![]() |
Pg Pg nie zapomniaj że ludzie maja też prywatne zycie osobiste a nie tylko Tibia
|
Mili może skomentujesz swojego deada?
|
Mmm... A Ci Tyferius, Daster itd dołączyliby do wojny?
|
Niema mowy o żadnej wojnie i przestańcie pier__lić głupoty... jeśli ktoś nie gra i nie wie co się dzieje na xerenie, niech się nie udziela w tej sprawie... Peace
P.S. mili nie bądź nubem i weź się w garść |
Cytuj:
Hail Gamio :) |
Dlaczego Mili padł
Ja Słyszałem od rl Mili że Mil padł przez niego bo wjebał sie tam gdzie expiło tengu (coś takiego) i Goście z tengu jebali go a Milt go uhał i Mitzum zajebal milta X(
|
Cytuj:
|
............
|
Cytuj:
wedlug mnie wojna powinna byc juz dawno ;) |
Dawno ale nie teraz,teraz juz za pozno:)
|
Cytuj:
|
Samo gadanie nic nie da...lepiej spojrzcie ktora to strona w ktorej gadamy o wojnie i co? Na gadaniu sie konczy, wojny nie bylo nie ma i cos czuje ze nie bedzie...przynajmniej pl vs swe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak bardzo chcecie wojny? To ją sobie róbcie.
Cytuj:
Ja tam lubię swe ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skramciu a kto pare dni temu wypisywal ze chce war;o?
|
Skramer: Nie kazda wojna jest na tle rasowym ; p Co mialem napisac my vs. oni ? ;d Wiem jak bardzo ich lubisz : )
Mispex: .... |
Jak niechcecie wojny to se narazie poexpcie ale jak jakiemus swe odbije i powybija gamia itp to zobaczymy jak bendziecie plakac narazie jest fajnie bo was nieruszaja a kto wie co bednze puzniej ?;(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gamio niechce wojny --> Skramer też odradza jeśli zaraz np. Mattrixo albo Demolitius powie że powinna być, od razu będziesz do niej nakłaniał. :blazen: |
Skramer: Myslalem, ze zartujesz z tym lubieniem. Ja do Szwedow jako Szwedow tez nic nie mam, ale do Szwedow jako panujacych na serwie troche mam ;p Nie wiem co sie stalo, ze zaczeles byc za nimi, ale przynajmniej wiem, ze latwo zmieniasz fronty i mysle, ze niedlugo znowu bedziesz do wojny nawolywal, jak Cie jakis Szwed zabije etc...
|
Cytuj:
Mam powód żeby zmienić zdanie co do "wojny"... poza tym nie jestem za nimi.. Czemu zmieniam zdanie co do niej to jest tylko moja sprawa i guild Walhalla. Cytuj:
Deemer może poprostu lepiej dla ciebie by bylo zebys nie pisal tak o mnie? Rani to moje uczucia :( Poza tym... mam swoje powody i plany na dalszą gre.. |
@Skramer
bez komentarza :baby: |
Nie wiesz o co chodzi więc prosze nie komentuj :)
|
wiesz jesli ktos non stop pisze posty o wojnie a tu "nagle" calkowicie zmienia zdanie na ten temat to dla mnie to jest conajmniej dziwne ;)
i tyle Cytuj:
proste :D i tak jeszcze przy okazji Cytuj:
Cytuj:
|
Wojna się zaczeła 8o Niestety swe nas uprzedzili.. Kavare i Arefrius dead.
Dlaczego tak nagle przestalem chciec wojny? Plany byly takie ze msy beda na wojnie a ja bede expil i dawal im kase. proste :) PS. Let the body hit the floor |
Cytuj:
ps:let the body hit the floor- a co chcecie tylko jedna osobe zabic?:p @ ten co mowil bez komentarza stwierdzenie bez komentarza jest komentarzem samo w sobie |
Cytuj:
|
No to zbierac WSZYSTKICH ! Myśle ze Varene by dołaczył, Falcon, Axel, Otto moze tez ? Skontaktujcie sie z nimi ! Robcie duza gildie, macie ta przewage ze serwer zasypany przez POLAKOW, moga byc waszymi supporterami ;P
A pozatym to flashback z przeszlosci, masa huntowanych graczy - czyli Adavendor, Sara Grim i inni. A teraz moze tez Erale ? Jest tego troche.. szukajcie supporterow i moze bedzie good : ] GOOD LUCK ! |
lol polacy wybieraja sie na wojne lol... this is zaraz zrobilo gildie a tu tylko gadanie... ptd i innin swe nie maja rsow bo sie szykuja na gnebienie polakow wiec jesli dzis nie powstanie gildia polakow na wojne to zadnej wojny nie bedzie
|
dlaczego w kwestii wojny udzielają się all <60 lvl ^^
I nie komentujcie nic bo nie wiecie jaka jest sytuacja. HAIL WALHALLA ! ~:cup: |
No to chlopaki nadszedl czas na wojenke.
LETS DANCE @Edit : mowicie ze mniejsze lvl ~50 nie maja co robic WRECZ PRZECIWNIE! powinniscie huncic minosy guardy itd wszystko skad leci kasa zeby h lvl mieli kase na sd /uh WIEC DO ROBOTY :D |
Cytuj:
Skramer, jeszcze ich lubisz, czy już nie? |
Myśle ze nie myslisz Deemer. Przeczytaj moj wczesniejszy post i pomysl..
Btw. Mitzum i Nargoriel czyta wszystko co tu piszemy, pozdrwienia :) |
Uwazam, iż kazdy moze wziac udzial w tej wojnie - mniejszy lub wiekszy, wystarczy ze masz 25-50 lvl, zawsze mozesz zrobic bp sd i sprzedac go za 3k, albo zrobic bp m-wallow. Takie osoby tez sa niezbedne. Pozdro
|
Myślę ze nie będzie żadnej wojny, swe pozabijają masę polaków a Polacy jak zwykle 0 organizacji nie zrobią żadnej gildii tylko schowają głowę w piasek i posprzedają chary jakimś noobom tak jak to zrobił Bonczek albo pójdą expic jak by nic sie nie stało :(
|
Votam, dokladnie tak bedzie. No, moze nie sprzedadza kont. Zrobia tak jak gamio, beda czekac iles tam miesiecy az im zgraja nastolatkow ze Szwecji znowu pozwoli expic.
|
Graty za Zulina, jest filmik? :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |