![]() |
|
Cytuj:
Zresztą miałem pacc pare razy (na sorku , pallu i drucie) więc wiem jaki on jest przydatny. |
Dokładnie... nie zrób tego błędu,że kupisz pacc i pójdziesz trenić ;/ bo to w ogóle strata nad stratą xD.Najlepiej sie porządnie wyskilluj,a potem juz GS/DL/WH do łapy i jazdaaaaaaaaa xD
|
Ta jasne. I zanudzic się przez te 300h skillowania do tego stopnia zeby sprzedac postać za marne grosze.
|
JA osobiście pallom ze skillami 72+ polecam kopalnie guarduw -6 lub mój ulubiony poh cyce minosy wszelkiej maści .Exp zajefajny a loot w większości się zwraca z helebard itp.B)
|
Cytuj:
|
Może znajdzie się jakieś miejsce dla samotnego paladyna, który ma klaustrofobię? <lol> Nie lubię guardów, a na cycach za słaby loot. Ghostland zapchany do granic możliwości ;)
EQ: Steel Helmet, Blue Robe, Plate Legs, BoH, Platinum Amulet. 1. Dam radę na początkach OFu? 2. Dam radę bić dragi bez waste? Jeżeli tak, to na którym respie najlepiej? 3. Od kiedy właściwie tata umie piec? xD |
Cytuj:
POZDROOO !!8o |
Cytuj:
Neo_pl - nie masz raczej wielkiego wyboru expowisk, głównie ze względu na niski lvl. Jak już jednak koledzy mówili, Katedra, soldy ew. minosy w kopalni niedaleko dwarfów. Prokofiev - są serwery, na których niemalże nie da się trenować na FACC'u. W większości są to serwery non-pvp. Wtedy właśnie PACC się przydaje. 1 dzień treningu = 1 zł. W razie czego stać mnie na taki wydatek, chociaż i tak nie trenuje. |
Dostalam Kiepa..
Cytuj:
Troche sobie poszpanuje ze skilami po 80 xD Ale jest jeszcze jedno wyjscie z sytuacjy - Brak kasy :P ( Niech sobie kupi na allegro :] :] B) ) Dobry Zart ? xD :D :p POZDRAWIAM Neo_pl Prokofiev And P0nury .. xD MIŁYCH SNÓW :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolega - 32 lvl, skille 72/71, eq: p-ammy, crus helmet, k-armor, k-legs, leather boots, vampirka, bs/gs, 12k w depo, nie ma gdzie expić. ja - 41 lvl, skille 68/65, eq: aol, w-helmet, dsm, c-legs, bohy, demonka, skullstaff/wh, 65k w depo, nie mam co z kasą robić. Różnicę widać gołym okiem. Zanim on doskilluje do 75/75 (jego główny cel), ja będe mieć gdzieś 45 lvl i skille 69/66. Niewiele mniejsze, niż on. Różnica 13 lvl'i będzie już jednak bardziej, niż widoczna gołym okiem ;) To tak tytułem offtopa |
Hmm. Tylko potwierdziles to co ja napisałem.
Cytuj:
Razem z lv wzrasta rate exp/h z powodu szybkosci chodzenia. |
Co do eq :
Po co mam na tak małym levelu w c-secie , boh i rh chodzić ?? Jeszcze padne (pk .... mort hur + np. sd i siadam bo malo hp).Mam tu drugiego chara ale napisałem że"narazie" chodze :) Bo przecież i tak wiem że ten c-set mi nic nie da jak i tak mam mało hp :) Co do skilli : Cytuj:
Ofcourse zależy to też od jego czasu grania .... jeżeli gra 1h dziennie a ty 3 to jasne że on nie ma szans :) Pozdro |
a sorc od lvl 8 d0 20 gdzie expic szybko i bezpiecznie??
|
Hej gdzie sa roty w thais dokladniej ?? i gdzie znajde duzo mino i mam pytanie czy na zamek moglbym pojsc ?? i czy dobrze robie expiac na kopalniach w kazo poziom 1 i 2 czasem schodze na 3 zabic pare soldkow dla itemkow ???
|
Odp.
Cytuj:
|
Może coś więcej
Cytuj:
Jeśli PACC to najpierw wbijasz na trollach goblinach na edron. Po jakimś czasie roty (tak jak wcześniej wspomniałem Liberty albo Darashia). Jeśli zajęte polecam również tombe pod gsem, ale lvl 15+ i dasz rade exp spoko. Jeśli FACC to trolle (ab, thais). Z jakimś czasem kopalnia dwarfów -2 nazmiane z amazon campem. Przy 16+ i dobrym eq można na DC. |
8-20lvl nie pacc w jakim miescie gdzie malo ludzi jest itp.
|
Cytuj:
|
gdzie expić
niewiem gdzie expic mam kinghta skile 36/28 eq plate armor plate legs
stell helmet dawen shield serpend sword 15 lvl gdzie expic powiedzcie mi gdzie expić ????? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |
|