cytuj:
|
Imo na 90% zostanie tak jak było. Israris i inne sharujące gówienka pobiją się jakiś miesiąc, po czym im się znudzi.
A wy, jak myślicie? FLAME ME! /Kosher |
@Kosher~ Tu wszystko jest mozliwe.
Jak dobrze pojdzie to Isaris z banem poleci ;] Pewnie tygodniowym, ale zawsze cos -.- |
:D:D:D i juz wszytsko jasne to dzieki Sanderssonowi te osoby maja hacka / rooka :>:> bo on mial do nich wszytskich passy :P:P
To pewna wiadomosc !!!! Ale i tak cos mi tu smierdzi ze nagle wszyscy do FoR siei pchaja ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli chodzi wam o to, że w open battle typ będąc w obozie wroga zaatakuje (nowych swoich) to i tak niema szans... Szanse Romu maleją z każdym dniem, kiedy kolejne "lojalne" osoby przechodzą do Foru, oraz kiedy kolejne osoby zostają hakced//roocked.. |
Placzecie i placzecie, ale to dzisiaj 2 Forow padlo a nie romow:>
|
[quote=Slide_Aurea;1024697]Sand według mnie nie jest szpiegiem... Co może szpiegować?? /QUOTE]
Był w RoMie? Był Passy do nich miał? Na bank miał. Mógł podać je FoR przed zmianą gildii? Mógł. Więc? -.^ /Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |