![]() |
Wow
Pozdrawiam wszystkich
Gratuluje wszystkim super pro evul lvl Magson nie przestawaj expic moze za miesiac wbijesz 200 lvli to bedzie kompletny rekord chyba. Bedziesz slawniejszy od MDW :D:evul::evul: Jeszcze Raz Pozdrawiam Aha ten obrazek co gosciu sledzi ile godzin grasz dziennie 2 czy tam 3 strony wczesniej to na jakiej stronie mozna takie cos zrobic ?? |
|
Masz porycia MAgsonn, oprócz z psami wychodzisz jeszcze na dwor? :/
Gratz lv :p |
Cytuj:
|
http://i12.tinypic.com/4ue5bwj.png
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
.
@Hail
Widze ,ze na harmoni juz Mateusz dal sobie spokoj z Tibia :> ma jakiegos pala , kine ? :O Bo niewidzialem go online dluzej niz 30-40 min xD! pozdro. @Magsoon Ladnie Ladnie kolejny h lvl retired by upek ... nierozumiem was :)! Ladnie Palem pogrywasz ;d. Moj rekord palkiem to 20 lvl 16 mlvl. Pozdro. |
Pendzi Hydra Po Betonie W Szarej Mgleee.... Chociaz Czasem Ejst Nam Dobrze Czasem Zleeee
|
Bardzo ładne zdjęcia, aby tak dalej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Osz Ty ;d Dedasz nie ma co ;/ |
Gratulacje wszystkich awansów :) widzę że ładny temat
|
|
@Makson
jak robisz takie PG masz ?;) a robisz coś innego oprócz grania ? ;< |
Haha takie pg u magsona półkule mózgowe śpią na zmianę xDDDD
IMAO waste wakacji |
@Magson
Niema h**a że grasz sam wiem jak ja grałem na początku Nerany :p Gz LvLa :cup: |
@up: Nie wiesz to proszę nie mów bo to żałosne jak ktoś opowiada o innych różne rzeczy a gówno wiedzą :) To nie jest problem wbić 2 levele dziennie palkiem jak ma się 130k na lvl ... na hydrach Magson robi okolo hmm 50 ? nie wiem ale coś koło tego więc rozkmińcie to ... aff <heh> pozdro Nubsonq:p
|
ZamZiro@
Makson ma 13,5 ownera ale ciii... Makson@ A jak Ci sie mój sig i avek podoba ? ^___________________^ |
Cytuj:
Tak, robie co innego niż granie; np. rowerek pod wieczór jak ładna pogoda z 2h~ =p + na dwór z 1-3h itp. xd Jak to robie? -wastuje kasę xDDDDDDD |
Cytuj:
|
Dobra Magson za dużo gadasz, poprostu wklejaj ssy bo szczerze mowiąc to jest jeden z lepszych tematow na tym forum :)
|
@Zam Ziro, Makson gra sam :p Nie ma takich dwóch pojebanych maniaków XD!
Gz Rzydson levela B) //Shareza. |
Cytuj:
|
Coś dla odświeżenia tematu , chociaż Magson radzi sobie bardzo dobrze :)
http://img103.imageshack.us/img103/6503/advtibialr6.jpg Shot at 2007-07-10 |
mmmmMagson jestem twoim fanem całego Ciebie twego stylu bycia oraz grania... ahhhhhh
ile ty masz lat i kto pracuje na twoje utrzymanie? xP bo jakoś wątpie że masz czas na prace :PP |
Cytuj:
Maksón żyje z zasiłku, to przecież logiczne ; ) @Makuś, dawaj więcej screenów ;] Signed, Odderz[Oddi]. |
Po raz kolejny przypomnę, że to forum zostało stworzone z myślą o komentowaniu filmów/zdjęć oraz o wyrażaniu swojej opinii na ten temat. Forum to natomiast nie zostało stworzone po to aby czepiać się ludzi ile grają czy też z czego się utrzymują, są to tylko i wyłącznie sprawy osobiste graczy...
|
Gz wszytkim, magson pg!
@magson czy to ty tutaj dziewczyny szukasz oO? -> http://www.youtube.com/watch?v=H6_Dy...elated&search= żart to jest nieche ciebie urazic ^^ |
|
A avek ode mnie Ci sie nie spodobał?
=< |
@all
Gz all wszystkiego co się życzy @magson magson to pg, a pg to magson :):P |
WE ARE THE CHAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!
YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! W 3 dni 12 level!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup: :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:: dance::dance::dance::dance: |
Cytuj:
Daj spokoj bartkowi bo taki przystojny, do Maksona bardziej pasuje to http://pl.youtube.com/watch?v=9XNmdX...elated&search= Żart |
Congratulations M8 :)
Nie wiem czemu się tak uczepiliście Magiego? Bo gra dużo, na co wy nie macie ochoty, nie możecie lub wam się nie chce? Zjada was zazdrość, że ktoś potrafi grać lepiej od was i ma do tego bardzo dobre warunki ? (typowe myslenie polaczków) Jestem Magiego kolegą z rl, i powiem wam, że to nie wygląda tak jak tu piszą dzieci neo, te bzdury (bez urazy dla tych pro :) ) Sam spędzam dziennie przed kompem ponad 5h w robocie i w domu prawie tyle samo (nie czytaj 5-6h), (praca przy komputerze), Na sprawy prywatne nie narzekam, powodzi mi się bardzo dobrze, mam czas na przyjaciół, imprezy, wypady na miasto, godzę czasz spędzany przed kompem z życiem realnym i z MAGSON'en jest dokładnie tak samo. Więc nie piszcie takich komentarzy pod jego adresatem, skoro w du*pie byliście i gó*wno widzieliście. Tyle, pozdrawiam. |
|
Kfad, pisałem ogólnie a nie na temat osobnych postów ;).
Bo chyba nie tylko mnie wnerwiają twierdzenia "sharujesz" "napewno nie grasz sam" i pytania typu: "Kto Cie utrzymuje". Co do tego ostatniego, to h*j kogo to powinno obchodzić ? To może ja zadam pytanie, wchodzi wam tato do wanny? >.< |
Magson, ten avatar tak jakby przypominal mi moj z msn'a ale moze mi sie zdaje B)
//Shareza. |
czemu tylko magson daje ssy moze ktos jeszcze a co do ciebie magson pojebany z ciebie maniak :D majac tyle kasy to i ja bym szybko lv wbil ja tu sie nad 68 meczylem dlugoz przerwami a ty miesiac niegrasz i juz masz :D wielkie GZ
|
Mi tata wchodzi do wanny ale dopiero jak ja wyjde, masz coś? :P Makson ciśniesz do 100 :D
|
|
Magsonn, ja Cie nie pojmuje, skad ty biezesz tyle cierpliwosci do tej gry, mam swojego palla mysle poexpie. OK ide na roty, 4 ludzi mysle sobie niema problemu ide na tombe w tombach po 3-4 osoby wszedzie lata masa stworznych przez postacie magicznych knightow, pallkow. Mogl bys mi polecic na priv jakies ciekawe expowisko na 25+ lev i 55 dysta?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |