![]() |
|
:cup: :cup: BUŁGARIA 1:3 POLSKA :cup: :cup:
( jutro finał :] ) |
POLSKA bialo CZERWONI.... 3:1 I FINALLL....
|
jeje jutro pokazemy tym cieniasom jak sie w siatke gra B) B)
btw cipsoft robi testserva ;d kazdy ma lagi :o (oprocz kacperki :P) |
qrwa mać jakie lagi!! X( X( X( X( grać nie moge... -.- X( X(
btw. 12:15 You see a ruby necklace. It weighs 5.70 oz. z bk:evul: |
Ja tam nie mam lagow ;]
hehe ja tez moze na bk wskocze dzisiaj ;] |
Jak wygramy to brazyle beda smutni i beda myslec ze sa beznadziejni (bo tak jest):P.
A co do lagow to nie mam zbyt odczuwalnych:).Jak uda sie wejsc na testa to zrobie jakies glupoty na co bym se nie pozwolil:evul: |
A ja se popekuje na tescie, teraz robie kaski troche zeby bylo na cus ;]
|
Mi sie wydaje tak jak to juz mi ktos po czesci podsunął że oni dzielą wszystkich ludzi na iles tam grup i po kolei wgrywaja na test serwa czy cos takiego bo np jakies 3 dni temu ja 2 dni pod rzad mialem wielkie lagi i nie moglem expic ( ja i z 2 osoby) reszta nie miala lagow.. a teraz duzo osob mi sie skarzy na lagi ze expic nie moze a ja za to mam 0 laggs :) cos w tym jest ;]
|
Cytuj:
Edit: czyli test juz niedlugo bo dzis 99% serva chyba lagi mialo/ma |
Czyja chata lepsza? :D
Krzysiu Szycha stwierdzil ze jego domeq jest lepszy :D Co wy o tym myslicie? Glosowac plx!
Moja chata: http://img176.imageshack.us/img176/4...wluczukdt0.jpg Jego: http://img381.imageshack.us/img381/373/noob28zv1.jpg Comment plx czyja lepsza, jesli nie chcecie here pisac na pw, bedzie anonimowe xD |
ok, glosuje na moj domek! :P a tak serio to oba ladne
|
Pomocy
wiem że nie na temat ale sie pytam jak to jest jeśli komuś wysylałem key logera z mojego kompa to mogom mnie namierzyc??? keyloger mi niedziała ale koleś mnie straszy mam w d...e całe key logery. aff
|
Cytuj:
................................... |
Cytuj:
mozna cie namiezyc zawsze |
@Lichy
WYPIERD**** stąd.. to nie jest temat dla thiefów, noobów itd... afff @Michael LOL ;D Twój mi się troche bardziej podoba bo w ładniejszym miejscu stoi :) edron sux jak dla mnie ;] |
Royal Michael 1:0 Krzysiu Szycha
glosowac dalej plx! |
Cytuj:
w czym ? :> |
Nie bede anonimowy, ale podoba mi sie bardziej chata Szychy, chociaz twoja Michael tez spoko :P:cup:
|
OMG... PADLEM WLASNIE..
AOL poszedl sie je*** i mam teraz 64 lvl.. a byo 19% do 66.. a o skillach juz nie wspomne.. ale sie nie zalamuje chociaz padlem tylko dlatego ze pierdolony net sie wylaczyl... chuj wie dlaczego.. ale dzisiaj juz nei expie bo jeszze raz padne przez te kicki.. i lagi.. dam se spoko jna dzis.. i nie mam kasy na aola.. mam tylko 34k.. jak ktos chce to sprzedam 98 toortle shels musze aola kupic.. Wbijam 70 lvl pozniej skille 85 i znowu bede happy ;D jak narazie lvl.. ;P |
Szczerze, Michaela ładniejsza ale brzydka bo za duzo shitu poukladane na kazdym sqm... moja byla najlepsza :evul: nie chce mi sie ssa wklejac xD :cup: :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |
|