![]() |
|
Cytuj:
Powodzenia przy przepisywaniu zeszytów... |
Cytuj:
Jakby ci ukradli matke i kazali jej napisac ze zabiła twojego ojca (ktorego zabiła mafia)(kazdy ofc wie ze porwali ci matke i zmusili ja do pisania) To napewno poszła by siedziec. na 100. :) |
Cytuj:
ohh ty cioto w nim nigdy nie byłeś :( wiesz kto był w sexi teamie :O? ty byłeś w jakiś resztach z tej gildii ... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
CipSoft jak już wcześniej pisałem rządzi się innymi prawami, jedno z nich brzmi: "Pilnuj dobrze swojego konta." |
Cytuj:
|
"ohh ty cioto w nim nigdy nie byłeś :( wiesz kto był w sexi teamie :O? ty byłeś w jakiś resztach z tej gildii ..."
NIE nalezalem JAK CZLONEK GILDII z jednego powodu ; > A nie zmienia to faktu ze z nimi nie trzymalem -.- |
Cytuj:
@Marcel Oblookaj community Speedego... Cytuj:
|
Cytuj:
btw nie pucoj leszczu :) |
Cytuj:
A co do Sexy Teamu, tam jest napisane old, kiedyś byłeś inny, teraz jesteś c!pk@ |
Mam jedno słowo na określenie, tego co zrobiliście z tematem (ja też):
Burdel. A takie osoby jak powyżej wykorzystują ten syf i dają linki... Pozdrawiam. :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Do twojej wiadomości to znaczy "stary". Później był nowy (dla poszerzenia twojego słownictwa, "new") do którego należało troche innych osób. /Szkapa P.S. Ethan jest lamusem. |
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
Cytuj:
A potem jak cipki twojego pokroju zabrały się za robienie "NEW" Sexi Teamu to czyściliście 1-5 osobom? Zazwyczaj rl kumplom? ""Old Sexy Team always in my mind"" Taki jesteś dobry z angielskiego to jeszcze mi to przetłumacz. Boli Cie to że Speedy of Flames będzie miał zawsze w pamięci OLD, a nie NEW Sexi Team? Więc nawet w jego ocenie OLD był lepszy... Bez zrywnych szkap i innych przydupasów które niewiele sobą reprezentują. |
Cytuj:
Mnie osobiście wali czy czyszczę 1 osobie, czy 40, czy jestem customerem, bo chodzi o to, żeby czerpać fun z gry, a ty jesteś leszczem i liczą sie dla ciebie tylko kasa i serwisy |
Panowie i Karo i Szkapy inne buraki.
Czy ktoś z was pamiętam gildie o nazwie ''new sexi team '' i czy był tam macel nasz pro 10 mlev którego do tej pory niema bez bufa sorca czy tez wielokopytna zamulona zebra (szkapek), a może nasz miszczu Thorian pall nam powie czy byla guild o nazwie "new sexy team" i czy w niej był. |
Cytuj:
Mówię o tym że te liczby dobrze pokazują kto się liczy na servie, kto umie wyczyścić questa, przeprowadzić bezpiecznie stado noobków i jeszcze obronić się przed atakami konkurencji. Wy się raczej na servie nie liczycie skoro inq service w teamie NEW Sexi Team & Street Fighters & Amenn, nie potrafiliście zrobić, gdy MY {Deadly Dragons} wykonaliśmy niedawno inq service dla 100 customerów !!! {jedno z największych service w całej tibii} pozdro. /zazdrość straszna rzecz. |
Cytuj:
tak etha ma racje, ty jestes takim zalem ze nawet do old sexi teamu sie nie zalapales, dopiero do zali z new sexi teamu pasowac zaczales Old Sexi tym byl tak dobry ze tam się Marcelek i reszta "new sexy teamu" nie łapała. |
dobra wy*******ać wszyscy xD
przejmuję ten burdel xDDDDDD |
Cytuj:
wyjdz z domu kurwa moze poznasz ludzi ofc nie z tibi ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |
|