![]() |
|
@rasta~
Jaki masz nick na kyrze?:> |
To zalezy czy jestes z DIE czy LN ;p
|
Slovik nuupku myslisz ze mi na was i waszych opiniach zalezy??? Nie mam zamiaru byc smiesznym itp. wiec daruj sobie te komentarze.
Jesli chcesz zgrywac tu dobrze poinformowanego forumowicza to lepiej stad wyjdz, bo wlasnie wyszedles na idiote ;p. Btw. Fi'fi to nie jest jedyny char tego s*****ela ; |
@Rasta~ noo ja z LN daj nick to sobie pogadamy :D
|
Nie zasmiecajcie tego forum, wy*******ac na forum o Kyrze . I nie spamujcie jak nie bedzie sie nic dzialo bo zal mi Was.
Rasta-Vandetta, Slovin zal mi Was. Borin nie odpisuj na Slovika posty i bedzie dobrze. Pzdr. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Mi też Ciebie Mastachu przez ch żal xD Drizer przynajmniej jest oryginalny :)) @Borrin Za kim ty w końcu jesteś Vision czy Duskiness? |
@Rasta~
No cóż... ja oficialnie nie jestem w LN co prawda ale gdy jest jakaś akcja jestem zawsze że tak powiem "wzywany" a co poradzisz że tylko masslogi co open to w dupe więc zbytnio sie nie opłaca :P to daj nick poklikamy sobie w tibii @pro cos tam .... Coś mówiłeś? |
Cytuj:
Zal na tym forum. NaraB) |
@up
co do twojego poprzedniego postu to lepiej żeby oni pisali o kyrze niż wy o dracu na disco @Slovik co do borrina to za kim jest zależy od tego kto go zabił ; p |
Jestem za Vision, i czekam na jakies ob ; .
A tak wogule Kaffexo to Rasta-Vandetta. |
hail
21:31 Yenx [148]: bohy 21:32 Saptus [144]: PLAC! :D |
@up
Jakieś screeny ? |
Widać mieli powód.
|
Cytuj:
A więc szanowny Panie [CHAR]Quil Naruto[/CHAR] to że jesteś w gildi Agi nie znaczy że Cie nikt nie zkara za te słowa. Cytuj:
|
Cytuj:
22:32 Saptus [144]: PLAC! tez tak potrafię :( |
Cytuj:
|
Huehe nie klam ze to nie ty. Ile jeszcze bedziesz mylil mnie z narutem?
Ja gram Borinem jakby cos ;p A ktorym to juz tajemnica .... Karaj, karaj ale wiedz ze Borin pamieta te wyzwiska, hacki, paymenty i grozby i sie sam z toba rozlicze w niedlugim czasie bez plecow kumpli tak jak ty sie ciagle nimi zaslaniasz;p BYLES, JESTES i POZOSTANIESZ MENDĄ ktora niedlugo pozna oblicze swego Pana. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |
|