![]() |
|
mnie intryguje rozpad na et na 2 guilds... powie ktos cos o c b?
|
ja ci powiem ,oczywiscie 90% nie jest pewne ,ale mowie co slyszalem i widzialem ,a mianowicie :
ktos haknal jakiegos knighta(?) z et ,a dzieci z et (tak kiroy ich nazwal) oskarzyly o to kiroya ,ktory jest niewinny i kickneli go z gildii (nie wiadomo kto ,bo nikt sie nie przyznal).I Tak kiroy zalozyl swoja gildie jak cos zle mowie to mnie poprawcie |
Azared ostatnio mówil mi ze nie ma juz zbyt wiele kasy wystarczy na 1-2 dedy zeby blesy odkupic oczywiscie ma kasy w temach tyle ze sie w glowie nie miescie ale co po mu tym kto mu teraz kupi te mpa czy g legi? tak samo jest z dorpazem ;P
|
konzbi
a zrobic normalnie to juz nie laska ? |
@Luppy
Demona - używam tam tylko bolty, a bloker sov i explo jak zniknie wrl (nie wruciłem z tamtąd ani razu mniej niż +20k), gs island - 0 mf same bolt loot raz na 5 dni~ 2-3 bp plate armorów, 2 bp steel helmet~, spider silki i itemy oraz 10 fish fin~(rekord 11 fish fin w 4 godzinki), dragi oczywiście, ale to wiadomo, culty liberty - only bolts, culty goroma - na patencie ze stealth ringami, hero z throwing starami i calassa (quary pod wodą) - fish finy zawsze, a jak sie pofarci blue robe,crown armor lub warior helmet. Reszty Ci nie podam bo łatwo moge być tam ztrapowany :D msg po wojnie;p |
Cytuj:
|
Xuso ogolem pall to maszynka do zarabiania wiem bo mialem 2 kk na kiroyu ... ale czy sorce sa biedne ?? nie wiem mam inne zdanie :D moze i czasami jest waste ale np hero mozna campci i campic i jest gitara :D
a gdzie expsiz to wiadomo zreszta i Ng wie gdzie pephy expi bo to nie sztuka kogos zexivovac :D tak to prawda o rozpadzie gildii i tyle .... |
MTD 300 lvl... Respect
|
respect dla niego umie wciskac h keye na non pvp. r35p3ct!
just cause I'm white n nerdy xd |
Cytuj:
|
@Kiroy
No słyszałem o czymś takim jak exiva <lol>, ale niech bedzie zdradze Ci jedna miejscówke ornament shield quest :D na wyczysczenie zużywam jakieś 1 max 2 plecaki manasów 5do 6 run hmm i z 300 boltów, loot(always) - talon,emerald,amethyst,diament, 2x steel helmet, plate armor, war hammer + might ringi od nobów których zabieram ze sobą no i niedaleko masz power bolts hesta gdzie też respi sie 1 talon więc jak pójde przed save serwa i zaraz po już wpada niekiepska kasa. No wracając do exivy no jest taki czar ale powiedz, że jak byś o tym wczesniej wiedzial nie zrobili byscie sobie trapa tam zwlaszcza, że czysciłem to dosyć często przed ss. :) |
podloga sie nie resetuje na ornamencie po ss ale to taki maly szczegol
|
Cytuj:
|
Nie, szczegół to jest Zielaq ,że mówisz bzdury, o ale to nic nowego. Podłoga na ornamencie się resetuje.
|
napewno sa to wydarzenia z obsidii i wszystkich to jak cholera obchodzi, czy tam sie resetuje czy nie :p resetuje sie prawie wszedzie, po ostatnim update na guardach nie widzialem zadnych viali, wiec moze i tam tez.
|
Cytuj:
|
I co koniec war.?
|
Podloga na Guardach sie resetuje.Jak mi znikl loot ktorego zostawilem na 20 min bo nie nosilem ze soba to sie dowiedzialem ze sie resetuje podoga.Rzeczy znikaly przy mnie jak expilem czyli wnoiskuje ze nie tylko po ss.Myslalem ze ktos mi zaje*al biegne do wyjscia na gorne pietra a tam taki resp ze wyjsc nie moglem.Od tamtej pory loot nosilem ze soba.Ale na ostatnim pietrze guardow takiego czegos nie zauwazylem.
A propo death list Xuso to bez kitu jak bym widzial Kuropatve z Valorii ;) Tylko Kuro nie bylo stac na blessy. Pozdro B) |
Cytuj:
|
A ja tam wole sam zrobic albo wogole niz komus placic.Np Deep Fibula powinienem juz dawnoz robic ale czekam az bedzie Team zeby byla frajda,jakies sski a pozniej wspominac "a tu kurna prawie padlem" :] I duzo questow nie mam zrobionych ale przyjdzie czas beda ludzie to sie zrobi.
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |
|