![]() |
|
Cytuj:
|
Coś od szejka
Cytuj:
@up AhahahahahahaHAHAEHAHEAHAHAHEHAHEHAEHAHEAHEHEHEHAH AHAHAHAHAHAHAH idiota adhd? |
Cytuj:
|
@ Sebciooo
Jestemjeba!!!AnonimemIniepokaŻĘwammoddyhahahahahah ahahahahahahhashdhasjkdhasjldhkl"ajdk:asdjka:jkahn ahahahahahahahhahhh!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111TY LKOBENDEMSIEMSMIECHOWALZINNYCHECHECHE!111 :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o 8o No jak nie raz tu ktoś wspominał, mały pies głośno szczeka. Chciałbym widzieć Twoją minę jakby chłopak z takim ryjem Cię rozjebał w pół minuty :) W szkole Ci nie mówili, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ADHD? :X Macieju, dalej jesteś z Any?! xD |
pół minuty powiadasz?xD
|
Przeczytaj drugi raz skoro nie jesteś pewny, czy tak napisałem
|
nie nie, dobrze przeczytałem, ale bym sie z tym kłócił, ale okkkk ;D
|
Cytuj:
|
|
Etun xali
Sep 09 2009, 07:56:10 CEST Slain at Level 162 by Anastazia Danko, Bruce Issin, Elven Jaris, Foxies, Maun Talantar and Simoon Xelia. Znow cos nie pyklo?:ssssss |
Gratz akcji panowie xDDDDDDDDDDDDD
|
Etun, na morganie i tak wojny już nie będzie, przynajmniej na pewno russel, hiszpanie i raczej adde, Szwedzi w niej udziału brać nie będą, więc olej te pizdy lol :D
Lepiej kasę zachowaj na blessy, na innym serwerze może będzie oro xd |
Cytuj:
|
Trochę zaniedbałem forum, ale widziałem, że była kłótnia na temat Russela. Wiesz Wiszu dlaczego w ogóle Polacy odeszli od Avis? Bo Russel nie chciał się dzielić paymentami z wojny z Rise, a myślisz że jakby jakiś pajac napisał do Akona, Etera, albo kogoś innego z liderów to Oni by dali kasę? NI CHUJA!
Więc Eter i Akon zachowują się tak samo jak Russel, jeżeli mi nie wierzysz to spytaj się Akona czy odpali Ci coś z paymentów. Więc skończ pierdolić na Russela bo siedzisz z takimi samymi ludźmi w gildi. Pozdro Od Kakejuska :* |
i pozwola ci pojsc na inq za drobna oplaca 200k hehehe
|
Cytuj:
|
Nie no, bez przypału, ja tam na forum widziałem, że flow płaci po 100k za serwis, reszta 200k...
Na kyrze poi idzie dla wszystkich po 120k, a dla swoich ludzi z gildii za darmo. Kakejku, ale co się stało, że stajesz po stronie Russela? ^^" Jakbyśmy my robili poi i inq to 100% za free mieliby wstęp swoi :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czy Ciebie kakej popierdolilo...
zle Ci, brakuje Ci czegos? nikt Cie nie trzyma, nie podoba sie droga wolna.... no chyba, ze chcesz rebelie robic postacia ktora dostales bo chciales grac... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |
|