![]() |
|
Tibia.pl - Uczy I Bawi
:d |
diss to diss :> po znajomosci tez sie mozna podisowac :D
Cytuj:
jak tam wbil juz ktos czarnego skula :> kto aspiruje na bycie nyggą |
Widze forum się ożywiło. chociaż nie samo ;)
|
zetrax respect !!
|
dziala wam tibia.de?
|
mnie redtube.com dziala i to wystarcza
|
Cytuj:
|
Ku....a Neriust nie masz co robic tylko po nocy bic mojego Nooba na GL.
|
szacunek ludzi ulicy !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No nie nic bardziej smiesznego to powiedziec nie mogles <lol2> Jordi i klepanie czego kolwiek no prosze was ;o |
Cytuj:
|
siema :)
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2678371
Zajebisty poradnik jak skończyć z tibią w 15 minut. btw jak wam się podoba RPG tibia ? :D |
Dzieńdobry.
ale ten ketoprom jest glupi... nie mowie tylko o tym threadzie bo sam sie tak kiedys zalatwilem jak on.. ale ogolnie jest glupi jako calokształt.. kiedy ta ciota nabila 140 level?.. i na których żółwiach? :> szczerze powiedziawszy to jebie od nim takim typowym TD z daleka. zreszta te wszystkie torgi chyba tak mają. i uciekaja przed redskullami :D wez mi eneris stresc troche bo ucze sie testów i nie chce mi sie dokladnie czytac. torg zaczal plakac i dostal hunta, a ten 98 knight tez? pewnie napisal cos w stylu "zrobcie cos z tym pa" albo "wri robi pa noobcharami" |
ketoprom wpadl w furie bo jego ziomus z tibia.org.pl zostal zajebany lol
|
Cytuj:
ale z tym nowym pvp to on i tak sobie moze spokojnie expic max 5 razy go ujebiecie i szkoda wam bedzie dalszych fragów..? btw teraz red skula sobie wbic to jest dopiero smieszna sprawa;p teraz to dopiero znajdzie sie chetnych do zajebania reda :D |
Przyjmie skromny prezent w postraci miecza na elysii.
|
Cytuj:
A dlaczego uważasz mnie za głupiego? Wystarczy ci to że byłem w TD i uważasz mnie za niewiadomo kogo? A przedewszystkim dlaczego nazywasz mnie ciota? JA ci streszcze: zajebali go za nic to napisałem temat na forum a jako ze byłem najebany to zacząłem wyzywać ludzi i sie zaczeło dziekuje to wszystko. Chcesz wiedzieć kiedy zobacz koment na tibia.com A co do bocenia to nigdy nie bociłem zreszta wyobrażasz sobie bocenie na workerach? :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |
|