![]() |
Cytuj:
Hatebreeder - skinhead ktory ma dlugie wlosy spiete w kucyk.... n/c |
Cytuj:
Jesli dla ciebie facet ktory ma 21 lat jest niedojebanym szczylem to ciekawe czy jestes taki kozak naprawde czy tylko prze mb'ajtowe polaczenie z twoja marna rzeczywistoscia. Albo idz do specjalisty moze cos z twoja podswiadomoscia jest nie tak A i jestem pewien ze prosto w oczy bys mi tego nie powiedzial bo predzej bys wyplul zeby dupa i jedyne co bys zrobil w amoku to probowal nacisnac hotkeya zeby sie uhnac bo masz to zakodowane jak w odruchu Pawlowa i kurwa troche kultury na forum bo chuja powiedziales i zgrywajac bohatera jak to tu nazwali forumowego fightera daleko nie zajdziesz. Ale jakby udalo ci sie jednak gdzies zajsc i wyszedl bys z domu to jedyna droga ktora bys gdzies doszedl bylo by dojscie do stanu krytycznego po ciezkim wpierdol Pawłowice ¦laskie ul. W±ska 2 43-251 jesli z ciebie taki MAhahahahCHO to wpadaj pogadamy o niedojebaniu bo niemam zamiaru zasmiecac tutaj forum jadac cie na sucho po bandzie jak to wiekszosc robi peace V |
Cytuj:
@Belin <333 jednak carlin rox? xD |
Cytuj:
*skrajnie prawicowe |
jak wrażenia po maturce? Łatwizna była dzi¶ w porównaniu do polaka. Szkoda, że beznadziejnie było nagranie ale to może wina sprzętu w szkole:)
|
Cytuj:
~MaDuS |
Lol
kto¶ kto uczy się angielskiego napisze angielski podstawowy juz w gimnazjum. Tekst czytany prosty, tak samo słuchanie. Za to list z tym zwierzakiem jebnięty, chcialem napisać, że znalazłem konia (w końcu to też jest zwierze xD) ale zostałem przy kurczaku, bo pies/kot to byłoby zbyt banalne. |
Cytuj:
|
Ee dla mnie tak latwo nie bylo, moze dlatego ze pisalem rozszerzony (w koncu ma sie te ambicje rotfl). Ale wazne ze zdane ;p
|
A jutro juz normalnie do szkoly:( i w dodatek na 8.00 po tygodniu lebrowania ;(
|
Hrhr! Bye bye Neostrado ;* Dostałem liveboxa -.-"
@down Nigdy! 2 lata mi służyła i tylko raz nawaliła!!!!11 xD |
Masz cos do neo?^^
|
Livebox to dlaej neostrada tylko inny rodzaj przesylu danych:) Ja naszczescie nie mam juz neo, Netia rzadzi:)
btw: 19:06 Xaero Knight [78]: widzailem twoja fote 19:06 Jinikao [127]: ;] 19:06 Xaero Knight [78]: to naprawde tY? 19:06 Xaero Knight [78]: w takim garniaku? 19:06 Jinikao [127]: okulary 19:06 Jinikao [127]: kratawa 19:06 Jinikao [127]: marynara 19:07 Jinikao [127]: czarno bial? 19:07 Xaero Knight [78]: to ty? 19:07 Xaero Knight [78]: no 19:07 Jinikao [127]: ta 19:07 Xaero Knight [78]: O kurwa 19:07 Xaero Knight [78]: HAHAH 19:07 Jinikao [127]: ??;] 19:07 Xaero Knight [78]: ja myslalem ze to jakis jak aktor czy ktos 19:07 Xaero Knight [78]: ile ty masz ze 25 lat 19:07 Xaero Knight [78]: =)) 19:07 Xaero Knight [78]: nigdy nie powiedzial bym ze to ty 19:07 Xaero Knight [78]: ;p 19:08 Xaero Knight [78]: inaczej cie wyobrazalem 19:08 Xaero Knight [78]: ;p |
Nie każdy aktor jest przystojny : >
|
ŁaŁ jakis chlopiec Cie sobie wyobraza xD
mnie by to przygnebilo;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
xd Nigdy nie powiedzialem ze jestem przystojny:)
EEE tam chyba nie jest gejem :) |
Dobrze ze nie mowil jak wyobraza,ale samo to ze wyobraza to juz nasuwa wnioski:p
Moze ktos cos opowie dotyczacego wojny xd??? |
Cytuj:
o.O n/c xD |
Cytuj:
@Jinikao Yeah Netia jest o niebo lepsza od neo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |