![]() |
|
hmm to idz mecz ludzi na forum furory tu elysia nic sie nie dzieje wiec mugl bys mi cos powzucac murzynie
|
Cytuj:
Musze sobie kupic adidosy from szwabia daja +3 do pewnosci siebie to wtedy moze cos kreatywnego wymysle. na razie peace <3 |
nie rozumiem tylko krejzolu jednego czemu dyskutujesz z ludzmi ktorzy sie boja ujawnic taka dyskusja z panem n/n jest bez celowa
|
Cytuj:
btw. teraz mamy zjazdy Decade i Trola. edit: offtop, czy u Was też jest tak gorąco na dworze? Tutaj, we Wrocławiu nie idzie wytrzymać... ;o |
u mnie snieg ;/
|
gonzo kolejny co bierze moje posty doslownie...
tez jestes fajny bo obrazek wkleiles ;D |
fajny koteq
kupilem se pacca zeby sie ozenic z fizolem, fajnie nie? |
fizol jest fajny ; ) tylko dla hlvli ale huj tam
|
Cytuj:
twojej starej wsadzam w pizde pisak i co kurwa dzifko nie spodziewales sie tego zacznij oplakiwac chara swego na elysi masz juz pograne twoje acc na straty jest spisane prosiles sie sam o disa a mi akurat chce sie pisac moje hiper ultra pv PE na dniach na serwie dojebie cie mimo facca na wszystkich moich kontach twoja dupe spotka masakryczna orgia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE HE hunted kte ha iks |
forum chłopaki z elysi
niezly transwestyta z tej weronisi zetraks wlasnie dojebal disa decade pewnie sie juz zsikal lecz nie przejmój sie mój drogi pomóz mamie sklejac pierogi temperatura musi byc bardzo wysoka kiedy przez spodnie walisz kloca i wcale nas tu nie okłamiesz ze w gacie po tacie jeszcze nie nasrałes BTW JUTRO ŚLUP ELO ZAPRASZAM WSTEP WOLNY 10k/ALVIn~ yalahar!!!!11 |
kafes ty lamusie zaraz cie udusze robisz laske szwedom dupe tez ci juz pekla kochasz czarnol pale arioca scalpa ktory ci ja daje possac za pol peta banana gryby tez dobry ziomek wypiac tez sie lubi ale nie ma to jak dupa kafesa cala elysia sie wniej zmiesci Yo |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no no wyluzujcie czarnuchy ;p
<chrześcijanin tańczy> |
Cytuj:
|
faksaj
10 fucking liter's |
to forum schodzi na psy :/
|
Cytuj:
btw przejmuj pisze sie przez U tibijczyku, a co do slowa slub to mam nadzieje ze celowo zrobiles ten blad,jesli nie to zwatpilam w polska edukacje a teraz opuszczam tzw napin.pl, hej :) |
ej zapomnialas jeszcze ze pomóż pisze sie przez ż a nie z lol
ogolnie po twoim poscie wnioskuje ze cie obrazilem ; ( biedna dzidzia, poskarż sie protectorom na aldorze oks moze dadza ci wiecej charow za bycie ich girlfriendem :P co to tego zdania o kulturze to lol tak samo jakbym ja stwierdzil na podstawie tego jak podawalas sie za chlopaka ze jestes okropnie brzydka ale oks ja również zegnam |
zaczeli cos pisac:P
ale zapomnieliscie ze cala materia organiczna po przekroczeniu granicy Polski zamienia sie w chuja. moje acc zamienilo sie w tępego chuja. Tępe chuje. :D |
ja peirdole wes ty tu nic nie pisz
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |
|