![]() |
;]
Pamięta i to dobrze...
Ok wracaj nie ma problemu tym razem jednak prosimy abyś był normalnym graczem a nie jebanym PA ;] pzdr. signed: Usar |
Welcome back :>
|
Cytuj:
|
About Danthorr
Co do Danthorra
Kolega z real z tej samej szkoly,uczy sie w 1 klasie liceum.Nie ma czasu na Tibie jak to powiedział " Sra na nia",woli spedzac czas jezdzac na rowerze czy randkowac z panienkami :P Ze starym ownerem sie nic nie stalo tylko dał sobie spokój z Tibia. |
Danth i panienki? Ku*wa, mam przestarzale informacje = )
|
Cytuj:
|
Hmm moze gral
Ukryty tekst:
|
Nowy Jinikao! :)
|
:|
Siemka wszystkim wiem ze to nie miejsca na takie ss ale widze ze sobie niezle gadacie xD Daje tu ostatniego ss z adv Leo bynajmniej na najblizszy czas sie niezapowiada sie by byl kolejny gdyz nastapila zmiana serva. Chcialbym wszystkim bardzo podziekowac za gre na tym bardzo "spokojnym" servie :P a w szczegolnosci Jini za wszelka pomoc.
Pozdro dla wszystkich ^^ bede tu zagladal cyaaaa http://img450.imageshack.us/img450/5223/lvnf9.jpg |
Hmmm
Dantusiu, wracasz do nas:] to w takim razie proszę cię jako uczciwy i kochający koleś którego próbowałeś zabić dla byle pierdoły, no i musiałem ci zapłacić(jak się okazało na chwilę) Boszki, więc proszę cię o:
1)Nie zabijaj bez powodu, albo dlatego że "też chcesz" 2)Przed działaniem ala "Old Danthorr" postaw się na miejscu osoby trzeciej 3)jak się zdenerwujesz chwyś lekko płatki uszu rękami i mów "woooooozzzzzaaaa"("bad Boys2 rox!) 4)Miej godnośc, nie bij słabszego, a ubóstwiaj silniejszego 5)Nie zapominaj o starych kumplach z dnia na dzień z powodu ze twoi nowi kumple nie lubią twoich starych kumpli 6)Jak byś robił nową postać to z Listy z nazwami światór zaznacz "Berylia" albo "Celesta" No i to są wszystkie prośby jakie kieruje w twoją stronę, jeśli poczułeś sie urażony to se odpuśc złości bo ja naprawdę szczerze i BEZ ZADNEJ URAZY. |
Juz Sobie Nie Pograsz Muahahaha ;d
|
Cytuj:
|
Elite - chill and keep smiling.
|
Wiecie co? Matoły z was, najdelikatniej mówiąc = ) Pomijając fakt, że Danth na 99% nie wróci na Iridię (sorry, jeśli to miała być niespodzianka, Danth) to na tym forum "rzuca" sobie huntami tylko dlatego, że się nudzi. Get some life?
|
:d
Cytuj:
|
Ehh
I tak podobno maja na dniach wyjsc new serwery wiec z Iridi odpanie 30% populacji jak nie wiecej. Wie ktos czemu Lordnazgul padl? Podejrzewam ze za to ze zbyt szybko expil i nie podobal sie Niemca. A tak nawiasem mowiac to Mewtu Laubau i reszta jak tylko wbija odpowiedni lvl to znowu zaczna z Arcanium wojne. Na 100% jestem tego pewna. Btw Kurhax wiesz chyba kim jestem? :P Pozdro dla wszystkich :dance:
|
10:20 Saronxx [100]: 10:20 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz Sar ;) Na new nie pójdzie dużo ludzi.. [; |
Cytuj:
ps. A do sprawy o którą powiedziałeś ze wrócisz jeśli ja..... to ci powiem że jest możliwe, a jak nei całkiem to w Dużym %! Wiesz o co chodzi;) |
Cytuj:
~Esiio |
About Danthorr
Old ovner Dantha zapowiada powrót ale pod inna postacia 8o because Danthorrem gra nowy ovner:)
|
ja sie nigdzie nie wybieram :D
mi sie Iridia wzglednie podoba.. btw ekipa od Amuletu - Nolin sie juz do was zglosil ? xDDD |
No Danthi widze, że poważnie zacząłes gre. B)
|
hehe
Napewno wiele ludzi odejdzie na nowe servery, głównie zniszczeni weterani Wojen, bo nie ma co się rozdrabniać, od Wojny PL vs BR na początku serva cały czas tu jest sytuacja napięta.
Druga sprawa Firenze Bellarot leaderem Arcanum, ja osobiście że Huxy dzielnie 3mał arcanum na wodzy i starał się naprawić serwer, jednak Firenze moim zdaniem jest Bardziej Odpowiedzialny Na To Stanowisko, aczkolwiek ciekawy jestem opini tych w Arc, którzy naprawde tylko zimują (mewtu, Lubau) a takze tych którzy byli za Arc w rękach Huxyego, ciekawy jestem czy nastąpi Rozłam czy ci zazimowani nagle się obudzą i znowu będzie wojna... |
|
xD
a ja znalazłem na Youtube ciekawy filmik... ech... ladnie padlem? xD
http://www.youtube.com/watch?v=1lx4RpEuW1Q AhahahHAhahuAHhAHauH... śmieje się z samego siebie8o 8o a tak wogóle to padłem 2x:cup: |
Cytuj:
|
to Neztas etc....
Szuuuuukam taniego Pro na IRIDII <helpppp> wyslijcie letter do carlin albo msg me :)
http://foteka.pl/min/11335.jpg :cup: |
LoL :o
nice ss btw |
Cytuj:
|
OMFG Prolacy sie wyplacili ;o
Troche mnie nie am i tu takie niespodzianki;/ @Ja to ten co jest na wszystkich - ciemne spodenki czarna koszula zolty kwadrat na niej ;p (ten co klepie reszte a pozniej bije 2vs1;p) |
Cytuj:
A muza dlatego, ponieważ gniliśmy z orginalnego teledysku. @topic Ile paymenta dla swe poszło?? |
Cytuj:
we wcześniejszym poście napisałem że padłem, chodziło o to że padłem jako Stilerr, nie jako ja. Prawda jest taka że to kumpel padł 2x i odsprzedał mi chara za 2 dyszki xDD co na to gwiazda filmu? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no Berger w boksie amatorskim jesteś niezły (tylko czy to boksem można nazwać=p)
|
Xandar 100 ;)
Gratz bro ;* |
http://www.kanaros.webd.pl/xandar.jpg
Cake sponsored by Anumrati. GZ misiek :*. W sylwka to oblejemy xD! I taki już „świąteczny” ss odemnie http://www.kanaros.webd.pl/x-mass.gif tzw. zabawy nocne ;p |
thx Bros ;****
@Maxxiu coraz blizej swieta coraz blizej sca :) @Anumek Ciasto bylo wysmienite. Pozostaje mi miec nadzieje, ze szef kuchni nie dodal nic specjalnego od siebie ;* // Do zobaczenia na sylwestrze (I hope so :)) |
@Xandie
A tam SCA ;) Ciesze sie, ze wracam do gry i ze wciaz ze mna jestescie, chociaz nie wiem na ile ten powrot mi wyjdzie =) A, na ferie Was w Sulku widze. Tym razem skompletujemy wieksza ekipe i jakos to zorganizujemy ;) |
Cytuj:
|
Maxxiu GL z powrotem :)
Btw. Gratz Xandi :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |