![]() |
|
@up
ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu |
Cytuj:
Czy ja mówię o całej wiosce? Nie? No właśnie, mówie o tym jednym idiocie który dopływa szybciej do chleba niż rumun. |
ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami
ahahaha w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to szło? "Mogę zostać kim zechcę?" HAHAHA Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha. @asus597 No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła... A tak ogólnie, to odrobiłeś już pracę domową z religii? |
Cytuj:
Nie przeżywaj tak bo, majtek nie dopierzesz;) i zmień sobie pampersa, wyjdź przed blok i całuj pieski pod ogonem. jebane ścierwo 0 szacunku____/ |
Cytuj:
|
Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kazdy z was chce udowodnic ze jest starszy od drugiego, a i tak napinacie sie jak 13 latki
|
Cytuj:
|
Rosi pedale na chuj ci server jak lama jestes Banished: until Oct 07 2009, 18:34:29 CEST because of using unofficial software to play / gz xD
|
Wlasnie skonczylem czytac stare tematy z carlin.pl o morganie :d napinka to tu tradycja <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aaaaa 4 rano nie mogę spać bo muszę GRAĆ!!! :D
Rosi banned? A ja słyszałem, że masz taktykę na to by nie dostawać bana! Już w to uwierzyłem! DAMN IT! Powiedz tylko na czym jechałeś, czy używałeś czyjegoś skryptu bądź ściągałeś z forum? Albo jakaś nietypowa akcja, whatever. Ja na noobchary sam robiłem sobie skrypty i mimo że 24/7 za*******ały to zero banów, tylko nigdy nie dałem nikomu skrypta, a jak już miałem dać albo ściągnąć z forum to go przerabiałem. Wydaje mi się to dość sensowne że banowali by tych co botuja na tych samych wpt dobra ja s*******am biegać! JOJO! xdd a no i na rozluźnienie ziomy, http://www.youtube.com/watch?v=7kJIMzaH6j8 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |
|