Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

_PiteroS_ 16-12-2006 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzumior (Post 1131094)
Rivenn zabil XairaX poczym sam 1 dzien po padl od Dragona xD

Krup juz podobno rozmawial z liderem "hwl" i powiedzieli ze nie podoba im sie to co robi rivenn ze PN moze robic to co chce ( w sesie ze go dednac).
rivenn dzie okolo 15 zaatakowal Tiplika naszczescie nieweszlo mu UE i Tipol uciekl do pz .....

Ajron 88 16-12-2006 04:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _PiteroS_ (Post 1131181)
Krup juz podobno rozmawial z liderem "hwl" i powiedzieli ze nie podoba im sie to co robi rivenn ze PN moze robic to co chce ( w sesie ze go dednac).
rivenn dzie okolo 15 zaatakowal Tiplika naszczescie nieweszlo mu UE i Tipol uciekl do pz .....

Jeśli wiesz oczymkolwiem co sie dzieje / oczym sie rozmawia w PN , nie wypisuj tego na forum , nawet jeśli te informacje pozornie nie mają żadnego znaczenia.

Wiesz jak to jest z tibia.pl forum , ty napiszesz ze ktoś z HWL ponoć mówil że nieobchodzi ich czy PN zaatakuje Rivenn'a czy nie , ktoś to przeczyta i powie komuś że PN zaatakowało Rivenn'a , ten co to usłyszy powiem następnemu tłukowi że wypowiedzieliśmy wojne FoZ , a ten co to usłyszy z kolei powie że shakowaliśmy Konde i planujemy uzyć jego postaci ztąd ta pewność siebie.. itd. itp. w nieskończonośc , coraz dalej w absurd .

Adelaoo 16-12-2006 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1131198)
Jeśli wiesz oczymkolwiem co sie dzieje / oczym sie rozmawia w PN , nie wypisuj tego na forum , nawet jeśli te informacje pozornie nie mają żadnego znaczenia.

Wiesz jak to jest z tibia.pl forum , ty napiszesz ze ktoś z HWL ponoć mówil że nieobchodzi ich czy PN zaatakuje Rivenn'a czy nie , ktoś to przeczyta i powie komuś że PN zaatakowało Rivenn'a , ten co to usłyszy powiem następnemu tłukowi że wypowiedzieliśmy wojne FoZ , a ten co to usłyszy z kolei powie że shakowaliśmy Konde i planujemy uzyć jego postaci ztąd ta pewność siebie.. itd. itp. w nieskończonośc , coraz dalej w absurd .

Owned !! xDDD

Dzumior 16-12-2006 09:46

Heh kolejnosc XairaX Rivenn pomylila mi sie cuz na fast pisalem Stara w Szpitalu :S
Hetana~~ wyplacil sie zobaczymy jak dlugo free bedzie daje 10 dni max do 1 attaku go xD hehe ja mialem 1 dzien zycia a praktycznie tylko 17h spokoju

Adelaoo 16-12-2006 10:10

@Dziumior jaka masz profesje na antice?

Raziel kosiaz 16-12-2006 11:40

Siemka
Ja chcialem sie spytac tak poza tematem , moze bedziecie wiedziec :
Mialem kare przez dobre 4 dni. Jak sie skonczyla i chcialem wejsc na tibie to mi sie sciagala nowa tibia 7.9(update).
Gdy all sie zainstalowalo probowalem wejsc na tibie i wpisac swoje passy.
Lecz wyskakowalo mi jakby server byl offline.
Postanowilem jeszcze raz sciagnac tibie i zainstalowac.
Wszystko zrobilem dobrze i wciaz ten sam blad
Pomozcie plx chce pograc :D ;(

pawlon 16-12-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1131567)
Siemka
Ja chcialem sie spytac tak poza tematem , moze bedziecie wiedziec :
Mialem kare przez dobre 4 dni. Jak sie skonczyla i chcialem wejsc na tibie to mi sie sciagala nowa tibia 7.9(update).
Gdy all sie zainstalowalo probowalem wejsc na tibie i wpisac swoje passy.
Lecz wyskakowalo mi jakby server byl offline.
Postanowilem jeszcze raz sciagnac tibie i zainstalowac.
Wszystko zrobilem dobrze i wciaz ten sam blad
Pomozcie plx chce pograc :D ;(

sprawdz ustawienia firewalla jesli masz takiego, i zobacz czy w opcjach >> network nie masz zaznaczone "login to test serwer" jesli masz to odznacz.

PS:
oczywiscie w opcjach tibii zeby nie bylo watpliwosci :P

Raziel kosiaz 16-12-2006 12:56

Firewalla nie mam.
Odznaczone mam testa serva .
Ale dodam ze jak muj brat zrobil formata i zainstaloal nortonA to mi otsy nie dizalaly a yteraz i tibia:/

Cataclism 16-12-2006 13:25

Dec 16 2006, 13:22:22 CET Killed at Level 142 by Camuh and by Lutore

;p

pani Lovize albo i moze kiggan kto wie kto wtedy gral :P

Cyran_13 16-12-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1131803)

;p

ale kto dednal ;p??? hmm? nudy na galanie co ? ;d

thewojtek 16-12-2006 13:37

Lovize^.-....

Genehuk 16-12-2006 14:00

@Raziel kosiaz
wylacz nortona i bedziesz sie mogl zalogowac

Raziel kosiaz 16-12-2006 14:40

Dzieki :D
Tylko ja jestem cmok z kkompa i nie wiem jak ise wylancza nortona.
Bo jak dasz krzyzyk na nim to on dalej chyba w systemie dizala?

Bartol1 16-12-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1131803)

;p

pani Lovize albo i moze kiggan kto wie kto wtedy gral :P

Nagral ktos film? Albo moze opowiedziec jak to bylo

Kuczer88 16-12-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1131975)
Nagral ktos film? Albo moze opowiedziec jak to bylo

Było dobrze ^^ hihihih wreszcie padła szkoda że mnie nie było :P

Genehuk 16-12-2006 14:54

Nie pamietam już jak się go wylanczalo bo dosc dlugi czas już nie mam nortona ale chyba jest tam cos takiego zeby wylonczyc go na 15 min. w tym czasie sie zalogujesz a po 15 min. on sie wlonczy ale cie nie wywali z tibi

pawlon 16-12-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1131727)
Firewalla nie mam.
Odznaczone mam testa serva .
Ale dodam ze jak muj brat zrobil formata i zainstaloal nortonA to mi otsy nie dizalaly a yteraz i tibia:/

lol

masz pewnie norton internet security a to jest firewall + anty virus
mozesz go wylaczyc bardzo prosto ale to nie ma sensu, nie po to jest antyvirus i firewall zaby go wylaczac...

wez kliknij 2x na ikonce w pasku zadac to ci sie otworzy glowne okno, jesli masz angielska wersje to tam gdzies zdaje sie zaleznie od wersji masz meu po lewo, wybierz settings... kurna nie ppamietam jak to szlo, nie mam juz dlugo nortona bo za bardzo system obciaza, tak czy siak znajdz sobie settings, tam gdziesz masz ustaiwnnia od norton internet security, moze byc modul anty hacker czy jakos tak, tak wcisniesz albo w settings albo w configurations, potem programs zdaje sie i tam na liscie ktora sie wtyswietli znajdz sobie tibie, kliknij na strzalke obok niej taka mala i z menu ktore sie rozwinie wyberz allow all activity. jak nie znajdziesz to popros brata skoro on instalowal to hcyab wiedzial co robi ;)

PS:
jak to cie przerosnie ot klikasz prawym w ikonke na pasku, wybierazs opcje disable, wyswietli ci na ile chcesz wylaczyc, 15 min godzina itp, mozesz na 1 min i siezalogowac jesli potem cie nie kicknie, albo tam chyba jest tez "till next startup" albo jakos tak to go wyalczysz do czasu ponownego uruchomienia systemu, tyle ze moim zdaniem wylaczanie fireewalla i antywira jak sie juz go ma to bezsens. troche chaotycznie to opisalem ale moze sobie pordzisz ;)

Raziel kosiaz 16-12-2006 17:03

Ehh...
Nie wiem nie znalazlem tej funkcji wale.
Czekam az muj brat przyjedize z wojska zrobi porzadnego formata bez nortona powinnalo all dzialac , lecz to dopiero w pon. a przez weekend moglbym wbic 1lvl :/.

Morbom 16-12-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1132299)
Ehh...
Nie wiem nie znalazlem tej funkcji wale.
Czekam az muj brat przyjedize z wojska zrobi porzadnego formata bez nortona powinnalo all dzialac , lecz to dopiero w pon. a przez weekend moglbym wbic 1lvl :/.

To co poza Tibią, niczego innego nie widzisz??
A jak nie ma twojego brata nie możesz odinstalować tego Antyvira i ściągnąć coś z neta, lub po prostu jak lubisz syf na kompie to bez zabezpieczenia jechać ;o

Dzumior 16-12-2006 21:09

Norton mi nawet Pirackie gry blokowal xD w gta nie moglem grac sciagnij sobie Avast Home Edytion jakas tam wersje to ci all pojdzie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05.