W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!
Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poniektórych użytkowników tego forum. Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, iż wielu z was pisze swe posty pod wpływem niejakich afektów, tudzież innych silnych przejawów emocji. Dane wypowiedzi są niezmiernie trudne do zinterpretowania więc proszę innych użytkowników forum, aby starali się pisać w stanie błogiego spokoju i odprężenia. Tyle w ramach wstępu.
W niniejszej części przedstawię główny cel pisania mojego postu. A więc będąc realistą, w wojnie, która się toczy na morgańskich ziemiach już blisko 5 miesięcy trudno jest wykazać wyraźnego zwycięzce. Obie strony prześcigają się w tworzeniu zmyślnych taktyk i pomysłowych pułapek. Niestety, oglądając co poniektóre filmy z walk, wraz z moim kompanem Urizą doszliśmy do wniosku, że brakuje w waszych akcjach polotu i kunsztu, tej lekkości nieodzownej przy uregulowanej i poukładanej walce, tej którą można zaobserwować w naszych poczynaniach. I w tym momencie uważam za stosowne przedstawienie naszego "statementu". Ogłaszam, iż Uriza wraz z przyjaciółmi oficjalnie dołączają do wojny !!! Postanowiliśmy się opowiedzieć po stronie byłego Rise, ponieważ jest to głównie polska gildia, a poza tym ich program, który chcą zaoferować dla morgany jest bardziej interesujący, aniżeli program Roxando. W zamian za nasze skromne, ale i jakże pomocne umiejętności player vs player (nie wspominając o skillu player vs monster) oczekujemy tylko zaufania, darmowych pacców zafundowanych przez NPNP, oraz przyjacielskiej atmosfery. Uważamy, że nie są to zbyt wygórowane wymagania w zamian za naszą nieocenioną pomoc.
Na końcu uważam za stosowne wytłumaczenie jeszcze jednej kwestii. Pewnie wielu z was od początku czytania mojego posta, zastanawiało się dlaczego założyłem nowe konto. Otóż stwierdziłem, iż ze starym kontem niechaj zostaną wszystkie niepowodzenia, które poniosło NPNP. Niech to nowo kontem będzie symbolem. Symbolem przełomu. Symbolem odrodzenia. Symbolem Młodej Morgany. A więc ? KU LEPSZEJ MORGANIE !!!
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
|