![]() |
|
Cytuj:
|
@Tomus Tekstem o b dobrym PvP Wesz'a rozjebales wszystko na tym forum xDDDD Tylko mi nie pierdolcie, ze lapie fragi na warze, bo teraz z botem to tylko fart oraz to ze jest 150+ sorcem n/c
I odwalcie sie od Irona. To forum publiczne wiec stfu. Nauczcie sie ignorowac, bo wiecej pierdolicie o tym, zeby on wyszedl, niz on sam postow napisal. |
|
Cytuj:
|
lol a ja mysle ze to tylko pajace ktore predzej czy pozniej wroca do wara
zaplaci 10 osob i co z tego Fag byl , jest i bedzie taka prawda chocby mieli zrookowac chary |
Cytuj:
Lepiej niech mi ktoś powie jak rozwiązać takie równanie http://images21.fotosik.pl/141/3e7419dd16b2c37e.jpg |
Cytuj:
Moze i wroca ale akcje to chyba beda robic sobie sami w te 8 osob bo chyba nikt z FAGu nie bedzie sie bil z jebanymi zdrajcami i osrancami. @do tych ktorzy zaplacili Gratuluje myslenia i jezeli myslicie ze Alliance was nie zajebie to sie mylicie, wiecie dlaczego? bo kazdy targa ludzmi ktorzy zaplacili ze strachu ;) |
Cytuj:
Jak masz sie tak glupia wypowiadac to siedz na du** i nic nie pisz k ? _/Fag:cup: |
Pephy na pw lukni i odpowiedz ;)
|
Cytuj:
Pozdrawiam. Ps. Na du** siedze i sobie widzę, że ktoś jest naiwny to sobie się pośmiałem głośno. Oni zapłacili, ale długo wolnościa się nie naciesza. |
Niektozi ludzie ktorzy wyszli z fagu wyplacajac sie lub w inny sposob jak np Greda (w ten inny sposob on napewno nie wroci nigdy do fagu chocby mieli mu zrookowac chara) w wiekszosci do nas nie wroca.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolirn po Twoich wypowiedziach wnioskuje ze chyba ten profesor z tej twojej politechniki czy czegos to on pisze za ciebie te posty a ty pod stolem grasz w bilarda.Urzekla mnie twoja historia.
@ Poznanski jakbys nie zauwazyl to jest to specjalnie w moim podpisie sa orty zeby pokazac ze sa tacy idioci jak ty. @ jakis idiota co mowi ze ten w avatarze to moj stary. Zabraklo textow?? Musisz starych do tego mieszac? a moze to ty nie masz starych bo cie wydziedziczyli albo wyjebali z domu jak zobaczyli co im sie urodzilo. A vesz nie ma wcale zlego pvp.... Moze jak gral zevsem to uhal sie na redzie bo oszczedzal ^.^ ale jednak jak sie robi chara od 0-150 to chyba czegos sie mozna nauczyc. A ciotą w rl nie jest i napewno niechcialbys dostac od niego po mordzie ... |
Apr 04 2007, 00:34:09 CEST Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)
Zevs wbil 150 lvl Gzgzgzgz :)) |
Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)
kogo zabili ? Zevs gratz ! |
@up
Justys Druidka zaliczyła zgona. Posiada ktos filmik jak ona sie rozkłada? |
Ja posiadam ale nie dam, byl tam jeszcze Rikser ale dal xloga nie zdazylem go zabic bo justys zza sciany sio zucala.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |
|