Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Sesef 03-04-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1349352)
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?

Powiedz mi jedno. Dlaczego jak Fag przegrywał wojnę to spierdoliłeś z serwa i sprzedałeś zevsa, a jak był spokój to se wróciłeś i bez problemu expiłeś i teraz kozakujesz. Tak btw każdy lepiej gra w tą "gierke" jak se kogoś na*******a 1 vs 10 (boexpić to każdy potrafi). Wczoraj napewno miałem szanse na wyuhanie sie:P, ale to co, ja padłem ale za to kilka innych osób dało radę dzięki temu uciec.

eny_ 03-04-2007 23:10

@Tomus Tekstem o b dobrym PvP Wesz'a rozjebales wszystko na tym forum xDDDD Tylko mi nie pierdolcie, ze lapie fragi na warze, bo teraz z botem to tylko fart oraz to ze jest 150+ sorcem n/c

I odwalcie sie od Irona. To forum publiczne wiec stfu. Nauczcie sie ignorowac, bo wiecej pierdolicie o tym, zeby on wyszedl, niz on sam postow napisal.

Doneq 03-04-2007 23:14

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1602780

polostap 03-04-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doneq (Post 1349776)

Wypłacanko się zaczęło... HAHAHA, coś szybko się chłopaki poddaja...

Sope(L) 03-04-2007 23:35

lol a ja mysle ze to tylko pajace ktore predzej czy pozniej wroca do wara
zaplaci 10 osob i co z tego
Fag byl , jest i bedzie taka prawda chocby mieli zrookowac chary

Sesef 03-04-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1349801)

Część napewno wróci, bo wiem jak się zachowywali kiedy był pokój nie sądze żeby im się teraz nagle zmieniło i nie będą nic od*******ać.

Lepiej niech mi ktoś powie jak rozwiązać takie równanie

http://images21.fotosik.pl/141/3e7419dd16b2c37e.jpg

Raks Ninja 03-04-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1349801)

Moze i wroca ale akcje to chyba beda robic sobie sami w te 8 osob bo chyba nikt z FAGu nie bedzie sie bil z jebanymi zdrajcami i osrancami.

@do tych ktorzy zaplacili

Gratuluje myslenia i jezeli myslicie ze Alliance was nie zajebie to sie mylicie, wiecie dlaczego? bo kazdy targa ludzmi ktorzy zaplacili ze strachu ;)

NaTA90 03-04-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1349790)

Zebyś Ty czasem nie placil komus.Znając ich to i tak znowu bedą z Fagiem
Jak masz sie tak glupia wypowiadac to siedz na du** i nic nie pisz k ?

_/Fag:cup:

Feliex1 03-04-2007 23:59

Pephy na pw lukni i odpowiedz ;)

polostap 04-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1349853)
Zebyś Ty czasem nie placil komus.Znając ich to i tak znowu bedą z Fagiem
Jak masz sie tak glupia wypowiadac to siedz na du** i nic nie pisz k ?

_/Fag:cup:

Hahaha, Ty koleżanko możesz się mi wypłacać! :D Powiem Ci tyle: Loyalność to dla mnie najważniejsza rzecz zaraz po rodzinie. Nauczyłem się tego w akademii. Niczym nie zastapisz loyalnych kumpli, którzy nie strzela Ci w plecy...

Pozdrawiam.

Ps. Na du** siedze i sobie widzę, że ktoś jest naiwny to sobie się pośmiałem głośno. Oni zapłacili, ale długo wolnościa się nie naciesza.

Losari 04-04-2007 00:20

Niektozi ludzie ktorzy wyszli z fagu wyplacajac sie lub w inny sposob jak np Greda (w ten inny sposob on napewno nie wroci nigdy do fagu chocby mieli mu zrookowac chara) w wiekszosci do nas nie wroca.

Govinem 04-04-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doneq (Post 1349776)

Niedawno kiedy napisalem do Pul~ "słyszałem że chcesz się wypłacic" dostałem odpowiedz "dla tych noobow nigdy nie zapłace, pytałem sie ile wynosi payment z ciekawosci"

Tomorro(Sarloon madex) 04-04-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1349790)

Z ważnych osób widze tu tylko Puldiego i Deeco.

ToMuS_Aurea 04-04-2007 10:20

Kolirn po Twoich wypowiedziach wnioskuje ze chyba ten profesor z tej twojej politechniki czy czegos to on pisze za ciebie te posty a ty pod stolem grasz w bilarda.Urzekla mnie twoja historia.

@ Poznanski jakbys nie zauwazyl to jest to specjalnie w moim podpisie sa orty zeby pokazac ze sa tacy idioci jak ty.

@ jakis idiota co mowi ze ten w avatarze to moj stary. Zabraklo textow?? Musisz starych do tego mieszac? a moze to ty nie masz starych bo cie wydziedziczyli albo wyjebali z domu jak zobaczyli co im sie urodzilo.

A vesz nie ma wcale zlego pvp....
Moze jak gral zevsem to uhal sie na redzie bo oszczedzal ^.^
ale jednak jak sie robi chara od 0-150 to chyba czegos sie mozna nauczyc.
A ciotą w rl nie jest i napewno niechcialbys dostac od niego po mordzie ...

Slait 04-04-2007 12:51

Apr 04 2007, 00:34:09 CEST Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)

Zevs wbil 150 lvl Gzgzgzgz :))

NaTA90 04-04-2007 13:02

Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)

kogo zabili ?
Zevs gratz !

Govinem 04-04-2007 13:07

@up
Justys Druidka zaliczyła zgona.

Posiada ktos filmik jak ona sie rozkłada?

Losari 04-04-2007 13:11

Ja posiadam ale nie dam, byl tam jeszcze Rikser ale dal xloga nie zdazylem go zabic bo justys zza sciany sio zucala.

NaTA90 04-04-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1350231)
Ja posiadam ale nie dam, byl tam jeszcze Rikser ale dal xloga nie zdazylem go zabic bo justys zza sciany sio zucala.

Daj plzzz . Zobaczymy jak sie sklada ;p

Slait 04-04-2007 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1350231)

Bodzix can Allister, Dektral, Rikser :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20.