![]() |
|
Tylko, że Ivoire jak Fag sie nie liczył to polazł do Masterpiece ; < a teraz nagły powrót bo juz masterpiece sie nie liczy zal
|
Cytuj:
Mialem do spelnienia zadanie. I powiem Ci ze nie jednego uratowalem z FAG. a teraz za to place bo jestem hunted od Masterpiece. Obiecalem ze nigdy nie odejde, a odszedlem. Bylem tam dopoki nie poszli do Nosebleed Section, a ja niestety tamtej guild nie popieram. WIec musialem odejsc. I teraz zapewne za to zaplace. Ale naszczescie teraz nie gram ;p8o |
Taki maly offtopic. Pytanie szczegolnie do tych co urzywaja Chello. Czy po godzinie 15-16 tez macie lagi/freezy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
używam Chello i nie mam lagów/freezów
|
Po 16 wolniej działa przegladarka nic wiecej nie zauwazylem.
Ivoire nie poszedles do nosebleed bo Cie nie chcieli, a nie ze nie chciales ;] |
Cytuj:
Po 2 Mam Neo i jakies 3-4 rozłączenia neta dziennie ;] |
CC/NS:
[CHAR]Julia Deathblade[/CHAR] [CHAR]Kajzezoze[/CHAR] [CHAR]Xenarz[/CHAR] Inmates/FAG [CHAR]Palaianius Ravioulkan[/CHAR] [CHAR]Soldek[/CHAR] [CHAR]Linglifer[/CHAR] [CHAR]Deecorator[/CHAR] [CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR] [CHAR]Dzut[/CHAR] [CHAR]Kuldiseyto Verdiwerr[/CHAR] [CHAR]Thus Fire[/CHAR] [CHAR]Meliah Gewyr[/CHAR] [CHAR]Hefii[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wczoraj pokazali klase a dzis znow dali dupy :) |
Cytuj:
btw Przynajmniej jest ciekawiej. @down Sam nie mam |
Cytuj:
|
Pff, ale Julie złożyliśmy, a Dracozius uciekał na czarniutkim hppppp.
|
To dopiero początek wojny. ;) Ale jak dalej poleci z takim tępem... ;)
|
filmik
http://rapidshare.com/files/59822403/pkhuaihae.rec (proszę nie prosić o rehost bo plik waży ponad 3 mb więc na tibicams nie wejdzie) Edit Oglądając ten film przypomniał mi się battle sprzed jakiś 3 lat RoM vs FaG tak samo jak Zekiv trzymał się James Lome (tylko stał troche bardziej w lewo) i też uciekł z trapa :). Jak by nie było tyle noobów to myślę że wynik był by inny. |
Aff , ale fuxa mialem ; o..
|
Ło żesz Ty kur*w, sporo noobów tam było.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |
|