![]() |
|
|
Pierdole taka robotę ;P
Czekałem 108 w kolejce (facc r0x) wreszcie wchodzę, piszę na GC "elo" i kick... Aug 06 2007, 22:10:49 CEST Died at Level 59 by an elf scout Bedę w nocy :P Nie będzie tej cholernej kolejki ... EDIT: Potem jeszcze to: Aug 07 2007, 00:34:28 CEST Died at Level 57 by a dragon Ajjj... Bad day :/ Trzeba będzie odrabiać :P |
|
oO Aduil gratuluje Tibia.pl support
-podziw- jeszcze raz brawa A teraz twoje podanie dzieki ktoremu(?) zostales przyjety: http://i185.photobucket.com/albums/x...k/Aduilrox.jpg brawa brawa :) |
Cytuj:
Bo to niezwykle ciekawe.... @Topic Gratuluje wszystkim ;) Abrock tobie najbardziej. Ile ci poszło zaopatrzenia? Pozdrawiam LoDD |
Chamstwo ludzkie nie zna granic ^^
Nie ma to jak zazdrosc, ktora niszczy wszystko czego czlowiek dokonal ;P BTW: Lodd jakis DA antifan, ze kazdego sie czepia? Siemka czesc EDITEK @down: To super, ze jestes taki pomocny i rozwiklasz ta sprawe ;) Poza tym Bomme jest high lvlem i ma gleboko w powazaniu starych kumpli, wiec musi ich zrownac z gleba Cytuj:
Elo bye |
Cytuj:
Bo to niemal dziwne ze podanie ktore zostalo odrzucone nagle jest zaakceptowane oO ? Btw. Ta... antyfanem jestem X( Prawie jak ty... tylko ze ja fajnego awatara nie mam ;) Przepraszam za flame w temacie to jest tylko info... nie mam zamiaru wywolac seri komentarzy. Pozdrawiam //edit @up zobaczymy co na to powiedza gdy utworzy sie temat w opiniach o tibia.pl ^^ Po prostu chce znac prawde... i tyle. @down. To nie ironia.. ale kwiatek rox :D |
Adu, nie przejmuj sie evul commentami :( masz kfffffiatka
http://img265.imageshack.us/img265/7373/dedgz4.jpg Shot at nie wiem kiedy |
Ja mogę sensownie odpowiedzieć na ten post. Z racji tego, że jestem w supporcie już ponad rok wiem na jakiej zasadzie ludzie są do niego przyjmowani. Dwim odrzucił podanie Aduil'a jednak potrzebowaliśmy ludzi do roboty, którą wymyśliłem. Bysiu odszedł, a ja zaproponowałem przyjęcie Adu ponieważ jest moim kumplem, znam go z gildii i jest w supporcie na moją odpowiedzialność.
Jeżeli coś się komuś nie podoba niech nie siedzi dłużej na tym forum. W końcu zazdrość wielka, bo on będzie miał napis pod nickiem... Nie widzę powodu kontynuowania tego. Widocznie Dwim przeczytał jeszcze raz jego podanie. Przy natłoku kilkuset podań wybierasz te, które są najlepsze. Ale z powodu nieprzejścia okresu próbnego Dwim wybrał nowych członków... Dla mnie to jest banalnie proste... |
Przepraszam, że się wtrącam do tematu gildi, ale:
Cytuj:
Kshaq dobrze wytłumaczył, a ja nie zamierzam dyskutować na temat składu personalnego Supportu. Powiem szczerze: kij wam do tego. |
Cytuj:
Ta super wytłumaczył.. Cytuj:
Tak to dziala? Cytuj:
Mało masz ludzi? rotfl Moze najpierw jak robicie nabor to powiedzcie ze bierzecie najpierw kumpli z gildi ,wtedy jak pisalem zrobie sobie tutaj chara. Dobra... mam nadzieje ze sobie troche rzeczy wyjasnialismy, jestem bardzo zadowolony ze Dwim odpisal... zazwyczaj moderatorzy olewaja takie sprawy... Dzieki :) Pozdrawiam |
Jak rekrutujemy ludzi do support jest naszą sprawą czyż nie??
Sam będąc w support poleciłem jedną osobę do tego grona i sprawuje się tam bardzo dobrze do dziś. Więc skończmy ten temat. @DA gratz screenów. |
Cytuj:
@Bolo Nie zazdroszcze mu ze jest w supporcie Tibii.PEEL jakbym chcial tam byc to bym zlozyl podanie ktorego nie zlozylem :) |
Bomme jak chcesz mogę ci przedstawić pełną sytuację. Letni update 2006 wprowadzenie Liberty Bay, spory obszar mało osób w support z dużym level aby móc spokojnie zwiedzić i spisywać loot z potworów, więc poprosiłem o dołączenie pewnej osoby w celu wspólnej pracy i co nawet dostaliśmy oboje nagrodę za pracę :D. Mniejsza z tym offtopem bo zacznę usuwać posty nie na temat.
Dajcie jakieś zdjęcia teraz. Koniec rozmów o Support tutaj, kolejne posty na ten temat będą usuwane i karane |
|
|
Gratulacje Bysiu :)
|
Gratulacje By$iu!!!!
|
Brawo Bysiu, brawo. Nareszcie się doczekaliśmy ;) I co teraz? Gogogo 300? :)
|
Gratulacje Bysiu! =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |
|